Katie Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Be, wy mowilyscie, ze z tego Vulpesa, szampon YV2 i odzywka L5, albo C5? powodzenia w obrabianu sie po powrocie zycze, bo czekamy na zdejcia :loveu: Quote
tigrunia Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Kasia napisał(a):czołem Be :loveu: nie trzymaj nas w takim oczekiwaniu tylko wrzucaj te wakacyjne fotki!!!! Cze :loveu: Czekaj cierpliwie :eviltong: Aga76 napisał(a):Cześć :multi: A kuku Kukukukurukuku :cool3: Pegaza napisał(a):Witaj:multi: oj tam zas nie udawaj zes taka robotna:evil_lol: Czasem sie zdarza .. :razz: Aga76 napisał(a):O, to już nie zaraz? :evil_lol: No wolałam uniknąć tego słowa tym razem :evil_lol: ladyyork napisał(a):Witaj tigrunia chyba ma u ciebie do przeczytania połowe tematu, tak dawno mnie tu niebyło Nooo czytaj, czytaj - miłej lektury :evil_lol: Nati28 napisał(a):Witamy sie pierwszy raz :p Milo ze urlop sie udal, czekamy teraz na nowe fotki:lol: Witamy goraco :multi: Psie fotki by się jakieś zdały a nie urlopowe :cool1: Jutro coś Buff cykne i Pudźkowi bo tylko oni jakoś wyglądają należycie :diabloti: Katie napisał(a):Be, wy mowilyscie, ze z tego Vulpesa, szampon YV2 i odzywka L5, albo C5? powodzenia w obrabianu sie po powrocie zycze, bo czekamy na zdejcia :loveu: Tam wszystko jest możliwe do wypróbowania :evil_lol: Ja mam chyba z każdego rodzaju po opakowaniu :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ja Ci dam nie urlopowe:mad: daj chociaz jedną:roll: Quote
tigrunia Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Pegaza napisał(a):Ja Ci dam nie urlopowe:mad: daj chociaz jedną:roll: Nie zgrałam jeszcze nawet :roll: Quote
Pegaza Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Be w zime nam zapodasz tych urlopowych?:evil_lol:to dzialaj szybciej.. Quote
Magda Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Hej! Weszłam do galerii, czytam, że Ty myk nad morze i potem dwa posty niżej siu i znów na dogo hihi nawet nie zdążyłam się stęsknić :evil_lol: Też chętnie zobaczę jakieś wyprawowe fotki. I trio też:loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 http://images41.fotosik.pl/152/1e86c5978736287emed.jpg Ależ śliczności :loveu: No nic tylko schrupać! :D Pozdrowionka! :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Be, zgrałaś już zdjęcia? Na stronie widziałam, że Pudzianek otrzymał inne imię niż wcześniej pisałaś. Mnie się ono bardziej podoba :loveu: Quote
tigrunia Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='dzasta']No to czekamy cierpliwie dalej :mad: I chwała wam za to :evil_lol: [quote name='Pegaza']Be w zime nam zapodasz tych urlopowych?:evil_lol:to dzialaj szybciej.. A co .. przynajmniej sie będziecie cieszyć słonecznymi fotkami :loveu: [quote name='Magda']Hej! Weszłam do galerii, czytam, że Ty myk nad morze i potem dwa posty niżej siu i znów na dogo hihi nawet nie zdążyłam się stęsknić :evil_lol: Też chętnie zobaczę jakieś wyprawowe fotki. I trio też:loveu: A widzisz.. mi też tak myk zleciało :placz: [quote name='Aga76']Cze Be :loveu: coś chyba zarobiona jesteś? No odkąd nie mam dogo w pracy to coraz gorzej z mym czasem dogomaniackim :-( [quote name='Arabeska^^']http://images41.fotosik.pl/152/1e86c5978736287emed.jpg Ależ śliczności :loveu: No nic tylko schrupać! :D Pozdrowionka! :lol: :loveu: Witamy u nas ! [quote name='Sara_i_Aris']Be, zgrałaś już zdjęcia? Na stronie widziałam, że Pudzianek otrzymał inne imię niż wcześniej pisałaś. Mnie się ono bardziej podoba :loveu: Nie :-( Niedawno do domu weszłam, ide jakiś obiad machnąć, posprzątać .. dziś Pan hydraulik przyjeżdża :cool1: Znów kasa pójdzie :cool1: Tak .. już od 5 tyg ma to imię chyba :evil_lol: Fajne, co nie ? :loveu: Quote
Kasia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Be, kupcy jacyś już sie zgłaszają na Pudzianka? :loveu: Są już jacyś konkretni chętni? Quote
tigrunia Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Kasia napisał(a):Be, kupcy jacyś już sie zgłaszają na Pudzianka? :loveu: Są już jacyś konkretni chętni? Nie dałam nawet ogłoszenia jeszcze :eviltong: Jedno było ale dawno, dawno i póki co nowych nie robię ;) Quote
Kasia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 czyli, że przedłużasz ten moment czy może nikomu go nie oddasz? :razz: Quote
tigrunia Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Kasia napisał(a):czyli, że przedłużasz ten moment czy może nikomu go nie oddasz? :razz: No można powiedzieć, że przedłużam :eviltong: Żal mi Jessi .. na pewno będzie tęskniła za synusiem :-( Quote
Foxowa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ahh, witamy się u was pierwszy raz :cool3: [SIZE="1"]*kurczę ale ja dziś rymuję* :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Foxowa']Ahh, witamy się u was pierwszy raz :cool3: *kurczę ale ja dziś rymuję* :evil_lol: Witamy gorąco :loveu: Wyjeżdżamy jutro :multi: Znów nad morze :loveu: :evil_lol: Wracamy w niedzielę wieczorem (ja i Buff :cool3:) no więc jeszcze trochę poczekacie na fotki ale powiem, ze poczyniłam już postępy bo zgrałam fotki na komp :-o :evil_lol: Quote
nane Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='tigrunia'] no więc jeszcze trochę poczekacie na fotki ale powiem, ze poczyniłam już postępy bo zgrałam fotki na komp :-o :evil_lol: czyli za jakiś miesiąc będą :cool1: Quote
tigrunia Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='nane']czyli za jakiś miesiąc będą :cool1: Sie nie martw .. jak będą to będą :eviltong: I tak pewnie pierwsza na Fotosiku wyniuchasz :diabloti: Quote
nane Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 tigrunia napisał(a):Sie nie martw .. jak będą to będą :eviltong: I tak pewnie pierwsza na Fotosiku wyniuchasz :diabloti: ciiiiii nie zdradzaj mojej tajemnicy :cool1: Quote
Nati28 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Milego wypoczynku :lol: Czekamy na fotki :cool3: Quote
nane Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 cze B już u nas cała i zdrowa :loveu: zaliczyłyśmy już małą wycieczkę po Koszalinku plus lody soprano w Mielnie od których B jest uzależniona :cool1: zapomniałam dodać, że jadłyśmy torta serowo-cynamonowego :p Quote
Pegaza Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 tigrunia napisał(a):No można powiedzieć, że przedłużam :eviltong: Żal mi Jessi .. na pewno będzie tęskniła za synusiem :-( Be ale cos mowilas ze sa chetni na niego... zrezygnowali?:roll: to se zostaw chlopaka:cool1: jeden wiecej jeden mniej dla mnie bez roznicy:evil_lol: Quote
Recommended Posts