Pegaza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 No sa fotki malej Baffy:loveu: gdzie ona ma oczka? http://images45.fotosik.pl/234/2bf61358b50bf26fmed.jpg no ta fotka z jezorkiem fajna:) wlos juz ma dlugi :loveu: Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 a szczewiki tyz fajne kupuj bydziesz lacha ze ła!!! :eviltong: Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='jot11']Ślicznotka :loveu::loveu::loveu: Te kozaki w tle też niczego sobie :evil_lol: Słodkości :loveu: Jola gdzieś Ty te buty wypatrzyła? Na psiunie miałaś patrzeć a nie błądzić po dalszych planach :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Damskie oki potrafi wiele dostrzec:) Mnie też się kozaczki podobają:) Quote
...::Basia::... Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Hej ;loveu: Doti1986 napisał(a):Damskie oki potrafi wiele dostrzec:) Mnie też się kozaczki podobają:) A jak dla mnie za mało widać na tym zdjeciu z Buff by ocenic :(:p Quote
tigrunia Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Pegaza']No sa fotki malej Baffy:loveu: gdzie ona ma oczka? http://images45.fotosik.pl/234/2bf61358b50bf26fmed.jpg no ta fotka z jezorkiem fajna:) wlos juz ma dlugi :loveu: Włos długi? Taki sobie :eviltong: Z głową jest gorzej :cool1: [quote name='Pegaza']a szczewiki tyz fajne kupuj bydziesz lacha ze ła!!! :eviltong: Wciąż się waham.. [quote name='Viky i Ja']Słodkości :loveu: Jola gdzieś Ty te buty wypatrzyła? Na psiunie miałaś patrzeć a nie błądzić po dalszych planach :evil_lol: :loveu: [quote name='Doti1986']Damskie oki potrafi wiele dostrzec:) Mnie też się kozaczki podobają:) :multi: [quote name='...::Basia::...']Hej ;loveu: A jak dla mnie za mało widać na tym zdjeciu z Buff by ocenic :(:p Cześć Basia :multi: Jeszcze butów nie kupiłam ale wieczorem zamówię na bank bo już mnie nerwy zżerają, spać po nocach nie mogę, skupić się na pracy tyż nie :shake: :evil_lol: Remontu ciąg dalszy... Quote
Pegaza Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Tys jes epno :D mecza Cie te szczewiki choby kac :D ze jak ze co z glowa ma?> za malo tam wlosow? Quote
tigrunia Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Pegaza napisał(a):Tys jes epno :D mecza Cie te szczewiki choby kac :D ze jak ze co z glowa ma?> za malo tam wlosow? Co żem? :crazyeye: :evil_lol: Gadaj że po ludzku :evil_lol: Za mało i za krótkie :p Quote
dzasta Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ale Buff te miny strzela jest niesamowita!!! A buciki bardzo fajnie :D Quote
Yoko2009 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 http://images46.fotosik.pl/233/3e9706f75e80b2ebmed.jpg Witam:) piękna panienka ze słodkim jęzorkiem:) Pozdrawiam czwartkowo Quote
tigrunia Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='dzasta']Ale Buff te miny strzela jest niesamowita!!! A buciki bardzo fajnie :D Dziękujemy za uznanie :loveu: :evil_lol: Noo.. wiem :evil_lol: Cześć Justynka :multi: [quote name='Yoko2009']http://images46.fotosik.pl/233/3e9706f75e80b2ebmed.jpg Witam:) piękna panienka ze słodkim jęzorkiem:) Pozdrawiam czwartkowo Cześć, cześć ! Dziękujemy :loveu: No i posprzątane jako tako.. jutro ostatnia partia gipsowania no i w przyszłym tyg będzie szlifowanie :crazyeye: :placz::placz: Quote
Pegaza Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 No ucz sie ucz bo przyjedziesz kiedy na wystawa na slask i sie niedogodosz z ludzmi:evil_lol: o jee jak Ty bedziesz miec pieknie bialo w domu rewelka hehe Quote
*Jot* Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Pegaza napisał(a):No ucz sie ucz bo przyjedziesz kiedy na wystawa na slask i sie niedogodosz z ludzmi:evil_lol: o jee jak Ty bedziesz miec pieknie bialo w domu rewelka hehe Hej! Kozaczki kupione???? Dario,po co się uczyć?Będziesz tłumaczem :eviltong: Quote
