madziasto4 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Czesc Bakterio :loveu: Pij herbatki, pij! Z sokiem malinowym, albo lipową z miodem i cytrynką :p Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 madziasto4 napisał(a):Czesc Bakterio :loveu: Pij herbatki, pij! Z sokiem malinowym, albo lipową z miodem i cytrynką :p Nie ma lipy :shake: :evil_lol: Herbatki to ja piję z cytrynką a z miodkiem to mleczko :loveu: Cześć :loveu: Quote
...::Basia::... Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nawet Be jak jakiś twój znajomy ma w orange to możesz sie załapać na taki bilet (jeśli idziesz z kimś) bo on jest normalny a nie ulgowy, nawet jak ten znajomy nie idzie:eviltong: Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 ...::Basia::... napisał(a):Nawet Be jak jakiś twój znajomy ma w orange to możesz sie załapać na taki bilet (jeśli idziesz z kimś) bo on jest normalny a nie ulgowy, nawet jak ten znajomy nie idzie:eviltong: A co to Ci z Orange jacyś lepsi , że tańsze bilety mają ? :mad: Nie mam nikogo w orange :angryy: Quote
...::Basia::... Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 tigrunia napisał(a):A co to Ci z Orange jacyś lepsi , że tańsze bilety mają ? :mad: Nie mam nikogo w orange :angryy: Ja też nie jestem w orange tylko w erze i sądze ze u nich też coś takiego powinno być:cool1: A pozatym Be nie oglądasz reklam? Przeciez jest teraz ta cała promocja "środy z orange w cinema city w całej polsce". Całe szczęscie ze moja cioteczna sis jest w orange to mam bilety za pół ceny:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 ...::Basia::... napisał(a):Ja też nie jestem w orange tylko w erze i sądze ze u nich też coś takiego powinno być:cool1: A pozatym Be nie oglądasz reklam? Przeciez jest teraz ta cała promocja "środy z orange w cinema city w całej polsce". Całe szczęscie ze moja cioteczna sis jest w orange to mam bilety za pół ceny:evil_lol: :shake: nie widziałam takiej reklamy :shake: Quote
Luzia15 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja też o niej nie słyszałam o_O tigrunia - psiak przesłodki! Zakochałam się dosłownie! :D Pozdrowienia od Marcyśkowatego (również yorkasa) :) Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Luzia15'] tigrunia - psiak przesłodki! Zakochałam się dosłownie! :D Pozdrowienia od Marcyśkowatego (również yorkasa) :) Który ? :eviltong: Dziękujemy, pozdrawiamy również :loveu: Quote
Luzia15 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Już podsyłam linka do galerii, tylko wstawię nowe fotki psiaka. Uno momento! :eviltong: Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Luzia15 napisał(a):Już podsyłam linka do galerii, tylko wstawię nowe fotki psiaka. Uno momento! :eviltong: Pytałam który psiak przesłodki ;) Quote
Luzia15 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Wszystkie! :loveu: A to link do nas: Klik. Zapraszamy! :razz: Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Luzia15']Wszystkie! :loveu: A to link do nas: Klik. Zapraszamy! :razz: ;) Już lecę .. Quote
...::Basia::... Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='tigrunia']:shake: nie widziałam takiej reklamy :shake: O chociaż tutaj masz tą reklame: Orange film W Środy z Orange – dwa bilety do kina w cenie jednego - TP - serwis prasowy - Orange :eviltong:;) Quote
Luzia15 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ...::Basia::... - ja i tak nie kojarzę reklamy :eviltong: Trudno się mówi. tigrunia - dzięki za wgląd do galerii :loveu: Quote
Pegaza Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Be ja jestem w orange:eviltong: a jednak jeszcze dzis weszlam... Quote
karkakarka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 tigrunia napisał(a):A co to Ci z Orange jacyś lepsi , że tańsze bilety mają ? :mad: Nie mam nikogo w orange :angryy: A ja jestem z orange :cool3: i korzystam z tej promocji - w środy to całe sale kinowe zawalone :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Cze laski :loveu: Sprzątam dziś od rana :cool1: Oczywiście ze SPORYMI przerwami bo przecież chora jestem i przemęczać się nie mogę :evil_lol: Idę zaraz wykąpać którąś tylko nie mogę się zdecydować którą :cool1: Ale chyba Buff bo zdecydowanie mniej czasu mi to zajmuje .. :p Quote
dysia-u Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cześć Be :lol: eee widze że wracasz do żywych jak juz ci brudne siulki przeszkadzają :evil_lol: Ja dziś poszłam w ślady Darii i na grabiach jeżdziłam. Ale moje juz nie nówki , bez metki jak te u Darii. Już się dziś wkurzyłam :angryy: na nasze krzoczki i ucięłam jeszcze nowe sadzonki. Może te jakieś lepsze będą. Ale ty sie nie przejmuj do wiosny daleko , a ja o tym pamietam :lol: Quote
madziasto4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Idę zaraz wykąpać którąś tylko nie mogę się zdecydować którą I co, na którą padło? :lol: Quote
tigrunia Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='dysia-u']Cześć Be :lol: eee widze że wracasz do żywych jak juz ci brudne siulki przeszkadzają :evil_lol: Ja dziś poszłam w ślady Darii i na grabiach jeżdziłam. Ale moje juz nie nówki , bez metki jak te u Darii. Już się dziś wkurzyłam :angryy: na nasze krzoczki i ucięłam jeszcze nowe sadzonki. Może te jakieś lepsze będą. Ale ty sie nie przejmuj do wiosny daleko , a ja o tym pamietam :lol: Jadły wczoraj kurze łapki i śmierdzą niemiłosiernie :cool1: No już teraz tylko Jess śmierdzi :eviltong: Ja na mopie dziś jeździłam :megagrin: [quote name='madziasto4']I co, na którą padło? :lol: Buff - z lenistwa :p Kurde gdzie jest Aga ? :-( Quote
dzasta Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 O sprzątasz to znak że czujesz się lepiej ale ma nadzieję że się nie przemęczałaś zbytnio :evil_lol: Quote
ladyyork Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witaj tigrunia dawno u ciebie nie byłam, co słychać u ciebie i twoich dziewczyn:lol: Quote
Pegaza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Be a nie chcesz moich dziewczyn wyszorowac?:evil_lol: aa Ula mi przypomniala m-a mi sciąl hortensje buu, tesc twierdzi ze mi nie zakwitnie bo tych suchych kwiatow sie nie scina...Ula a jak Ty myslisz? ze zapytam tutaj u Be... Quote
...::Basia::... Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 hej:multi: A i jak Be kupiłaś już sobie ten aparat? I na który sie w końcu zdecydowałaś?:roll: I jak tam zdrówko bo u mnie fatalnie?:placz: Quote
Recommended Posts