Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Nati28 napisał(a):
Milego wypoczynku :lol:
Czekamy na fotki :cool3:

Dzięki ;)
Magda napisał(a):
Czekamy na Was! :loveu:

Dzięki Madziu za towarzystwo i super fotki :loveu:
nane napisał(a):
cze
B już u nas
cała i zdrowa :loveu:
zaliczyłyśmy już małą wycieczkę po Koszalinku
plus lody soprano w Mielnie
od których B jest uzależniona :cool1:
zapomniałam dodać, że jadłyśmy torta
serowo-cynamonowego :p

Ty paplo :crazyeye:
Sie powinnaś cieszyć, że jestem uzależniona bo jest szansa, że częściej będę przyjeżdżać :evil_lol:
Pegaza napisał(a):
Be ale cos mowilas ze sa chetni na niego... zrezygnowali?:roll:
to se zostaw chlopaka:cool1: jeden wiecej jeden mniej dla mnie bez roznicy:evil_lol:

Tak - była jedna dziewczyna chętna ale chciała pieska wystawowego a Pudzianek nie jest ;)
Gdyby był suczką to pewnie by został :p
Gosia2406 napisał(a):
Przyszłyśmy się przywitać :hand:

Cześć :multi:

No jesteśmy :loveu:
Sporo nerwów mnie te wystawy i wyjazd kosztował ..
W sobotę moja Buffinka dostała niesłusznie ocenę bdb bo sędzia miał chyba zeza :cool1: Natomiast w niedzielę Buff zakwalifikowała się do pierwszej 6-tki i otrzymała ocenę doskonałą :loveu: (Dzięki M, żeś ją tak pięknie zaprezentowała w niedzielę :loveu:)
No i w niedzielę rozchorował mi się Pudzianek :-( Nie wiem jak ten Ł o niego dbał w każdym bądź razie póki co mały ma rozpoznane zapalenie oskrzeli :-( Niuniuś dostał wczoraj 5 zastrzyków, byłam dziś o 3 w nocy w klinice dostał następne 2 no i tak czuwam całą noc przy nim :-( Ok 9 znów jedziemy.. mój maluszek biedny tak cierpi a ja mu pomóc nie mogę .. :-(

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tigrunia napisał(a):

No i w niedzielę rozchorował mi się Pudzianek :-( Nie wiem jak ten Ł o niego dbał w każdym bądź razie póki co mały ma rozpoznane zapalenie oskrzeli :-( Niuniuś dostał wczoraj 5 zastrzyków, byłam dziś o 3 w nocy w klinice dostał następne 2 no i tak czuwam całą noc przy nim :-( Ok 9 znów jedziemy.. mój maluszek biedny tak cierpi a ja mu pomóc nie mogę .. :-(

Biedne maleństwo:placz:, ja niedługo jadę na USG z Inką, mam nadzieje że jak będą maluchy takie kłopoty mnie ominą:-?

Posted

tigrunia napisał(a):

Ty paplo :crazyeye:
Sie powinnaś cieszyć, że jestem uzależniona bo jest szansa, że częściej będę przyjeżdżać :evil_lol:

zapraszamy zapraszamy :loveu:

tigrunia napisał(a):

Cześć :multi:

No jesteśmy :loveu:
Sporo nerwów mnie te wystawy i wyjazd kosztował ..
W sobotę moja Buffinka dostała niesłusznie ocenę bdb bo sędzia miał chyba zeza :cool1: Natomiast w niedzielę Buff zakwalifikowała się do pierwszej 6-tki i otrzymała ocenę doskonałą :loveu: (Dzięki M, żeś ją tak pięknie zaprezentowała w niedzielę :loveu:)

B nie ma za co ;)
co jak co ale do wystawiania zawsze chętna jestem :evil_lol:

Trzymaj się B
my tutaj cały czas o Was myślimy :calus:

Posted

ladyyork napisał(a):
Biedne maleństwo:placz:, ja niedługo jadę na USG z Inką, mam nadzieje że jak będą maluchy takie kłopoty mnie ominą:-?

