Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

dzasta napisał(a):
O sprzątasz to znak że czujesz się lepiej ale ma nadzieję że się nie przemęczałaś zbytnio :evil_lol:

:evil_lol: Aż tak bardzo nie :evil_lol:
ladyyork napisał(a):
Witaj tigrunia dawno u ciebie nie byłam, co słychać u ciebie i twoich dziewczyn:lol:

Cześć Mila ;)
U mnie choroba właśnie przemija i jutro do pracy czas :cool1:
Dziewczyny ok, Buff wczoraj wykąpana :loveu: A Jess sobie biega i smrodek za sobą niesie .. :loveu: :evil_lol:
Pegaza napisał(a):
Be a nie chcesz moich dziewczyn wyszorowac?:evil_lol:

aa Ula mi przypomniala m-a mi sciąl hortensje buu, tesc twierdzi ze mi nie zakwitnie bo tych suchych kwiatow sie nie scina...Ula a jak Ty myslisz?
ze zapytam tutaj u Be...

Nie :eviltong: Ale wyczytałam, że to już nieaktualne bo wykąpane :evil_lol:
...::Basia::... napisał(a):
hej:multi:
A i jak Be kupiłaś już sobie ten aparat? I na który sie w końcu zdecydowałaś?:roll:
I jak tam zdrówko bo u mnie fatalnie?:placz:

Cześć Basia ;)
Nie no nie kupiłam jeszcze .. czekam aż stanieją :evil_lol:
Zdrowie wraca do normy :cool1: Kaszel mnie jeszcze męczy ale to normalne akurat .. jeszcze z tydzień - dwa mnie pomęczy :mad:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pegaza napisał(a):

aa Ula mi przypomniala m-a mi sciąl hortensje buu, tesc twierdzi ze mi nie zakwitnie bo tych suchych kwiatow sie nie scina...Ula a jak Ty myslisz?
ze zapytam tutaj u Be...

ja nie mam w ogrodzie hortensji bo jakoś... niespecjalnie je lubie , ale każde kwiaty ogrodowe po przekwitnieniu się scina. Chyba każde :evil_lol:
Ide jutro do lekarza , chyba mnie zatoki męczą :-(

Posted

Hej :)
W środe miałam iść do kina (środy z orange) ale niestety nie idę, bo mam wyjazd w środę w nocy i nie dam rady, ale mam kod na który można kupić 2 bilety w cenie jednego w cinema city :cool3: Do oddania mam kod :cool3: chcesz?:cool3: Podajesz go tylko przy kasie :cool3: Słyszałam, że nie masz nikogo w orange, a jak ja go nie wykorzystam to się zmarnuje :p

ps. kod za free

Posted

karkakarka napisał(a):
W środe miałam iść do kina (środy z orange) ale niestety nie idę, bo mam wyjazd w środę w nocy i nie dam rady, ale mam kod na który można kupić 2 bilety w cenie jednego w cinema city :cool3: Do oddania mam kod :cool3: chcesz?:cool3: Podajesz go tylko przy kasie :cool3: Słyszałam, że nie masz nikogo w orange, a jak ja go nie wykorzystam to się zmarnuje :p

ps. kod za free

Be ale okazja bierz jak dają:cool1::evil_lol:

Posted

Cze wszystkim i każdej z osobna :loveu: :eviltong:

Karinka dziękuję bardzo bardzo bardzo za pamięć no ale niestety w środę nie dam rady :-( Mam teraz drugą zmianę, w domu jestem o 18:30, obiad, sprzątanie i te sprawy .. no nie mam jak :placz: Szkoda bardzo bo chętnie bym skorzystała .. a nie można w przyszłą środę wykorzystać? :diabloti:

Posted

karkakarka przykro mi ale troche sie mylisz. Bo nie wystarczy tylko dać kod. Be by musiała też podać twój nr. kom i by musiała sobie ciebie najpierw zapisać w ten pod nr 241 i ty byś musiała wysłać jej tego smsa bo obsługa prosi o okazanie smsa z kodem:roll:

Be chyba mozna później wykożystać (to zależy kiedy jej go wysłali bo tam jest data ważności):roll:
A co tam u panienek?:eviltong::loveu:

Posted

[quote name='...::Basia::...']karkakarka przykro mi ale troche sie mylisz. Bo nie wystarczy tylko dać kod. Be by musiała też podać twój nr. kom i by musiała sobie ciebie najpierw zapisać w ten pod nr 241 i ty byś musiała wysłać jej tego smsa bo obsługa prosi o okazanie smsa z kodem:roll:

Be chyba mozna później wykożystać (to zależy kiedy jej go wysłali bo tam jest data ważności):roll:
A co tam u panienek?:eviltong::loveu:
O jaaa ale galimatias :crazyeye:

Posted

Jakieś zmiany znowu :crazyeye:

To nie jest tak pokręcone - wystarczy, że prześle komuś smsem kod i tyle, ostatnio szłam z kumpelą do kina, ona odbierała bilety, jej przesłałam smsa z Orange a ona go pokazała i tyle... a sms jest ważny tylko do środy :)

Ktoś inny chętny?

Posted

Hej

tigrunia napisał(a):
Ale marudzicie :eviltong: Ja się nie mogłam dostać na dogo :mad: No ale już działa :multi:

Ja też nie mogłam i wciąż sie zacina :/

A co tam u was?
A odnośnie aparatu to właśnie mi sie przypomniało:): możesz go kupić taki na foto joker ja tam swój kupiłam bardzo tanio i jestem zadowolona:)