tigrunia Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='***Paulina***']Pisałam z Be na gg i mówiła, że już poszli i zabrali Pudzianka:placz::-(:placz: Właśnie Be- co do twojego banerka... Stary już trochę i Buffy już się zmieniła... A więc poproszę jakieś ładne fotki to zrobię ci nowy:loveu: No .. zabrali :-( Ale ten mi się bardzo podoba :eviltong: Nie oddam :shake: :evil_lol: [quote name='Pegaza']Bidna:-( ja tez przezylam takie rozstanie na moje szczescie ostatnie w moim zyciu a Be musi sie z tym oswoic jesli chce rozmnazac suczki.. najgorszy pierwszy raz potem bedzie Ci lezej ponoc..:roll: No straszne uczucie .. bardzo tęsknie za Pudziankiem :placz: Ja nocy nie przespałam bo się martwiłam o gałgana a ten sobie smacznie chrapał całą noc i ni pisknął :cool1: Mój dzielny chłopiec :loveu: [quote name='Magda']Hej! Namów właścicieli do zalogowania się na forum i niech zrobią galerię:eviltong: Będziemy widzieć Pudzianka cały czas. Wstawanie po 3? Oj, nie zazdroszczę. Fotki w wannie super:loveu: Mały nietoperek. Póki co mieszkają w Stegnie i nie mają tam internetu ale pewnie po sezonie wrócą do Elbląga to spróbuje ich namówić ;) Pudzianek super zniósł podróż, był bardzo grzeczny :loveu: W nocy grzecznie spał w nowym legowisku a z rana broił szatanek :loveu: Później sobie odpoczywał i póki co nie wiem co dalej .. jego nowa Pani co jakiś czas zdaje mi relacje :multi: Ojj jak ja za nim tęsknię .. :-( :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
dzasta Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dobrze że nie płakał w nocy :loveu: Najgorsza na pewno pierwsza noc bez niego a potem już jakoś zleci i będzie ok! Quote
Katie Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Heej ;) Gorące pozdrowienia z Beskidów :lol: oj, ciężko bez Pudzianka pewno :-( ale pewno znalazłaś super właścicieli :multi: Quote
Gosia2406 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 CZeść.Jaka szkoda że Pudzianka nie będzie.Fajnie by było gdyby ci nowi właściciele jednak założyli mu galerie. Quote
Pegaza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 A moze nam powiesz jak wygladali wlasciciele Pudzianka? ;) widac ze chlopak jest dzielny:loveu: nie to co jego byla pani:evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 dzasta napisał(a):Dobrze że nie płakał w nocy :loveu: Najgorsza na pewno pierwsza noc bez niego a potem już jakoś zleci i będzie ok! No pewnie, że dobrze :loveu: Mi jest cały czas smutno, że go nie ma .. :-( Katie napisał(a):Heej ;) Gorące pozdrowienia z Beskidów :lol: oj, ciężko bez Pudzianka pewno :-( ale pewno znalazłaś super właścicieli :multi: Ooo wczasujemy się ? :cool3: Też mi się tak wydaje - na pewno ma tam dobrze :loveu: Gosia2406 napisał(a):CZeść.Jaka szkoda że Pudzianka nie będzie.Fajnie by było gdyby ci nowi właściciele jednak założyli mu galerie. Cześć Gosiu ;) Pegaza napisał(a):A moze nam powiesz jak wygladali wlasciciele Pudzianka? ;) widac ze chlopak jest dzielny:loveu: nie to co jego byla pani:evil_lol: Znaczy się co chcesz wiedzieć ? :evil_lol: Noo .. jestem z niego dumna :loveu: Quote
tigrunia Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Mam jeszcze trochę zdjęć Pudzianowych :loveu: Quote
Kasia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 wszystkiego dobrego Pudzianku w nowym domku :loveu: Be trzymaj się :calus: Quote
tigrunia Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Kasia napisał(a):wszystkiego dobrego Pudzianku w nowym domku :loveu: Be trzymaj się :calus: Zapomniałam mówić, ale wczoraj Pudziek wstydu narobił i obszczekał rodziców :oops: Zrobiłam aktualizację na stronie i małe zmiany w dziale "szczeniaki" :roll: Quote