Powodzenia ;)
Sara_i_Aris napisał(a):
Gratulacje dla Buffinki :multi:

I niech Pudzianek wraca do zdrowia :calus:

Dziękuję :loveu:
Pegaza napisał(a):
Be zostaw chlopa z psem no i masz..niech szybko wraca do zdrowka maluch:loveu: tulaski dla Baff zwycieskiej:loveu:

Dzięki D-E ;)
nane napisał(a):
zapraszamy zapraszamy :loveu:

B nie ma za co ;)
co jak co ale do wystawiania zawsze chętna jestem :evil_lol:

Trzymaj się B
my tutaj cały czas o Was myślimy :calus:

:loveu:

Pudzianek był na rtg dziś, dostał też 3 zastrzyki i glukozę. Jest lepiej :multi: Jutro znów na zastrzyki ... :roll: Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy :roll:

Posted

Nati28 napisał(a):
Duzo zdrowia dla Pudzianka! :roll:

Kasia napisał(a):
Pudzianku trzymaj się, i Ty Be również :loveu:

no a dla Ślicznotki kwiatki za ocenę doskonałą :Rose:

Gosia2406 napisał(a):
Przyszłyśmy się przywitać.Życzymy szybkiego powrotu do zdrówka dla Pudzianka.

Pegaza napisał(a):
I jak tam nocka z Pudziankiem? wsio oki?
cze bardzo sloneczne i leniwe:multi:

Dzięki dziewczyny :loveu:
Z Pudziankiem lepiej, zjadł co miał do zjedzenia - właśnie mu następną porcję szykuję :loveu:

Posted

Gratuluję mimo wszystko występów w Koszalinie bo uważam że jest czego!!!
My nie dojechałyśmy do Będzina samochód nam odmówił współpracy :( całe 7 km od Będzina :(
Cieszę się że Pudzianek już lepiej malutek nasz słodki :loveu:

Posted

dzasta napisał(a):
Gratuluję mimo wszystko występów w Koszalinie bo uważam że jest czego!!!
My nie dojechałyśmy do Będzina samochód nam odmówił współpracy :( całe 7 km od Będzina :(
Cieszę się że Pudzianek już lepiej malutek nasz słodki :loveu:

Dzięki :loveu:
Ojej a to pech faktycznie :shake:
Śpi cały czas ale to dobrze.. nabiera siły chłopak :loveu: Popołudniu wybieramy się na zastrzyki następne .. :roll:

Posted

tigrunia napisał(a):
Właśnie wróciliśmy od weta .. kolejne 4 zastrzyki i prawie godzina pod kroplówką :-( Żadnej poprawy nie widzę póki co .. gorzej też nie jest :roll:

Be ale z czego sie to przyplatalo?domyslasz sie?:roll:

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Przyszłyśmy się przywitać.Pudzianek ma apetyt to napewno wszystko będzie ok.

Apetytu nie ma .. zjadł tylko w nocy ale wszystko przez dzień zwymiotował. Dostał glukozę przez kroplówkę.. :roll:
Pegaza napisał(a):
Be ale z czego sie to przyplatalo?domyslasz sie?:roll:

No już teraz tak .. dziś mama mi powiedziała, że jak była z Pudzianem na szczepieniu to wetka go postawiła na wadze na której waży się wszystkie psy :cool1: Pewnie stamtąd ma to świństwo :angryy:
Nati28 napisał(a):
To zyczymy duuuuzo zdrowia dla malucha!!:roll:

Dziękuję ..

Mały śpi .. tylko śpi..

Posted

oj joj niedobrze :shake:
zdrówka dla malucha :roll: przecież to Pudzianek, to się szybko wykuruje :)

no i spóźnione gratki dla Buff :loveu:

Posted

Katie napisał(a):
oj joj niedobrze :shake:
zdrówka dla malucha :roll: przecież to Pudzianek, to się szybko wykuruje :)

no i spóźnione gratki dla Buff :loveu:

Przez noc się nam poprawiło - mały wstał rano, wystawił brzuszek do miziania, wylizał miche do czysta i teraz żółteczko sobie zajada :loveu: