Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

dzasta napisał(a):
Ale Pudzianek słodzieńki :)
Nie zazdroszczę remontu ale lubię za to potem etap końcowy :D

:loveu:
Etap końcowy i tak nie będzie taki jak bym chciała ale na pewno będzie lepiej niż było :loveu:
Magda napisał(a):
Coś ty dzisiaj taka uległa, co?:evil_lol: To idź. Ja zaraz na Andrzejki zmykam.

Bo zrobiłam awanturę ostatnio, ze Ł całymi dniami na kompie siedzi więc przykład dać muszę :diabloti: Póki co jeszcze w garażu cosik tam robi ..
Baw się dobrze :loveu:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Be remontowo:)

Marzena a ja mam taką opcje zeby na dzialce na zielono okna pomalowac a domek na zolto hehhe
bedzie kolorowo:D

Daria, obiecuję że wezmę Twoje sugestie pod rozwagę :evil_lol:

Posted

Magda napisał(a):
No Ty też. To może weź puść jakiegoś filma ciekawego? Co by się chłop nie nudził :)

Usnął o 19:30 a ja o 20 :cool1: A chciałam oglądać i Mam talent i ten film co to po nim był i Gnijącą Pannę młodą też .. i doopa :angryy: Z mam talent widziałam tylko jak już było głosowanie kto zostaje, film cały przespałam a Gnijącej kawałek obejrzałam :cool1:
Pegaza napisał(a):
Jee on jak dziewczynka wyglada :)

Cichoo bo Radzio przeczyta i będzie po kucorku :shake:
Kasia napisał(a):
Jeny, jaki on słodki i dziewczęcy :loveu:

andrzejki w domu?
my kołdrowo-piżamowe, z zasmarkanymi nosami :shake:

:loveu: :evil_lol:

J.W. :razz:
Wracać mi tu szybko do zdrowia! :mad:
*kleo* napisał(a):
Pudzianek to ma chyba buzię po mamusi co? :loveu:

Ano ma :loveu:

Cześć w niedzielę :multi:
Idę zaraz spróbować pozbyć się czerwonej farby z drzwi :cool1:

Posted

Ja sobie wczoraj obejrzałam "Sleepy Hollow", potem żeby już zostać przy Burtonie to "Gnijącą pannę młodą" też chciałam obejrzeć, ale nie mam tu telewizora i muszę zasięg anteną łapać żeby na kompie oglądać, a i tak jest wojna mrówek na ekranie więc sobie podarowałam :roll:

Posted

megi82 napisał(a):
witam
Pudzio sliczniutki
a jak remoncik?

Cześć :multi:
:loveu:Wiem :evil_lol:
Remoncik pomału.. właśnie pozbyłam się czerwieni z jednych drzwi :diabloti: A Ł maluje mały korytarzyk więc coś się rusza..

Doti1986 napisał(a):
A ja obejrzałam calusią "Gnijącą pannę młoda" i mi się podobało:)

Ja miałam TV włączony ale spałam więc widziałam tylko tyle co się tam czasem przebudziłam :roll:
*kleo* napisał(a):
Ja sobie wczoraj obejrzałam "Sleepy Hollow", potem żeby już zostać przy Burtonie to "Gnijącą pannę młodą" też chciałam obejrzeć, ale nie mam tu telewizora i muszę zasięg anteną łapać żeby na kompie oglądać, a i tak jest wojna mrówek na ekranie więc sobie podarowałam :roll:

A jak to się robi, zeby mieć TV w kompie? :hmmmm:
...::Basia::... napisał(a):
Hej Be :loveu:

Wkońcu to film Tima Burtona to musi być dobry:p Też chciałam obejzeć ale przysnełam po titanicu:(

A jak tam remont?

Cześć Basia :multi:

Remont j.w. :razz:

Posted

tigrunia napisał(a):
A jak to się robi, zeby mieć TV w kompie? :hmmmm:

Się kartę telewizyjną ma i cudowną antenkę z którą trzeba latać po domu żeby obraz znośny złapać :eviltong: Ale całe 6 kanałów mam :evil_lol:

Posted

Słuchaj Be nie uwierzysz! Dzisiaj miałam mnóstwo snów, ale w pewnym momencie przyśniły mi się Twoje czerwone drzwi!! Hahahaha Coś mi się zakodowało, że farba od garbusa i wchodzę do jakiegoś domu, tam babka mi otwiera drzwi patrze, a one czerwone, pokryte taka skórą i się pytam dlaczego taki kolor, a ona mi na to, że mąż zdjął tapicerkę od siedzeń garbusa i obił drzwi! Myślałam, że padnę jak wstałam :evil_lol:

Posted

Magda napisał(a):
Słuchaj Be nie uwierzysz! Dzisiaj miałam mnóstwo snów, ale w pewnym momencie przyśniły mi się Twoje czerwone drzwi!! Hahahaha Coś mi się zakodowało, że farba od garbusa i wchodzę do jakiegoś domu, tam babka mi otwiera drzwi patrze, a one czerwone, pokryte taka skórą i się pytam dlaczego taki kolor, a ona mi na to, że mąż zdjął tapicerkę od siedzeń garbusa i obił drzwi! Myślałam, że padnę jak wstałam :evil_lol:

Dobre dobre:D omijaj te galerie Magda radze Ci dobrze hehe

Posted

*kleo* napisał(a):
Się kartę telewizyjną ma i cudowną antenkę z którą trzeba latać po domu żeby obraz znośny złapać :eviltong: Ale całe 6 kanałów mam :evil_lol:

Łał .. a w laptopie też się tak da ? :eviltong:
Magda napisał(a):

No nie :mdleje::roflt::roflt::roflt:To Ci dopiero jajca :evil_lol:
Princess_York napisał(a):
Fajne sie mam sny hehe.
A my wpadłyśmy powiedzieć czeeść :)

Pegaza napisał(a):
O ciups mi sie dzis snila T blee
Be u mnie tez remoncik lazienkowy, faceci mnie zalamali ponoc beda dluzej siedziec niz 1 dzien..

Hihi czytałam już u Ciebie w galerii co tam za afery masz :evil_lol:
Natalia&Lola napisał(a):
Życzymy milego tygodnia;)

Dzięki i wzajemnie :multi:
dysia-u napisał(a):
my też sie witamy. wiatrowo ale ciepło

Cześć Ulka :multi:
...::Basia::... napisał(a):
Hej:loveu:
co tam u panienek?

Po staremu :evil_lol:

Byłam wczoraj na "2012" .. co za film :crazyeye: Mówię wam - żaden film nie trzymał mnie w takim napięciu i to przez prawie 3 godziny :crazyeye:

Posted

tigrunia napisał(a):
Łał .. a w laptopie też się tak da ? :eviltong:

No nie :mdleje::roflt::roflt::roflt:To Ci dopiero jajca :evil_lol:

Hihi czytałam już u Ciebie w galerii co tam za afery masz :evil_lol:

Dzięki i wzajemnie :multi:

Cześć Ulka :multi:

Po staremu :evil_lol:

Byłam wczoraj na "2012" .. co za film :crazyeye: Mówię wam - żaden film nie trzymał mnie w takim napięciu i to przez prawie 3 godziny :crazyeye:

A nie mówiłam? Ale jak by był w wersji 3D to dopiero by było :p ale niekture sceny były do przewidzenia:( albo aż zbyt nagięte :(
A co do telewizji w kompie to miałam to kiedys ale były problemy z tym ze śnieżył ekran wiec zrezygnowałam