Balbina. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='tigrunia'] [URL]http://images47.fotosik.pl/145/e4edbe70eaf2d738med.jpg[/URL] [/quote] cudny:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Balbina12'] cudny:loveu::loveu::loveu:[/quote] No cudny, cudny tylko proszę mi tu fotek nie cytować :mad: To wbrew regulaminowi forum :cool3: Quote
Kasia_zg Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pudzianek jest przesłodki...te oczka, uszka i ogonek hihi słodziaszek malenki :loveu:Jak ja bym chciała mieć w domu takie maleństwo...[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrowionka dla Was:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Balbina. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='tigrunia']No cudny, cudny tylko proszę mi tu fotek nie cytować :mad: To wbrew regulaminowi forum :cool3:[/quote] Przepraszam:roll:ale jestem nowa na forum i nie wszystko jeszcze wiem Quote
tigrunia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pudzianek jest przesłodki...te oczka, uszka i ogonek hihi słodziaszek malenki :loveu:Jak ja bym chciała mieć w domu takie maleństwo...[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrowionka dla Was:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cześć Kasiasta :multi: Dziękuję :loveu: [quote name='Balbina12']Przepraszam:roll:ale jestem nowa na forum i nie wszystko jeszcze wiem[/quote] Ależ ja się nie gniewam tylko wiesz.. jak się człowiek rejestruje na forum to trzeba zaakceptować regulamin a jak się go akceptuje to wypadało by przeczytać ;) Quote
Aga76 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='tigrunia']No cudny, cudny tylko proszę mi tu fotek nie cytować :mad: To wbrew regulaminowi forum :cool3:[/quote] :evil_lol: o żesz któż to na straży stoi, hihihi Quote
madziasto4 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 2B, a może Ty rasowym modem chcesz zostać? :diabloti: Quote
tigrunia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='madziasto4']2B, a może Ty rasowym modem chcesz zostać? :diabloti:[/quote] Nie ja chce zostać tylko M chciała, zebym została :evil_lol: Zgłosiłam się i ktoś tam ma z tym problem więc jest ankieta :cool3: Quote
madziasto4 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Kto to jest M, i gdzie jaka ankieta jest? :hmmmm: Na administracji? Quote
Jofka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 le tam kłótnia szok!! Beatko uważaj na ortografię,bo inaczej to będzie oznaczało,że jesteś niekompetentna i ,że jesteś bez wiedzy i że nie kochasz psów...itd itp:crazyeye::crazyeye::lol::lol: ha ha co za koleś Quote
laurin Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Cześć Beatko:multi: [quote name='Aga76']:evil_lol: o żesz któż to na straży stoi, hihihi[/quote] :evil_lol: się cza pilnować:cool3: ja już raz opierniczke dostałam że spam wysyłam:eviltong: Quote
Aga76 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='tigrunia']Nie ja chce zostać tylko M chciała, zebym została :evil_lol: Zgłosiłam się i ktoś tam ma z tym problem więc jest ankieta :cool3:[/quote] [COLOR=paleturquoise]Ale się chyba mocno tym nie przejmujesz?[/COLOR] :roll: Jak tam nastrój poranny w Bydgoszczy? Quote
Kasia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 gdzie se można poczytać o tej "wymianie zdań" co do wyboru Moda...?:cool1: Quote
Pegaza Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Kasia']gdzie se można poczytać o tej "wymianie zdań" co do wyboru Moda...?:cool1:[/quote] haha tez bym poczytala:evil_lol: Quote
Jofka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Na administracji "rasowi " moderatorzy czy coś takiego Ale uważajcie na pisownię:evil_lol: Dzień dobry Beatko!:lol: Quote
tigrunia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='madziasto4']Kto to jest M, i gdzie jaka ankieta jest? :hmmmm: Na administracji?[/quote] M to Marta - nane ;) Ankieta o tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f67/rasowi-moderatorzy-140768/[/url] [quote name='Jofka']le tam kłótnia szok!! Beatko uważaj na ortografię,bo inaczej to będzie oznaczało,że jesteś niekompetentna i ,że jesteś bez wiedzy i że nie kochasz psów...itd itp:crazyeye::crazyeye::lol::lol: ha ha co za koleś[/quote] No.. szkoda, że analfabeci kochać piesków nie mogą :-( :evil_lol: [quote name='laurin']Cześć Beatko:multi: :evil_lol: się cza pilnować:cool3: ja już raz opierniczke dostałam że spam wysyłam:eviltong:[/quote] Cze Anka :multi: A tam..dawno i nie prawda :evil_lol: [quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]Ale się chyba mocno tym nie przejmujesz?[/COLOR] :roll: Jak tam nastrój poranny w Bydgoszczy?[/quote] [COLOR=PaleGreen]Coś Ty Agi ;) Co będzie to będzie ja chętna jestem do pomocy bo jeden mod na Yorki to stanowczo za mało :-([/COLOR] Zaspałam dziś do pracy :evil_lol: [quote name='Kasia']gdzie se można poczytać o tej "wymianie zdań" co do wyboru Moda...?:cool1:[/quote] W linku co Madzi dałam i na administracji też jest watek strony od 15 chyba czy 14. [quote name='Pegaza']haha tez bym poczytala:evil_lol:[/quote] j.w. :cool3: [quote name='Jofka']Na administracji "rasowi " moderatorzy czy coś takiego Ale uważajcie na pisownię:evil_lol: Dzień dobry Beatko!:lol:[/quote] Dzień dobry Jofka i dziękuję za poparcie :loveu: Quote
Jofka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Kurcze,a tak nie lubię pisać polskich znaków,ale kochanie psiaków zobowiązuje.:eviltong: A kiedy będzie rozwiązanie "konkursu na moda":razz:.Od kiedy Tigrunia będzie nas ścigać??:razz::mad::p I składam zażalenie: Beatko nie byłaś w galerii u Tolka:( Quote
tigrunia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Jofka']Kurcze,a tak nie lubię pisać polskich znaków,ale kochanie psiaków zobowiązuje.:eviltong: A kiedy będzie rozwiązanie "konkursu na moda":razz:.Od kiedy Tigrunia będzie nas ścigać??:razz::mad::p I składam zażalenie: Beatko nie byłaś w galerii u Tolka:([/quote] Nie wiem co teraz z tym moderowaniem :roll: Niech się rozstrzyga samo ja już się nie wtrącam :shake: U Tolka byłam, widziałam piękne zdjęcia :loveu: Tylko mam małe problemy z dogo ostatnio i nie mogłam się zalogować, żeby coś napisać .. ale już lecę :multi: Quote
Jofka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Jofka']Kurcze,a tak nie lubię pisać polskich znaków,ale kochanie psiaków zobowiązuje.:eviltong: A kiedy będzie rozwiązanie "konkursu na moda":razz:.Od kiedy Tigrunia będzie nas ścigać??:razz::mad::p I składam zażalenie: Beatko nie byłaś w galerii u Tolka:([/quote] Odnosnik do galerii mi nie działa nooo wrrr przez loveu loveu którego nie ma jak patrzę na sygnaturę:-( Quote
tigrunia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Jofka']Odnosnik do galerii mi nie działa nooo wrrr przez loveu loveu którego nie ma jak patrzę na sygnaturę:-([/quote] Jeszcze nie jestem modem więc nie pomogę :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Mały dziś był na szczepieniu :loveu:Dzielny chłopak nawet nie pisknął :multi: Dziewczyny ok, chodzą w kółko i się zaczepiają co chwile :evil_lol: Quote
Jofka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wiem,wiem tak chciałam się komuś wyżalić:-( Sama dam radę,ale to chyba nie u mnie:razz: Co u Twoich Dziewczynek i Małego?:loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Dzielny Pudzianek:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Hehe dziewczyny zadziory:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Recommended Posts