tigrunia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Nati28 napisał(a):Milego wypoczynku :lol: Czekamy na fotki :cool3: Dzięki ;) Magda napisał(a):Czekamy na Was! :loveu: Dzięki Madziu za towarzystwo i super fotki :loveu: nane napisał(a):cze B już u nas cała i zdrowa :loveu: zaliczyłyśmy już małą wycieczkę po Koszalinku plus lody soprano w Mielnie od których B jest uzależniona :cool1: zapomniałam dodać, że jadłyśmy torta serowo-cynamonowego :p Ty paplo :crazyeye: Sie powinnaś cieszyć, że jestem uzależniona bo jest szansa, że częściej będę przyjeżdżać :evil_lol: Pegaza napisał(a):Be ale cos mowilas ze sa chetni na niego... zrezygnowali?:roll: to se zostaw chlopaka:cool1: jeden wiecej jeden mniej dla mnie bez roznicy:evil_lol: Tak - była jedna dziewczyna chętna ale chciała pieska wystawowego a Pudzianek nie jest ;) Gdyby był suczką to pewnie by został :p Gosia2406 napisał(a):Przyszłyśmy się przywitać :hand: Cześć :multi: No jesteśmy :loveu: Sporo nerwów mnie te wystawy i wyjazd kosztował .. W sobotę moja Buffinka dostała niesłusznie ocenę bdb bo sędzia miał chyba zeza :cool1: Natomiast w niedzielę Buff zakwalifikowała się do pierwszej 6-tki i otrzymała ocenę doskonałą :loveu: (Dzięki M, żeś ją tak pięknie zaprezentowała w niedzielę :loveu:) No i w niedzielę rozchorował mi się Pudzianek :-( Nie wiem jak ten Ł o niego dbał w każdym bądź razie póki co mały ma rozpoznane zapalenie oskrzeli :-( Niuniuś dostał wczoraj 5 zastrzyków, byłam dziś o 3 w nocy w klinice dostał następne 2 no i tak czuwam całą noc przy nim :-( Ok 9 znów jedziemy.. mój maluszek biedny tak cierpi a ja mu pomóc nie mogę .. :-( Quote
ladyyork Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 tigrunia napisał(a): No i w niedzielę rozchorował mi się Pudzianek :-( Nie wiem jak ten Ł o niego dbał w każdym bądź razie póki co mały ma rozpoznane zapalenie oskrzeli :-( Niuniuś dostał wczoraj 5 zastrzyków, byłam dziś o 3 w nocy w klinice dostał następne 2 no i tak czuwam całą noc przy nim :-( Ok 9 znów jedziemy.. mój maluszek biedny tak cierpi a ja mu pomóc nie mogę .. :-( Biedne maleństwo:placz:, ja niedługo jadę na USG z Inką, mam nadzieje że jak będą maluchy takie kłopoty mnie ominą:-? Quote
Sara_i_Aris Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Gratulacje dla Buffinki :multi: I niech Pudzianek wraca do zdrowia :calus: Quote
Pegaza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Be zostaw chlopa z psem no i masz..niech szybko wraca do zdrowka maluch:loveu: tulaski dla Baff zwycieskiej:loveu: Quote
nane Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 tigrunia napisał(a): Ty paplo :crazyeye: Sie powinnaś cieszyć, że jestem uzależniona bo jest szansa, że częściej będę przyjeżdżać :evil_lol: zapraszamy zapraszamy :loveu: tigrunia napisał(a): Cześć :multi: No jesteśmy :loveu: Sporo nerwów mnie te wystawy i wyjazd kosztował .. W sobotę moja Buffinka dostała niesłusznie ocenę bdb bo sędzia miał chyba zeza :cool1: Natomiast w niedzielę Buff zakwalifikowała się do pierwszej 6-tki i otrzymała ocenę doskonałą :loveu: (Dzięki M, żeś ją tak pięknie zaprezentowała w niedzielę :loveu:) No i w niedzielę rozchorował mi się Pudzianek :-( Nie wiem jak ten Ł o niego dbał w każdym bądź razie póki co mały ma rozpoznane zapalenie oskrzeli :-( Niuniuś dostał wczoraj 5 zastrzyków, byłam dziś o 3 w nocy w klinice dostał następne 2 no i tak czuwam całą noc przy nim :-( Ok 9 znów jedziemy.. mój maluszek biedny tak cierpi a ja mu pomóc nie mogę .. :-( B nie ma za co ;) co jak co ale do wystawiania zawsze chętna jestem :evil_lol: Trzymaj się B my tutaj cały czas o Was myślimy :calus: Quote
tigrunia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 ladyyork napisał(a):Biedne maleństwo:placz:, ja niedługo jadę na USG z Inką, mam nadzieje że jak będą maluchy takie kłopoty mnie ominą:-? Powodzenia ;) Sara_i_Aris napisał(a):Gratulacje dla Buffinki :multi: I niech Pudzianek wraca do zdrowia :calus: Dziękuję :loveu: Pegaza napisał(a):Be zostaw chlopa z psem no i masz..niech szybko wraca do zdrowka maluch:loveu: tulaski dla Baff zwycieskiej:loveu: Dzięki D-E ;) nane napisał(a):zapraszamy zapraszamy :loveu: B nie ma za co ;) co jak co ale do wystawiania zawsze chętna jestem :evil_lol: Trzymaj się B my tutaj cały czas o Was myślimy :calus: :loveu: Pudzianek był na rtg dziś, dostał też 3 zastrzyki i glukozę. Jest lepiej :multi: Jutro znów na zastrzyki ... :roll: Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy :roll: Quote
