Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Princess_York napisał(a):
Lubi poczuć wiatr we włosach :evil_lol:.
zeby tylko nie było jakiej chorby :cool1:

Spokojnie - nie tak często jesteśmy nad morzem ;)
Pegaza napisał(a):
Cze poniedzialkowo..:p
ale posucha na dogo..:roll:
kiedy ta Aga wraca?:roll:

Cze Daria :multi:
No masakra jakaś :crazyeye:
Się wczasuje dziewczyna już chyba ze 3 tygodnie :cool1: :mad: :evil_lol:

Posted

nie narzekajcie :loveu:

Be ja już zaczynam tak jak Ty wstawać do roboty - budzik na 4.20 nastawiam, ale za to już przed 14.00 jestem w chałupie :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
nie narzekajcie :loveu:

Be ja już zaczynam tak jak Ty wstawać do roboty - budzik na 4.20 nastawiam, ale za to już przed 14.00 jestem w chałupie :lol:

Uuuu nie zazdroszczę :shake: Godziny Ci zmienili?
Jak Twoje prawko? Zdane ? :loveu:

Byłam ja se w weekend nad morzem :loveu: Znaczy się w sobotę tylko z mamą byłam w Łebie. W niedzielę wybrałam się towarzysko na wystawę do Chojnic. Przynajmniej fotorelacja porządna była :eviltong: I nie wołać o foty bo nie swoim aparatem robiłam :eviltong: Ale będą na pewno na Yorklandzie :multi:

Posted

sama sobie zmieniłam, mam taki dojazd z taką jedną babką i póki co tak będę jeździć aż zdam prawko i zacznę swoim autkiem ;)
co do mojego egzaminu to napisałam u siebie.

Posted

no to ok :evil_lol:
a z godzinami (4;20) też nie współczuje jestem raczej nocnym pteszkiem niż rannym :evil_lol::lol:

Ja wstaję o 3:30 :cool3:
Kasia napisał(a):
sama sobie zmieniłam, mam taki dojazd z taką jedną babką i póki co tak będę jeździć aż zdam prawko i zacznę swoim autkiem ;)
co do mojego egzaminu to napisałam u siebie.

I jak się wstaje ? :diabloti:

Posted

uuu ... i tak normalnie ? ja to bym przedłużała i jakk zadzwoniłby budzik to wyłączyłaym go poprostu :oops::lol:

Nawet jak musiałabyś być o 4 w pracy ? :cool3: Raczej nie można sobie po prostu budzika wyłączyć :p

Posted

tigrunia napisał(a):

I jak się wstaje ? :diabloti:

dzis pierwszy dzień i koło 11.00 miałam kryzysa...głowa mi tak troszkę spadała i kurz miałam w niej ale jakos dotrwałam do 13.30...
mam nadzieję, że z czasem się przyzwyczaję...

Ty miewasz jeszcze kryzysy w pracy? czy organizm już sie przyzwyczaił i dajesz bez problemu rade?

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Cześć Be!!
Fajny taki zlocik nad morzem...tyle misaczków razem:loveu:
Pozdrawiamy:lol:

Cześć Kasiasta :multi:
Noo fajnie było :loveu:
[quote name='Kasia']dzis pierwszy dzień i koło 11.00 miałam kryzysa...głowa mi tak troszkę spadała i kurz miałam w niej ale jakos dotrwałam do 13.30...
mam nadzieję, że z czasem się przyzwyczaję...

Ty miewasz jeszcze kryzysy w pracy? czy organizm już sie przyzwyczaił i dajesz bez problemu rade?
Aaaa... to kryzys będziesz miała pewnie jutro :diabloti: Ale pocieszę Cię , bo ja też :evil_lol: Poniedziałek to najlepszy dzień. Zawsze w poniedziałki śpię najkrócej i mam najwięcej energii i chęci do pracy :eviltong: Od wtorku już jest kryzys aż do soboty włącznie :evil_lol:

Mój organizm się przyzwyczaić nie może bo chodzę tydzień na 4 i tydzień na 10 :cool1: Kiedyś chodziłam non stop na 5 to było w miarę ok ale spać szłam o 20-21.

Posted

nie no jakoś bym musiała wstawać :cool1:

No nie ma lekko :eviltong:
Kasia napisał(a):
czyli kryzys będzie codziennie :mdleje:

śpisz popołudniami? ja próbowałam ale nie umiem zasnąć...czuje się zmęczona ale nic poza tym.

:evil_lol:

Dzisiaj próbowałaś ? Ja też ale w poniedziałki nie da rady :eviltong: .. jutro już zaśniesz jak dzidzia na minimum 2 godziny :evil_lol: No i zapomnij o wycieczce sobotniej (jeśli w sobotę pracujesz) czy jakiejś rozrywce :shake: Padniesz jak betka pewnie koło 19 i obudzisz się w niedzielę w południe :cool1: No chociaż.. pewnie Łukaszek Ci spać nie da - przekichane :evil_lol:

Posted

soboty mam wolne więc juz w sobotę sobie odeśpię :loveu:
już teraz Łukaszek daje pospać, jedynie to muszę wstać, nalać mu soczku jakiegoś, włączyć baaaardzo dłuuuuugą bajkę i mogę z powrotem iść do łóżka ;)

Posted

Kasia napisał(a):
soboty mam wolne więc juz w sobotę sobie odeśpię :loveu:
już teraz Łukaszek daje pospać, jedynie to muszę wstać, nalać mu soczku jakiegoś, włączyć baaaardzo dłuuuuugą bajkę i mogę z powrotem iść do łóżka ;)

Ooo chociaż to dobre :eviltong:

Właśnie wstawiłam info na stronie, że Pudzianek gotowy do nowego domku :-( Chyba go wykąpie zaraz i porobię nowe fotki żeby mieć co do ogłoszenia jakiegoś wstawić... :roll:

Posted

[quote name='Kasia']ojojoj...będzie serduszko pękało jak będą się zgłaszać potencjalne domki...:calus:
Już zaczęły się zgłaszać :-( Jest małżeństwo chętne z Elbląga i jedna Pani z Bydgoszczy.. Elbląg wstępnie chce przyjechać jutro po Pudziana :placz: (byli pierwsi) Zaraz im będę zdjęcia wysyłać aktualne..
[quote name='Katie']Heej ;)
jej, jak wy wcześnie wstajecie :crazyeye: ale co zrobić, taka praca.....

Pudzianek :loveu: kąp go i pokazuj nam :loveu:
Cześć :multi:

Mam fajne fotki Pudzianka :loveu:
[quote name='Gosia2406']Cześć.Info na stronie już oglądałyśmy,teraz chcemy Pudzianka na dogo jeszcze zobaczyć :multi: :loveu:.
Już się robi :loveu:
[quote name='Pegaza']Cze Be:multi:
nie zazdroszcze momentu wydawania Pudziana..:roll:
Cześć Daria ..
No ja już rycze :placz: Mój malutki, słodziutki Pudzianek pojedzie sruuu.. gdzieś .. :-( :placz: :placz: :placz:

No to lecim .. Pudzian inwalida :loveu:

I Pudzian z wczoraj:
Mój puchaty misiek :loveu: