Princess_York Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 No widać że wiatr dawał mocno czadu .no bo jak nad morzem ma tak nie być :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Princess_York']No widać że wiatr dawał mocno czadu .no bo jak nad morzem ma tak nie być :evil_lol: Buffy lubi wiatr :loveu: :evil_lol: Quote
Princess_York Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Lubi poczuć wiatr we włosach :evil_lol:. zeby tylko nie było jakiej chorby :cool1: Quote
Pegaza Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cze poniedzialkowo..:p ale posucha na dogo..:roll: kiedy ta Aga wraca?:roll: Quote
tigrunia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Princess_York napisał(a):Lubi poczuć wiatr we włosach :evil_lol:. zeby tylko nie było jakiej chorby :cool1: Spokojnie - nie tak często jesteśmy nad morzem ;) Pegaza napisał(a):Cze poniedzialkowo..:p ale posucha na dogo..:roll: kiedy ta Aga wraca?:roll: Cze Daria :multi: No masakra jakaś :crazyeye: Się wczasuje dziewczyna już chyba ze 3 tygodnie :cool1: :mad: :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 nie narzekajcie :loveu: Be ja już zaczynam tak jak Ty wstawać do roboty - budzik na 4.20 nastawiam, ale za to już przed 14.00 jestem w chałupie :lol: Quote
tigrunia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Kasia napisał(a):nie narzekajcie :loveu: Be ja już zaczynam tak jak Ty wstawać do roboty - budzik na 4.20 nastawiam, ale za to już przed 14.00 jestem w chałupie :lol: Uuuu nie zazdroszczę :shake: Godziny Ci zmienili? Jak Twoje prawko? Zdane ? :loveu: Byłam ja se w weekend nad morzem :loveu: Znaczy się w sobotę tylko z mamą byłam w Łebie. W niedzielę wybrałam się towarzysko na wystawę do Chojnic. Przynajmniej fotorelacja porządna była :eviltong: I nie wołać o foty bo nie swoim aparatem robiłam :eviltong: Ale będą na pewno na Yorklandzie :multi: Quote
Princess_York Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 no to ok :evil_lol: a z godzinami (4;20) też nie współczuje jestem raczej nocnym pteszkiem niż rannym :evil_lol::lol: Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 sama sobie zmieniłam, mam taki dojazd z taką jedną babką i póki co tak będę jeździć aż zdam prawko i zacznę swoim autkiem ;) co do mojego egzaminu to napisałam u siebie. Quote
tigrunia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Princess_York napisał(a):no to ok :evil_lol: a z godzinami (4;20) też nie współczuje jestem raczej nocnym pteszkiem niż rannym :evil_lol::lol: Ja wstaję o 3:30 :cool3: Kasia napisał(a):sama sobie zmieniłam, mam taki dojazd z taką jedną babką i póki co tak będę jeździć aż zdam prawko i zacznę swoim autkiem ;) co do mojego egzaminu to napisałam u siebie. I jak się wstaje ? :diabloti: Quote
Princess_York Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 uuu ... i tak normalnie ? ja to bym przedłużała i jakk zadzwoniłby budzik to wyłączyłaym go poprostu :oops::lol: Quote
Kasia_zg Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cześć Be!! Fajny taki zlocik nad morzem...tyle misaczków razem:loveu: Pozdrawiamy:lol: Quote
tigrunia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Princess_York napisał(a):uuu ... i tak normalnie ? ja to bym przedłużała i jakk zadzwoniłby budzik to wyłączyłaym go poprostu :oops::lol: Nawet jak musiałabyś być o 4 w pracy ? :cool3: Raczej nie można sobie po prostu budzika wyłączyć :p Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 tigrunia napisał(a): I jak się wstaje ? :diabloti: dzis pierwszy dzień i koło 11.00 miałam kryzysa...głowa mi tak troszkę spadała i kurz miałam w niej ale jakos dotrwałam do 13.30... mam nadzieję, że z czasem się przyzwyczaję... Ty miewasz jeszcze kryzysy w pracy? czy organizm już sie przyzwyczaił i dajesz bez problemu rade? Quote
Princess_York Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 nie no jakoś bym musiała wstawać :cool1: Quote
tigrunia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='Kasia_zg']Cześć Be!! Fajny taki zlocik nad morzem...tyle misaczków razem:loveu: Pozdrawiamy:lol: Cześć Kasiasta :multi: Noo fajnie było :loveu: [quote name='Kasia']dzis pierwszy dzień i koło 11.00 miałam kryzysa...głowa mi tak troszkę spadała i kurz miałam w niej ale jakos dotrwałam do 13.30... mam nadzieję, że z czasem się przyzwyczaję... Ty miewasz jeszcze kryzysy w pracy? czy organizm już sie przyzwyczaił i dajesz bez problemu rade? Aaaa... to kryzys będziesz miała pewnie jutro :diabloti: Ale pocieszę Cię , bo ja też :evil_lol: Poniedziałek to najlepszy dzień. Zawsze w poniedziałki śpię najkrócej i mam najwięcej energii i chęci do pracy :eviltong: Od wtorku już jest kryzys aż do soboty włącznie :evil_lol: Mój organizm się przyzwyczaić nie może bo chodzę tydzień na 4 i tydzień na 10 :cool1: Kiedyś chodziłam non stop na 5 to było w miarę ok ale spać szłam o 20-21. Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 czyli kryzys będzie codziennie :mdleje: śpisz popołudniami? ja próbowałam ale nie umiem zasnąć...czuje się zmęczona ale nic poza tym. Quote
tigrunia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Princess_York napisał(a):nie no jakoś bym musiała wstawać :cool1: No nie ma lekko :eviltong: Kasia napisał(a):czyli kryzys będzie codziennie :mdleje: śpisz popołudniami? ja próbowałam ale nie umiem zasnąć...czuje się zmęczona ale nic poza tym. :evil_lol: Dzisiaj próbowałaś ? Ja też ale w poniedziałki nie da rady :eviltong: .. jutro już zaśniesz jak dzidzia na minimum 2 godziny :evil_lol: No i zapomnij o wycieczce sobotniej (jeśli w sobotę pracujesz) czy jakiejś rozrywce :shake: Padniesz jak betka pewnie koło 19 i obudzisz się w niedzielę w południe :cool1: No chociaż.. pewnie Łukaszek Ci spać nie da - przekichane :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 soboty mam wolne więc juz w sobotę sobie odeśpię :loveu: już teraz Łukaszek daje pospać, jedynie to muszę wstać, nalać mu soczku jakiegoś, włączyć baaaardzo dłuuuuugą bajkę i mogę z powrotem iść do łóżka ;) Quote
tigrunia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Kasia napisał(a):soboty mam wolne więc juz w sobotę sobie odeśpię :loveu: już teraz Łukaszek daje pospać, jedynie to muszę wstać, nalać mu soczku jakiegoś, włączyć baaaardzo dłuuuuugą bajkę i mogę z powrotem iść do łóżka ;) Ooo chociaż to dobre :eviltong: Właśnie wstawiłam info na stronie, że Pudzianek gotowy do nowego domku :-( Chyba go wykąpie zaraz i porobię nowe fotki żeby mieć co do ogłoszenia jakiegoś wstawić... :roll: Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ojojoj...będzie serduszko pękało jak będą się zgłaszać potencjalne domki...:calus: Quote
Katie Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Heej ;) jej, jak wy wcześnie wstajecie :crazyeye: ale co zrobić, taka praca..... Pudzianek :loveu: kąp go i pokazuj nam :loveu: Quote
Gosia2406 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cześć.Info na stronie już oglądałyśmy,teraz chcemy Pudzianka na dogo jeszcze zobaczyć :multi: :loveu:. Quote
Pegaza Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cze Be:multi: nie zazdroszcze momentu wydawania Pudziana..:roll: Quote
tigrunia Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Kasia']ojojoj...będzie serduszko pękało jak będą się zgłaszać potencjalne domki...:calus: Już zaczęły się zgłaszać :-( Jest małżeństwo chętne z Elbląga i jedna Pani z Bydgoszczy.. Elbląg wstępnie chce przyjechać jutro po Pudziana :placz: (byli pierwsi) Zaraz im będę zdjęcia wysyłać aktualne.. [quote name='Katie']Heej ;) jej, jak wy wcześnie wstajecie :crazyeye: ale co zrobić, taka praca..... Pudzianek :loveu: kąp go i pokazuj nam :loveu: Cześć :multi: Mam fajne fotki Pudzianka :loveu: [quote name='Gosia2406']Cześć.Info na stronie już oglądałyśmy,teraz chcemy Pudzianka na dogo jeszcze zobaczyć :multi: :loveu:. Już się robi :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Be:multi: nie zazdroszcze momentu wydawania Pudziana..:roll: Cześć Daria .. No ja już rycze :placz: Mój malutki, słodziutki Pudzianek pojedzie sruuu.. gdzieś .. :-( :placz: :placz: :placz: No to lecim .. Pudzian inwalida :loveu: I Pudzian z wczoraj: Mój puchaty misiek :loveu: Quote
Recommended Posts