tigrunia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Kupiłam :mdleje:(:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:) Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 No narescie dobro decyzja podjeto.. na mikolaja sie gyszynk fajny sprawilas:) Jola jesli bedzie Be stac na tlumacza:evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Cześć Be. Ja też kozaczki kupiłam hahahahah Quote
*Jot* Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 tigrunia napisał(a):Kupiłam :mdleje:(:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:) Decyzja prawidłowa :lol: Pegaza napisał(a):No narescie dobro decyzja podjeto.. na mikolaja sie gyszynk fajny sprawilas:) Jola jesli bedzie Be stac na tlumacza:evil_lol: Oj,to ja się dołożę na tłumacza :evil_lol: Będę miała okazję Was poznać :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Be widzisz sponsor sie juz znalazl, szybko Ci zalatwilam :evil_lol: to tera pogadaj jesio co ci oprocz tlumacza ma zasponsorowac bo chyba podejrzewam ze buty:eviltong: Quote
tigrunia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Pegaza napisał(a):No narescie dobro decyzja podjeto.. na mikolaja sie gyszynk fajny sprawilas:) Jola jesli bedzie Be stac na tlumacza:evil_lol: Ano :multi: Siem cieszem :loveu: Byłam właśnie zapłacić bo na koncie zbrakło :cool1: W necie pełno tłumaczów online :diabloti: dysia-u napisał(a):Cześć Be. Ja też kozaczki kupiłam hahahahah Oooo :multi: Fajno :multi: jot11 napisał(a):Decyzja prawidłowa :lol: Oj,to ja się dołożę na tłumacza :evil_lol: Będę miała okazję Was poznać :eviltong: Hihi - mam nadzieję :loveu: Pegaza napisał(a):Be widzisz sponsor sie juz znalazl, szybko Ci zalatwilam :evil_lol: to tera pogadaj jesio co ci oprocz tlumacza ma zasponsorowac bo chyba podejrzewam ze buty:eviltong: Czekaj czekaj na co to ja szukałam sponsora? Cos u Cie w galerii była gadka .. :hmmmm: Quote
ewa2909 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Pewnie takie braki że już zapomniałaś do czego był potrzebny. Cze Wam Quote
...::Basia::... Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Hej :loveu: No to bardzo fajnie ze jednak sie zdecydowałaś:) a przyszły juz? Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 chodze po galeriach i szukam banerka , cos mi go zeżarło bbuuu Cześć Be. Nie mamy wody to i okienka czekaja na lepsze czasy. Nawet nie chce mi sie mysleć o ich myciu Quote
tigrunia Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 ewa2909 napisał(a):Pewnie takie braki że już zapomniałaś do czego był potrzebny. Cze Wam Już wiem.. u Darii ocieplali a mi też by się przydało :cool1: (e no emota zabrali :angryy:) Cześć Ci :multi: ...::Basia::... napisał(a):Hej :loveu: No to bardzo fajnie ze jednak sie zdecydowałaś:) a przyszły juz? No coś Ty - dopiero wczoraj rano zamówiłam :eviltong: dysia-u napisał(a):chodze po galeriach i szukam banerka , cos mi go zeżarło bbuuu Cześć Be. Nie mamy wody to i okienka czekaja na lepsze czasy. Nawet nie chce mi sie mysleć o ich myciu No ja go nie zabrałam :shake: :evil_lol: A co Ci z wodą się stało? :-o Mnie naszła dziś ochota z rana na mycie okien chociaż w salonie ale już mi się odechciało :evil_lol: Pogoda taka byle jaka.. moze potem choć z wewnątrz umyję :roll: Wczoraj na maminych imieninach byłam z piesami :loveu: Zdemolowały mieszkanie razem z kotem i nie wiem kiedy babcia je znów wpuści :diabloti: Quote
dzasta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Moje okna już tak czekają długo długo na umycie ale jak tylko będzie słoneczny dzień muszę się za nie zabrać :D No ja byłam dzisiaj z moimi u Mamy i też małą demolkę zrobiły :) Quote
Recommended Posts