Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cze Basia, Daria..
Pracuję :cool1: W tym tygodniu remont zawieszony bo mam drugą zmianę :angryy: Tylko prąd jutro z rana mi kolega przyjdzie podłączyć :roll:Dziś dopiero na 12 idę bo w piątek nadgodziny robiłam - Święta się zbliżają :mad:

Posted

...::Basia::... napisał(a):
A co do telewizji w kompie to miałam to kiedys ale były problemy z tym ze śnieżył ekran wiec zrezygnowałam

Mam ten sam problem, ale z braku innej możliwości da się coś obejrzeć :p Według ostatnich eksperymentów z antenką okazało się, że najlepszy zasięg jest w kuchni :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
No taa to ja drugi raz to napisze czy Ty z tym zdazysz do swiat:D

Hihi - plany się pozmieniały :megagrin: Mam wolne jutro i w piątek a w czwartek na rano :multi: Może skończę w tym tygodniu ? :hmmmm: Chciałabym już okna zacząć myć.. :cool1:
Chyba nie:p
a tak wogule to cześć Be:loveu:

Cześć Basia :cool3:

Jako, że jutro mam wolne ogłaszam wszem i wobec iż jutro będą fotki :crazyeye:

Posted

*kleo* napisał(a):
Mam ten sam problem, ale z braku innej możliwości da się coś obejrzeć :p Według ostatnich eksperymentów z antenką okazało się, że najlepszy zasięg jest w kuchni :evil_lol:

Ale moim zdaniem i tak i tak lepiej jest miec poządny telewizor:p przynajmniej nie trzeba sie modlić by akurat dzis ekran nie snieżył:evil_lol:

tigrunia napisał(a):

JUPI!!!!!

Posted

tigrunia napisał(a):
Hihi - plany się pozmieniały :megagrin: Mam wolne jutro i w piątek a w czwartek na rano :multi: Może skończę w tym tygodniu ? :hmmmm: Chciałabym już okna zacząć myć.. :cool1:

Więc na pewno przyjdziemy je zobaczyć :)

Posted

Pegaza napisał(a):
I te i te :eviltong:
wiesz jak ja lubie remonty od paru dni wiec chetnie popatrze :D

Spoko .. trochę musisz jednak poczekać :eviltong: Póki co idę kąpać kurczaka...

Posted

[quote name='jot11']Ślicznotka :loveu::loveu::loveu:

Te kozaki w tle też niczego sobie :evil_lol:
Dzięki Joluś :loveu:

No kurka patrzę się na nie od rana i nie mam dość silnej woli aby wcisnąć "KUP TERAZ" :evil_lol:
Jak poprzednia para poszła to byłam zła a teraz po miesiącu znów są :loveu: No a ja się waham .. :cool1:

I jeszcze 4 ..

Posted

Skad ja to znam???
Mam tak samo.Najpierw sie zastanawiam godzinami,później decyzja,że kupuję i wtedy zazwyczaj już nie ma rzeczy,którą wybieram.No i się wściekam :evil_lol::evil_lol:
Także teraz staram się podejmować decyzje od razu aby później nie żałować,że ktoś inny mi sprzed nosa coś sprzatnął...:diabloti:
Pozdrawiam :multi:

Ps.Kozaczki kupuj,fajne są :p

Posted

jot11 napisał(a):
Skad ja to znam???
Mam tak samo.Najpierw sie zastanawiam godzinami,później decyzja,że kupuję i wtedy zazwyczaj już nie ma rzeczy,którą wybieram.No i się wściekam :evil_lol::evil_lol:
Także teraz staram się podejmować decyzje od razu aby później nie żałować,że ktoś inny mi sprzed nosa coś sprzatnął...:diabloti:
Pozdrawiam :multi:

Ps.Kozaczki kupuj,fajne są :p

Kurde no i tak powinnam zrobić ale.. :shake: :evil_lol:
Hej :loveu:
Śliczna Buff :loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki :loveu:
Magda napisał(a):
Be kupuj, kupuj! Mam takie i świetnie dają w kość po dłuższym chodzeniu :evil_lol: Ale jakie sexy... :loveu:

Fajna sesja pościelowa :loveu:

Wysokość obcasa mi nie straszna bo na co dzień w takich dygam a co do chodzenia to wiesz.. mam auto i za wiele nie chodzę :evil_lol: A w biurze te 8 h to nie ma problemu w takich butach ;)

Łuki mówi,ze pojedziemy w sobotę do Poznania (:cool3:) po nie.. Nie lubi jak kupuję przez internet :cool1:

:loveu:

Posted

Też nie kupuję ciuchów przez neta... buty? Nie mogę znaleźć na siebie w zwykłym sklepie, a co dopiero na aukcji :p Jednak muszę dotknąć, przymierzyć.

Posted

[quote name='Nati28']http://images46.fotosik.pl/233/3e9706f75e80b2ebmed.jpg piekna panienka z jezorem :evil_lol: :loveu:
:loveu::loveu:
[quote name='Magda']Też nie kupuję ciuchów przez neta... buty? Nie mogę znaleźć na siebie w zwykłym sklepie, a co dopiero na aukcji :p Jednak muszę dotknąć, przymierzyć.+
A ja tam lubię na allegro sobie kupować i ciuchy i buty :eviltong: Nie wiem czy chce mi się jechać specjalnie do Poznania, żeby buty przymierzyć :diabloti:

Posted

A ja ich najpierw nie zauważyłam i błdze po stronach o co chodzi:( ale jak dla mnie za wysoki obcas i tak samo jak Magda lubie dotknać, zobaczyc czy wygodne :p

To czy wygodne akurat dla mnie najmniej ważne :evil_lol: