Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pudzianek jest przesłodki...te oczka, uszka i ogonek hihi słodziaszek malenki :loveu:Jak ja bym chciała mieć w domu takie maleństwo...[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrowionka dla Was:lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='tigrunia']No cudny, cudny tylko proszę mi tu fotek nie cytować :mad: To wbrew regulaminowi forum :cool3:[/quote]
Przepraszam:roll:ale jestem nowa na forum i nie wszystko jeszcze wiem

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pudzianek jest przesłodki...te oczka, uszka i ogonek hihi słodziaszek malenki :loveu:Jak ja bym chciała mieć w domu takie maleństwo...[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrowionka dla Was:lol:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cześć Kasiasta :multi:
Dziękuję :loveu:
[quote name='Balbina12']Przepraszam:roll:ale jestem nowa na forum i nie wszystko jeszcze wiem[/quote]
Ależ ja się nie gniewam tylko wiesz.. jak się człowiek rejestruje na forum to trzeba zaakceptować regulamin a jak się go akceptuje to wypadało by przeczytać ;)

Posted

[quote name='tigrunia']No cudny, cudny tylko proszę mi tu fotek nie cytować :mad: To wbrew regulaminowi forum :cool3:[/quote]

:evil_lol: o żesz któż to na straży stoi, hihihi

Posted

[quote name='madziasto4']2B, a może Ty rasowym modem chcesz zostać? :diabloti:[/quote]
Nie ja chce zostać tylko M chciała, zebym została :evil_lol: Zgłosiłam się i ktoś tam ma z tym problem więc jest ankieta :cool3:

Posted

le tam kłótnia szok!!
Beatko uważaj na ortografię,bo inaczej to będzie oznaczało,że jesteś niekompetentna i ,że jesteś bez wiedzy i że nie kochasz psów...itd itp:crazyeye::crazyeye::lol::lol: ha ha co za koleś

Posted

Cześć Beatko:multi:

[quote name='Aga76']:evil_lol: o żesz któż to na straży stoi, hihihi[/quote]

:evil_lol:
się cza pilnować:cool3: ja już raz opierniczke dostałam że spam wysyłam:eviltong:

Posted

[quote name='tigrunia']Nie ja chce zostać tylko M chciała, zebym została :evil_lol: Zgłosiłam się i ktoś tam ma z tym problem więc jest ankieta :cool3:[/quote]

[COLOR=paleturquoise]Ale się chyba mocno tym nie przejmujesz?[/COLOR] :roll:

Jak tam nastrój poranny w Bydgoszczy?

Posted

[quote name='madziasto4']Kto to jest M, i gdzie jaka ankieta jest? :hmmmm: Na administracji?[/quote]
M to Marta - nane ;) Ankieta o tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f67/rasowi-moderatorzy-140768/[/url]
[quote name='Jofka']le tam kłótnia szok!!
Beatko uważaj na ortografię,bo inaczej to będzie oznaczało,że jesteś niekompetentna i ,że jesteś bez wiedzy i że nie kochasz psów...itd itp:crazyeye::crazyeye::lol::lol: ha ha co za koleś[/quote]
No.. szkoda, że analfabeci kochać piesków nie mogą :-( :evil_lol:
[quote name='laurin']Cześć Beatko:multi:

:evil_lol:
się cza pilnować:cool3: ja już raz opierniczke dostałam że spam wysyłam:eviltong:[/quote]
Cze Anka :multi:
A tam..dawno i nie prawda :evil_lol:
[quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]Ale się chyba mocno tym nie przejmujesz?[/COLOR] :roll:

Jak tam nastrój poranny w Bydgoszczy?[/quote]
[COLOR=PaleGreen]Coś Ty Agi ;) Co będzie to będzie ja chętna jestem do pomocy bo jeden mod na Yorki to stanowczo za mało :-([/COLOR]

Zaspałam dziś do pracy :evil_lol:
[quote name='Kasia']gdzie se można poczytać o tej "wymianie zdań" co do wyboru Moda...?:cool1:[/quote]
W linku co Madzi dałam i na administracji też jest watek strony od 15 chyba czy 14.
[quote name='Pegaza']haha tez bym poczytala:evil_lol:[/quote]
j.w. :cool3:
[quote name='Jofka']Na administracji "rasowi " moderatorzy czy coś takiego
Ale uważajcie na pisownię:evil_lol:
Dzień dobry Beatko!:lol:[/quote]
Dzień dobry Jofka i dziękuję za poparcie :loveu:

Posted

Kurcze,a tak nie lubię pisać polskich znaków,ale kochanie psiaków zobowiązuje.:eviltong:
A kiedy będzie rozwiązanie "konkursu na moda":razz:.Od kiedy Tigrunia będzie nas ścigać??:razz::mad::p
I składam zażalenie: Beatko nie byłaś w galerii u Tolka:(

Posted

[quote name='Jofka']Kurcze,a tak nie lubię pisać polskich znaków,ale kochanie psiaków zobowiązuje.:eviltong:
A kiedy będzie rozwiązanie "konkursu na moda":razz:.Od kiedy Tigrunia będzie nas ścigać??:razz::mad::p
I składam zażalenie: Beatko nie byłaś w galerii u Tolka:([/quote]
Nie wiem co teraz z tym moderowaniem :roll: Niech się rozstrzyga samo ja już się nie wtrącam :shake:
U Tolka byłam, widziałam piękne zdjęcia :loveu: Tylko mam małe problemy z dogo ostatnio i nie mogłam się zalogować, żeby coś napisać .. ale już lecę :multi:

Posted

[quote name='Jofka']Kurcze,a tak nie lubię pisać polskich znaków,ale kochanie psiaków zobowiązuje.:eviltong:
I składam zażalenie: Beatko nie byłaś w galerii u Tolka:([/quote]
Odnosnik do galerii mi nie działa nooo wrrr przez loveu loveu którego nie ma jak patrzę na sygnaturę:-(

Posted

[quote name='Jofka']Odnosnik do galerii mi nie działa nooo wrrr przez loveu loveu którego nie ma jak patrzę na sygnaturę:-([/quote]
Jeszcze nie jestem modem więc nie pomogę :evil_lol: