Aga76 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 tigrunia napisał(a):U mnie było już dwa razy i dwa razy zaraz potem się rozpadało :grins: Nooo.. już prawie sie spakowałam :multi: Jessi chyba chce też jechać bo śpi w mojej torbie :cool1: Ooo, to u mnie chyba była właśnie chmura od ciebie, ale znów jest piękne słoneczko :razz: Słodziak :loveu: Quote
Katie Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Be, bylam u ciebie w miescie :eviltong: co prawda tylko jeden dzien, bo bylam u rodziny nie dalego Bydgoszczy, ale bylam :eviltong: calkiem ladne to miasteczko masz :cool3: tak na marginesie, co uzywasz dla psic z kosmetykow, tzn. szapmon, odzywka i cos jeszcze?? Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Be na urlop wyjechała? U mnie słoneczko jest prawie cały czas, chmury pokazują się po 15-16, ale i tak jest super :loveu: Quote
Kasia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Be, od poniedziałku zaś mają być prawdziwe upały więc jeszcze dasz radę się poprażyć na plaży :loveu: Quote
Aga76 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 nane napisał(a):B wylądowała we Władysławowie :cool1: Najważniejsze, że w końcu wylądowała :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Uu sie nie zdazylam ani pozegnac ani przywitac z nią:roll: to sie teraz Ty bycz na tych plazach:loveu::cool1: Quote
dzasta Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 O to byczy się byczy ale dobrze niech odpoczywa i zasypie nas fotami po powrocie :loveu: Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 dzasta napisał(a):O to byczy się byczy ale dobrze niech odpoczywa i zasypie nas fotami po powrocie :loveu: no ja mysle:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cześć Be jestem już... Szkoda tylko że nie zdaże napatrzeć się już tak jak wy wszyscy na ślicznego pudzianka... Quote
Aga76 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Cześć urlopowicze :loveu: biedne niuńki porzucone ;) Quote
tigrunia Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 I'm back :loveu: Się nam o dzień pobyt wydłużył i w domku byłam wczoraj przed 16 :multi: Pogoda była super od niedzieli praktycznie więc prawie cały tydzień słonka :loveu: Od wtorku byliśmy w Kątach Rybackich .. dziura okropna, ale grunt, że była plaża i słońce :loveu: Mieszkaliśmy w paskudnym ośrodku z wspólnymi kiblami i prysznicami :cool1: Dojechaliśmy tam do Łukiego siostry więc nie było wyboru :cool1: We Władysławowie za to było super :multi: Byłam nawet w kinie 4D :bigcool: Psy jakoś przeżyły chociaż babcia średnio się nimi opiekowała :p Żarcia nie ma .. czekam aż Carrefoura otworzą co by jechać i im kupić bo głodują od wczoraj wszystkie 3 :cool1: Buff zwiała przez płot i poleciała prosto w środek psiej awantury - na szczęście przeżyła i grzecznie wróciła :cool1: Ogólnie była ponoć niegrzeczna :shake: Pudzianek złośnik całe dnie na trawce by spędzał i nie daj Boże żeby go ktoś zabrał do domu :crazyeye: Zaraz się wścieka i warczy :cool1: Jessinka jak zwykle grzeczniutka :loveu: Muszę im dzis psie spa zafundować :cool3: No .. ogólnie już się ogarnęłam . Ide zaraz wstawić 4 pralkę prania. Pogoda jest paskudna .. a wczoraj jak wyjeżdżaliśmy świeciło piękne słońce :loveu: No .. zdjęć jeszcze nie zgrałam - trza czekać :diabloti: Lece nadrabiać dalej .. pa Quote
Pegaza Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Cze Be:multi: no to fajniie ze slonko dopisalo.. co do psow hehe az sie usmialam z tej babci:evil_lol: biedactwa jeszcze dluzej i by sie zaglodzily:roll::evil_lol: u mnie znow bylo na odwrot zarcia to ja do domu przywiozlam na co wogole nie liczylam ale Soma sama sobie fundla glodowke:cool1: z tesknoty... Pudzian jedyny chyba lubi z tej trojki na dworze przebywac:evil_lol: czekam na fotki:p Quote
Aga76 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 tigrunia napisał(a): Buff zwiała przez płot i poleciała prosto w środek psiej awantury - na szczęście przeżyła i grzecznie wróciła :cool1: Ogólnie była ponoć niegrzeczna :shake: Pudzianek złośnik całe dnie na trawce by spędzał i nie daj Boże żeby go ktoś zabrał do domu :crazyeye: Zaraz się wścieka i warczy :cool1: Jessinka jak zwykle grzeczniutka :loveu: :evil_lol: bardzo grzeczne przedszkole było Cześć Be :loveu: Quote
dzasta Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Hehehe no to koniecznie SPA dla trio :)\ A jak się już obrobisz to będziemy grzecznie czekać na foteczki :loveu: Quote
tigrunia Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Be:multi: no to fajniie ze slonko dopisalo.. co do psow hehe az sie usmialam z tej babci:evil_lol: biedactwa jeszcze dluzej i by sie zaglodzily:roll::evil_lol: u mnie znow bylo na odwrot zarcia to ja do domu przywiozlam na co wogole nie liczylam ale Soma sama sobie fundla glodowke:cool1: z tesknoty... Pudzian jedyny chyba lubi z tej trojki na dworze przebywac:evil_lol: czekam na fotki:p Cze Daria :cool3: No cyrki z tymi psami :shake: :evil_lol: Aga76 napisał(a)::evil_lol: bardzo grzeczne przedszkole było Cześć Be :loveu: Tia :cool1: Cze :loveu: dzasta napisał(a):Hehehe no to koniecznie SPA dla trio :)\ A jak się już obrobisz to będziemy grzecznie czekać na foteczki :loveu: No jeszcze czego :crazyeye: :evil_lol: Czekajcie, czekajcie :cool3: Mam jeszcze parę spraw do załatwienia .. może jutro ;) Quote
Kasia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 czołem Be :loveu: nie trzymaj nas w takim oczekiwaniu tylko wrzucaj te wakacyjne fotki!!!! Quote
Pegaza Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Witaj:multi: oj tam zas nie udawaj zes taka robotna:evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 tigrunia napisał(a): Czekajcie, czekajcie :cool3: Mam jeszcze parę spraw do załatwienia .. może jutro ;) O, to już nie zaraz? :evil_lol: Quote
ladyyork Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Witaj tigrunia chyba ma u ciebie do przeczytania połowe tematu, tak dawno mnie tu niebyło Quote
Nati28 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Witamy sie pierwszy raz :p Milo ze urlop sie udal, czekamy teraz na nowe fotki:lol: Quote
Recommended Posts