Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
U mnie było już dwa razy i dwa razy zaraz potem się rozpadało :grins:

Nooo.. już prawie sie spakowałam :multi: Jessi chyba chce też jechać bo śpi w mojej torbie :cool1:

Ooo, to u mnie chyba była właśnie chmura od ciebie, ale znów jest piękne słoneczko :razz:

Słodziak :loveu:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Be, bylam u ciebie w miescie :eviltong:
co prawda tylko jeden dzien, bo bylam u rodziny nie dalego Bydgoszczy, ale bylam :eviltong: calkiem ladne to miasteczko masz :cool3:

tak na marginesie, co uzywasz dla psic z kosmetykow, tzn. szapmon, odzywka i cos jeszcze??

Posted

I'm back :loveu:
Się nam o dzień pobyt wydłużył i w domku byłam wczoraj przed 16 :multi:
Pogoda była super od niedzieli praktycznie więc prawie cały tydzień słonka :loveu: Od wtorku byliśmy w Kątach Rybackich .. dziura okropna, ale grunt, że była plaża i słońce :loveu: Mieszkaliśmy w paskudnym ośrodku z wspólnymi kiblami i prysznicami :cool1: Dojechaliśmy tam do Łukiego siostry więc nie było wyboru :cool1: We Władysławowie za to było super :multi: Byłam nawet w kinie 4D :bigcool:
Psy jakoś przeżyły chociaż babcia średnio się nimi opiekowała :p Żarcia nie ma .. czekam aż Carrefoura otworzą co by jechać i im kupić bo głodują od wczoraj wszystkie 3 :cool1: Buff zwiała przez płot i poleciała prosto w środek psiej awantury - na szczęście przeżyła i grzecznie wróciła :cool1: Ogólnie była ponoć niegrzeczna :shake: Pudzianek złośnik całe dnie na trawce by spędzał i nie daj Boże żeby go ktoś zabrał do domu :crazyeye: Zaraz się wścieka i warczy :cool1:
Jessinka jak zwykle grzeczniutka :loveu:
Muszę im dzis psie spa zafundować :cool3:
No .. ogólnie już się ogarnęłam . Ide zaraz wstawić 4 pralkę prania.
Pogoda jest paskudna .. a wczoraj jak wyjeżdżaliśmy świeciło piękne słońce :loveu:
No .. zdjęć jeszcze nie zgrałam - trza czekać :diabloti:
Lece nadrabiać dalej .. pa

Posted

Cze Be:multi:
no to fajniie ze slonko dopisalo.. co do psow hehe az sie usmialam z tej babci:evil_lol: biedactwa jeszcze dluzej i by sie zaglodzily:roll::evil_lol: u mnie znow bylo na odwrot zarcia to ja do domu przywiozlam na co wogole nie liczylam ale Soma sama sobie fundla glodowke:cool1: z tesknoty...
Pudzian jedyny chyba lubi z tej trojki na dworze przebywac:evil_lol:
czekam na fotki:p

Posted

tigrunia napisał(a):

Buff zwiała przez płot i poleciała prosto w środek psiej awantury - na szczęście przeżyła i grzecznie wróciła :cool1: Ogólnie była ponoć niegrzeczna :shake: Pudzianek złośnik całe dnie na trawce by spędzał i nie daj Boże żeby go ktoś zabrał do domu :crazyeye: Zaraz się wścieka i warczy :cool1:
Jessinka jak zwykle grzeczniutka :loveu:

:evil_lol: bardzo grzeczne przedszkole było

Cześć Be :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Be:multi:
no to fajniie ze slonko dopisalo.. co do psow hehe az sie usmialam z tej babci:evil_lol: biedactwa jeszcze dluzej i by sie zaglodzily:roll::evil_lol: u mnie znow bylo na odwrot zarcia to ja do domu przywiozlam na co wogole nie liczylam ale Soma sama sobie fundla glodowke:cool1: z tesknoty...
Pudzian jedyny chyba lubi z tej trojki na dworze przebywac:evil_lol:
czekam na fotki:p

Cze Daria :cool3:
No cyrki z tymi psami :shake: :evil_lol:
Aga76 napisał(a):
:evil_lol: bardzo grzeczne przedszkole było

Cześć Be :loveu:

Tia :cool1:

Cze :loveu:
dzasta napisał(a):
Hehehe no to koniecznie SPA dla trio :)\

A jak się już obrobisz to będziemy grzecznie czekać na foteczki :loveu:

No jeszcze czego :crazyeye: :evil_lol:

Czekajcie, czekajcie :cool3: Mam jeszcze parę spraw do załatwienia .. może jutro ;)