Zuza i Noddy Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nie mogę się napatrzeć na fotki Pudzianka :loveu: Quote
tigrunia Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Nie mogę się napatrzeć na fotki Pudzianka :loveu: Mam ich jeszcze trochę :loveu: Smutna mama.. :-( No i się bijemy :loveu: Quote
Katie Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Taak, wczasujemy :D Łazimy z piesem po górach, a nogi nas tak bolą, że mała głowa :eviltong: może się coś schudnie :diabloti: Kurcze, ale Pudzian się puchatek zrobił :loveu: Quote
AmiX Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 jejjjj jak on wyrósł :loveu::loveu::loveu: cudno!!!!!:loveu::loveu::loveu: Powodzenia maluchu.... a ty Beata trzymaj sie ;) wiem jak to jest.... Quote
tigrunia Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Katie napisał(a):Taak, wczasujemy :D Łazimy z piesem po górach, a nogi nas tak bolą, że mała głowa :eviltong: może się coś schudnie :diabloti: Kurcze, ale Pudzian się puchatek zrobił :loveu: Super :multi: Aler ja tam wole morze :loveu: No bo go wykąpałam to się zrobił puchatek :evil_lol: :loveu: AmiX napisał(a):jejjjj jak on wyrósł :loveu::loveu::loveu: cudno!!!!!:loveu::loveu::loveu: Powodzenia maluchu.... a ty Beata trzymaj sie ;) wiem jak to jest.... No wiem, pamiętam .. też wypłakałaś swoje za Engi .. :-( Straszne uczucie :-( Tęsknię za Pudzianem .. bardzo :-( Quote
dzasta Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Przykre te rozstania z dzieciakami...bardzo przykre...trzymaj się BE !!! Quote
Pegaza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 No czy mlodzi czy starsi..:p Pudzian cala Jess:loveu: Quote
Foxowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Śliczne focie :loveu::loveu::loveu: Zapraszamy do nas :cool3:;) Quote
tigrunia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 dzasta napisał(a):Przykre te rozstania z dzieciakami...bardzo przykre...trzymaj się BE !!! Nooo .. :placz: Szczególnie jak taki śliczny, maleńki, kochany Pudzianek opuszcza domek.. :placz: Pegaza napisał(a):No czy mlodzi czy starsi..:p Pudzian cala Jess:loveu: No młodzi :cool3: Nie ? :loveu: Udał mi się :loveu: :evil_lol: Foxowa napisał(a):Śliczne focie :loveu::loveu::loveu: Zapraszamy do nas :cool3:;) Dziękuję :loveu: Zaraz zajrzę :cool3: Aga76 napisał(a):Cześć Be :buzi: Jak samopoczucie? Cze Agi :multi: No jakoś .. tęsknię cały czas ale codziennie Pudzianek pisze do mnie smsy więc nie jest źle :loveu: Pegaza napisał(a):Be sie na swoja galerie obrazila:turn-l: A żebyś wiedziała :eviltong: Quote
Aga76 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 tigrunia napisał(a): Cze Agi :multi: No jakoś .. tęsknię cały czas ale codziennie Pudzianek pisze do mnie smsy więc nie jest źle :loveu: Zdolny chłopak :loveu: i dobrze wychowany :wink: Quote
tigrunia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Aga76']Zdolny chłopak :loveu: i dobrze wychowany :wink: No wiesz.. nie chcę się chwalić ale to w końcu mój wychowanek :diabloti: :loveu: Tacy zgrani byli :loveu: :diabloti: Quote
Aga76 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 tak tak... oczywiście masz rację :cool1: http://images44.fotosik.pl/178/05712729be60919amed.jpg booski jest :loveu: http://images39.fotosik.pl/173/4da65a45d644c5cbmed.jpg widać, że rodzinka ;) http://images43.fotosik.pl/177/8dbadccce2747155med.jpg rewelacja :cool2: Quote
Sandra i Soul :) Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 no poprostu ostatnia fotka jest bombowa :D Jess to szalona dziewczyna :p Quote
Recommended Posts