Kasia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Pudzianku trzymaj się, i Ty Be również :loveu: no a dla Ślicznotki kwiatki za ocenę doskonałą :Rose: Quote
Gosia2406 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Przyszłyśmy się przywitać.Życzymy szybkiego powrotu do zdrówka dla Pudzianka. Quote
Pegaza Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 I jak tam nocka z Pudziankiem? wsio oki? cze bardzo sloneczne i leniwe:multi: Quote
tigrunia Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Nati28 napisał(a):Duzo zdrowia dla Pudzianka! :roll: Kasia napisał(a):Pudzianku trzymaj się, i Ty Be również :loveu: no a dla Ślicznotki kwiatki za ocenę doskonałą :Rose: Gosia2406 napisał(a):Przyszłyśmy się przywitać.Życzymy szybkiego powrotu do zdrówka dla Pudzianka. Pegaza napisał(a):I jak tam nocka z Pudziankiem? wsio oki? cze bardzo sloneczne i leniwe:multi: Dzięki dziewczyny :loveu: Z Pudziankiem lepiej, zjadł co miał do zjedzenia - właśnie mu następną porcję szykuję :loveu: Quote
dzasta Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Gratuluję mimo wszystko występów w Koszalinie bo uważam że jest czego!!! My nie dojechałyśmy do Będzina samochód nam odmówił współpracy :( całe 7 km od Będzina :( Cieszę się że Pudzianek już lepiej malutek nasz słodki :loveu: Quote
tigrunia Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 dzasta napisał(a):Gratuluję mimo wszystko występów w Koszalinie bo uważam że jest czego!!! My nie dojechałyśmy do Będzina samochód nam odmówił współpracy :( całe 7 km od Będzina :( Cieszę się że Pudzianek już lepiej malutek nasz słodki :loveu: Dzięki :loveu: Ojej a to pech faktycznie :shake: Śpi cały czas ale to dobrze.. nabiera siły chłopak :loveu: Popołudniu wybieramy się na zastrzyki następne .. :roll: Quote
dzasta Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Niech śpi Pudzianek i dobrzeje :loveu: No pech niestety a jak koleżanka po mnie podjechała to niestety było już po ocenie staffików :( Quote
Pegaza Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No to dobrze ze z nim lepiej... wlasnie pojadlam i juz mi sie nic nie chce:roll: dobrze ze mam posprzatane.. Quote
***Paulina*** Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Cześć Be:loveu: Dużo zdrowia dla pudzianka, gratulacje dla Buffy i całuski dla Jessi :loveu: Quote
tigrunia Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Właśnie wróciliśmy od weta .. kolejne 4 zastrzyki i prawie godzina pod kroplówką :-( Żadnej poprawy nie widzę póki co .. gorzej też nie jest :roll: Quote
Gosia2406 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Przyszłyśmy się przywitać.Pudzianek ma apetyt to napewno wszystko będzie ok. Quote
Pegaza Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 tigrunia napisał(a):Właśnie wróciliśmy od weta .. kolejne 4 zastrzyki i prawie godzina pod kroplówką :-( Żadnej poprawy nie widzę póki co .. gorzej też nie jest :roll: Be ale z czego sie to przyplatalo?domyslasz sie?:roll: Quote
Nati28 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 To zyczymy duuuuzo zdrowia dla malucha!!:roll: Quote
tigrunia Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Gosia2406 napisał(a):Przyszłyśmy się przywitać.Pudzianek ma apetyt to napewno wszystko będzie ok. Apetytu nie ma .. zjadł tylko w nocy ale wszystko przez dzień zwymiotował. Dostał glukozę przez kroplówkę.. :roll: Pegaza napisał(a):Be ale z czego sie to przyplatalo?domyslasz sie?:roll: No już teraz tak .. dziś mama mi powiedziała, że jak była z Pudzianem na szczepieniu to wetka go postawiła na wadze na której waży się wszystkie psy :cool1: Pewnie stamtąd ma to świństwo :angryy: Nati28 napisał(a):To zyczymy duuuuzo zdrowia dla malucha!!:roll: Dziękuję .. Mały śpi .. tylko śpi.. Quote
Katie Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 oj joj niedobrze :shake: zdrówka dla malucha :roll: przecież to Pudzianek, to się szybko wykuruje :) no i spóźnione gratki dla Buff :loveu: Quote
tigrunia Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Katie napisał(a):oj joj niedobrze :shake: zdrówka dla malucha :roll: przecież to Pudzianek, to się szybko wykuruje :) no i spóźnione gratki dla Buff :loveu: Przez noc się nam poprawiło - mały wstał rano, wystawił brzuszek do miziania, wylizał miche do czysta i teraz żółteczko sobie zajada :loveu: Quote
dzasta Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 To może kryzys już minął i teraz będzie coraz lepiej :loveu: Quote
Pegaza Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 No inaczej byc nie moze..tylko ku lepszemu:p sloneczne cze:multi: Quote
Recommended Posts