Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

no to jak nie zdążysz to po co się już spieszyć ?! nie,??siądż i zastanów sie czy zdążysz czy nie. Może nie warto sie za to zabierać. hihihi to takie rozmyslania moich dzieci hihi

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dysia-u napisał(a):
no to jak nie zdążysz to po co się już spieszyć ?! nie,??siądż i zastanów sie czy zdążysz czy nie. Może nie warto sie za to zabierać. hihihi to takie rozmyslania moich dzieci hihi

No co Ty - Ula .. już pół domu mam foliami oblepione :evil_lol: Nie no nie ma bata - remont muszę skończyc do świąt :diabloti:
Lece na Hausa .. :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
No co Ty - Ula .. już pół domu mam foliami oblepione :evil_lol: Nie no nie ma bata - remont muszę skończyc do świąt :diabloti:
Lece na Hausa .. :loveu:

Ja się zastanawiam, czy u mnie się do świąt skończy. Jak nie, to najwyżej choinkę postawimy na gruzie z tej ściany co ma być wyburzona :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
No co Ty w sylwka przeprowadzka?
ja tez mam folią oblepione ale okna hehe
coz czuje ze nie bede musiala ich myc na swieta znowu hehe

No wiesz Daria to taki orginalny sposób na zabawę sylwestrową. A tak poważnie to płacimy 1100 zł odstępnego za wynajem + liczniki więc szkoda kasy, a dopiero 21-12 podpisujemy akt notarialny :( O ile coś lub ktoś nie nawali ... Więc nie ma za bardzo wyjścia. Dałam tylko warunek mojemu, że musi być wymieniony przynajmniej kibelek, wanna i zlewozmywak bo inaczej się nie wprowadzę ;) Brzydzę się i tyle :evil_lol: A czasu będzie malutko bo jeszcze święta w międzyczasie :(

Posted

Przyszła kontrola sprawdzić stan remontu i oj Be... się ociągasz coś :p Tak mi zapadły w pamięci te czerwone drzwi. Pomysł taty? hihi

Poka jedną fotę no.... poka!

Posted

Pegaza napisał(a):
Ale mieszkanko lepsze niz te dotychczas?Marzena?

Be maluje teraz drzwi na zielono:D

Pewnie, że lepsze bo własne i większe :) . Po przeprowadzce z Kłodzka mieszkaliśmy w wynajętym bo liczyliśmy, że szybko wybudujemy dom, a tu się okazało że prawie rok trwało załatwianie wszystkich pozwoleń itd. A i do końca nie mamy pewności czy chcemy tu zostać na stałe czy za 3-4 lata znowu gdzieś nas nie poniesie więc daliśmy sobie czas na zastanowienie. Działka zaczeka, a pozwolenie na budowę jest ważne 3 lata więc mamy czas ;)

W tym wynajmowanym mam zielone okna, ale ja nie lubię takich "udziwnień" ;) wolę klasykę :evil_lol:

Posted

Cześć laski :multi:
Się nie witam z każdą z osobna bo nie mam czasu :oops:

Magda napisał(a):
Przyszła kontrola sprawdzić stan remontu i oj Be... się ociągasz coś :p Tak mi zapadły w pamięci te czerwone drzwi. Pomysł taty? hihi

Poka jedną fotę no.... poka!

Remontu dzień drugi Madziu .. :shake: Końca nie widać, końca nie widać .. :siara: Drzwi czerwone wyszły bo farba od GARBUSA jeszcze gdzieś się tam w garażu ostała to trzeba było zużyć :p

Mam fote :multi: Tadam:
:loveu::loveu::loveu:

No.. przez dwa dni Janek mi ściany prostował :cool1: No i trochę sufitu.. w poniedziałek kolejny etap a jutro może jakieś drzwi przemaluję :roll:
Lecę dalej poczytać chociaż co u was ..

Posted

Pudzio to jest we własnej psiej osobie drogie panie :loveu: :loveu: :loveu:
Mój niunieczek kochany :loveu: Ojj jak mi za nom tęskno :placz: Mamusi najsłodszy .. :loveu:

P.S. Chciałam sprostować co do poprzedniego posta : "Ściany wyprostowane" znaczy się, ze póki co są tylko wyprostowane TYNKIEM .. gipsu jeszcze na nich nie było :cool1:

Posted

Magda napisał(a):
Toż to pudzio? Jaki cukierek z niego :loveu:

Słodziak no nie? :loveu: Pańci malutki :loveu: Dalej taki bobasek z niego :loveu:

Zmykam zaraz .. Pan domu przybył :cool1: