Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

madziasto4 napisał(a):
Czesc Bakterio :loveu:
Pij herbatki, pij! Z sokiem malinowym, albo lipową z miodem i cytrynką :p

Nie ma lipy :shake: :evil_lol: Herbatki to ja piję z cytrynką a z miodkiem to mleczko :loveu:
Cześć :loveu:

Posted

...::Basia::... napisał(a):
Nawet Be jak jakiś twój znajomy ma w orange to możesz sie załapać na taki bilet (jeśli idziesz z kimś) bo on jest normalny a nie ulgowy, nawet jak ten znajomy nie idzie:eviltong:

A co to Ci z Orange jacyś lepsi , że tańsze bilety mają ? :mad: Nie mam nikogo w orange :angryy:

Posted

tigrunia napisał(a):
A co to Ci z Orange jacyś lepsi , że tańsze bilety mają ? :mad: Nie mam nikogo w orange :angryy:

Ja też nie jestem w orange tylko w erze i sądze ze u nich też coś takiego powinno być:cool1: A pozatym Be nie oglądasz reklam? Przeciez jest teraz ta cała promocja "środy z orange w cinema city w całej polsce". Całe szczęscie ze moja cioteczna sis jest w orange to mam bilety za pół ceny:evil_lol:

Posted

...::Basia::... napisał(a):
Ja też nie jestem w orange tylko w erze i sądze ze u nich też coś takiego powinno być:cool1: A pozatym Be nie oglądasz reklam? Przeciez jest teraz ta cała promocja "środy z orange w cinema city w całej polsce". Całe szczęscie ze moja cioteczna sis jest w orange to mam bilety za pół ceny:evil_lol:

:shake: nie widziałam takiej reklamy :shake:

Posted

[quote name='Luzia15']
tigrunia - psiak przesłodki! Zakochałam się dosłownie! :D
Pozdrowienia od Marcyśkowatego (również yorkasa) :)
Który ? :eviltong:
Dziękujemy, pozdrawiamy również :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):

A ja jestem z orange :cool3: i korzystam z tej promocji - w środy to całe sale kinowe zawalone :evil_lol:

Posted

Cze laski :loveu:
Sprzątam dziś od rana :cool1: Oczywiście ze SPORYMI przerwami bo przecież chora jestem i przemęczać się nie mogę :evil_lol: Idę zaraz wykąpać którąś tylko nie mogę się zdecydować którą :cool1: Ale chyba Buff bo zdecydowanie mniej czasu mi to zajmuje .. :p

Posted

Cześć Be :lol: eee widze że wracasz do żywych jak juz ci brudne siulki przeszkadzają :evil_lol: Ja dziś poszłam w ślady Darii i na grabiach jeżdziłam. Ale moje juz nie nówki , bez metki jak te u Darii.
Już się dziś wkurzyłam :angryy: na nasze krzoczki i ucięłam jeszcze nowe sadzonki. Może te jakieś lepsze będą. Ale ty sie nie przejmuj do wiosny daleko , a ja o tym pamietam :lol:

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć Be :lol: eee widze że wracasz do żywych jak juz ci brudne siulki przeszkadzają :evil_lol: Ja dziś poszłam w ślady Darii i na grabiach jeżdziłam. Ale moje juz nie nówki , bez metki jak te u Darii.
Już się dziś wkurzyłam :angryy: na nasze krzoczki i ucięłam jeszcze nowe sadzonki. Może te jakieś lepsze będą. Ale ty sie nie przejmuj do wiosny daleko , a ja o tym pamietam :lol:
Jadły wczoraj kurze łapki i śmierdzą niemiłosiernie :cool1: No już teraz tylko Jess śmierdzi :eviltong:
Ja na mopie dziś jeździłam :megagrin:

[quote name='madziasto4']I co, na którą padło? :lol:
Buff - z lenistwa :p

Kurde gdzie jest Aga ? :-(

Posted

Be a nie chcesz moich dziewczyn wyszorowac?:evil_lol:

aa Ula mi przypomniala m-a mi sciąl hortensje buu, tesc twierdzi ze mi nie zakwitnie bo tych suchych kwiatow sie nie scina...Ula a jak Ty myslisz?
ze zapytam tutaj u Be...