madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='tigrunia']Ta myśli , ze jak juz pełnoletnia to wszystko jej wolno .. no ale co tam .. masz :drink1: tylko nie obalaj się za bardzo [/QUOTE] :p Cholibka, muszę iść sobie zdjęcie do dowodu w końcu zrobić:shake: Quote
tigrunia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Kincia']A mnie to olała :shock::obrazic:[/quote] Upsss... Fotek nie będzie bo ona ciągle spi!! :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Kasia']Wróci wróci, nawet się nie obejrzymy kiedy a już tu będzie :evil_lol: :loveu: [/QUOTE] Sie nie zdziw! [quote name='tigrunia']Cześć Ci Kasiu :multi: Skusze ja piernikami jakimy to przylizie :evil_lol:[/QUOTE] Oooo tym bardziej nie przylize! [quote name='madziasto4']Ty tigrunia do chlania coś daj, a nie nam tu balonikami machasz...:p[/QUOTE] I kto alkoholikiem jezd??? Kto???? Gratulejszym stronicy nr 100! Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] I kto alkoholikiem jezd??? Kto???? Gratulejszym stronicy nr 100![/QUOTE] A czy ja prosiłam o napoje % ???:cool1: Ihihi na 100 strone u tigruni też się nie załapałaś :turn-l: Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Sie nie zdziw! Oooo tym bardziej nie przylize! [/quote] Się nie zdziwiłam :grins: Quote
Jofka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witajcie!!! Pewnie zapracowane strasznie dzisiaj...ja niby nie berdzo tylko jedne zjęcia,ale padam z nóg i chyba sie poucze i lulu Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Cześć :multi: No dziś faktycznie cięzki dzień .. ale na szczęście już za nami i zaraz chyba pójdę spać :eviltong: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jejku ciężki dzień? Ile ważył skubany? Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4']Jejku ciężki dzień? Ile ważył skubany?[/quote] Chyba ze 3 tony!! [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_5_140.gif[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='tigrunia']Chyba ze 3 tony!! [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_5_140.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] O rety, 3 tony..! Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4']O rety, 3 tony..![/quote] No masakra, mówie Ci!! :shake: Quote
anmi0 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Oj sliczny psiunek :) a ja sie szybko dogrzebalam pare opcji i zapraszam do mnie :) Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Przelotem wpadam i wcale nic nie czytam i wypadam :obrazic: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Przelotem wpadam i wcale nic nie czytam i wypadam :obrazic: [/quote] Jak się nie buczysz to się fuczysz :evil_lol: I ciemu to? Cze Beatko :loveu: Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='anmi0']Oj sliczny psiunek :) a ja sie szybko dogrzebalam pare opcji i zapraszam do mnie :)[/quote] Dziękujemy bardzo za odwiedzinki :multi: Zaraz zajzymy do was :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Przelotem wpadam i wcale nic nie czytam i wypadam :obrazic:[/quote] :obrazic::obrazic: [quote name='Kasia']Jak się nie buczysz to się fuczysz :evil_lol: I ciemu to? Cze Beatko :loveu:[/quote] Ach.. bo jej się krzywda dzieje jak ma tu wejść :obrazic: Cześc Kasieńko :lol: Quote
Pegaza Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Witam:p wracam utrudzona sprzątaniem a jeszcze gdzie tam koniec.......:roll: pozdrowienia [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jak Ty masz na imię?bo gdzieś mi chyba umkło.....:roll:[/COLOR][/SIZE] Quote
Magda Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Hej! Mam nadzieję, że się załapałam na 100 stornie, nie to kogoś wykoszę:diabloti: Dario - Ewo tigrunia to Beatka, prawda?:cool3: Mam nadzieję, że nie pomyliłam, bo ostatnio mam kłopoty z pamięcią... Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej! Mam nadzieję, że się załapałam na 100 stornie, nie to kogoś wykoszę:diabloti: Dario - Ewo tigrunia to Beatka, prawda?:cool3: Mam nadzieję, że nie pomyliłam, bo ostatnio mam kłopoty z pamięcią...[/quote] 100 strona już dawno za nami :władzo wykonawcza " :evil_lol: No i brawo - tigrunia to Beatka :lol: [quote name='Pegaza']Witam:p wracam utrudzona sprzątaniem a jeszcze gdzie tam koniec.......:roll: pozdrowienia [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jak Ty masz na imię?bo gdzieś mi chyba umkło.....:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote] Dario - Ewo odp.powyżej :) Witam Cie dziś.. Ja za sprzątanie zabieram się w sobotę bo mój TZ na drugi koniec Polski wyjeżdza w delegację (do Rybnika) i cały Boży dzień go nie będzie :placz: A ja bidna sama bedę musiała okna szorować :placz: Dziś naliczyłam, ze mam ich 13 z czego 2 balkonowe czyli takie biggg.. 3 w piwnicy i ich nie będę myła i jedno u mojej mamy w pokoju, którego nie myję :diabloti: Ach.. zapomniałam o taty pokoju .. tam w ogóle nie wchodzę od roku więc też nie będę myła a tam akurat jest balkonowe czyli ile mi zostało? :hmmmm: Hmm.. 8 w tym jedno balkonowe :D Ide spać .. jutro na 10 :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia']Jak się nie buczysz to się fuczysz :evil_lol: I ciemu to? [/QUOTE] Bo mi powiedziala, ze nie chce mie z moimi zarazkami tuuuuutaaaaj :placz: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Bo mi powiedziala, ze nie chce mie z moimi zarazkami tuuuuutaaaaj :placz:[/QUOTE] Do daj zarazkom komende zostań przed drzwiami, wejdź bez zarazków i będzie git :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']Do daj zarazkom komende zostań przed drzwiami, wejdź bez zarazków i będzie git :niewiem:[/QUOTE] Sie tak nie da :shake: Quote
Recommended Posts