Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Fajnie by było gdybyś dojechała:loveu:
Zresztą co tam gdyby... Pojedziesz:p

Zobaczy się :cool3:
Gosia2406 napisał(a):
Witamy się czwartkowo.

Cześć :multi:
Pegaza napisał(a):
Buty fajniste a taska tez mosz do nich?:cool3:

Tak - mam :loveu: Jest czarna z takiego materiału jak moja kiecka i ma takie kamienie jak buty :loveu:
Aga76 napisał(a):
Czadowo będziesz wyglądać :cool3:

Łuki będzie miał zajęcie przy odpędzaniu tłumu...

Dzień dobry :loveu:

No ja myślę :loveu:

:evil_lol:

Cześć :multi:

Posted

Super buty!!! Szkoda że nie mogę w takich chadzać przez to moje nieszczęsne kolano!!! Ale w ostatni weekend sierpnia mamy ślub mojej Best Friend i chyba na to konto sobie zakupię coś na obcasie :D
A świecidełka też boskie :loveu:

Posted

No jak dzie się podziewam ? Na weselichu byłam :bigcool:
Było extra , mega czad !! :ylsuper:
Już o 1 tańczyłam boso :megagrin: Nóg nie czuję :cool1: Dopiero wróciliśmy więc idę spać .. paaaaa (do wyspania:evil_lol:)

Posted

tigrunia napisał(a):
Co takie posuchy na dogo ? Komu mam opowiadać ? :cool1: :evil_lol:

Ja jestem bardzo ciekawa jak było:cool3: to teraz mój temat nr 1:p już kilka fotek widzialam na NK ;) ale mam nadzieje ze będzie więcej:cool3:

Posted

tigrunia napisał(a):
Co takie posuchy na dogo ? Komu mam opowiadać ? :cool1: :evil_lol:

Normalnie wszystkich wymiotlo z dogo:roll: ja wchodze i wychodze w nalog mi weszlo:evil_lol: nic nie pisanie..:roll::evil_lol:
ale jak cos wstawisz co skomentuje:cool1:

Posted

No dobra, ale za wiele fotek nie mam .. (póki co :razz:)

No więc zacznijmy od przygotowań ..
Para Młoda nie zawiodła i dla gości miała przygotowaną dekorację na samochód - tablicę z napisem "Goście weselni" no i po wstążeczce :cool3: Pojechałam więc odebrać , next po kwiatki i lotka i kurcze tu był problem bo nie wiedziałam jak się tego lotka kupuje :cool1: Zadzwoniłam do Ł co by mnie uświadomił :evil_lol: Aaaa no już po fryzjerze byłam - zapłaciłam 20 zł :crazyeye: Myślałam, że się babka pomyliła albo ja źle zrozumiałam no i się dla pewności upewniłam - 20 zł :crazyeye: Tyle to ja jeszcze nigdy za fryzure nie zapłaciłam :loveu: Będę chyba częściej chodzić :evil_lol: No .. potem była kosmetyczka - super mnie pomalowała :loveu: Mogłabym tak codziennie :loveu: :evil_lol: No i do domciu się ubierać bo już mało czasu było. Łuki przyjechał, wystroił się też i okazało się jak już wychodziliśmy, że kwiatów nie mamy bo zostały u Łukiego :cool1: No i w efekcie w kościele byliśmy 5 minut przed czasem ..
Msza, skrzypaczka, przysięga ..
Anka wyglądała prześlicznie :loveu:
http://images38.fotosik.pl/176/dc740bd911f3791amed.jpg
Wyszli przed kościół i .. niespodzianka
http://images45.fotosik.pl/181/51e9f4322d172212med.jpg
Potem życzenia, zbieranie groszaków no i odjazd .. Do hotelu jakieś 12 km poza miastem. Jechaliśmy obwodnica .. zajęte 2 pasy i 60 km/h :diabloti: Chyba nie muszę tłumaczyć jak bardzo wściekli byli inni uczestnicy ruchu :evil_lol: Wyprzedzali poboczem z prawej strony :diabloti:
A to my z parą młodą przed hotelem

Posted

Be Ty nie wiedziala jak sie lotka kupuje hehe a ja bez zadnego szkolenia musialam sie go nauczyc obslugiwac:evil_lol:
no pieknie wygladaliscie:loveu:
a za malowanie ile wziela?:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Be Ty nie wiedziala jak sie lotka kupuje hehe a ja bez zadnego szkolenia musialam sie go nauczyc obslugiwac:evil_lol:
no pieknie wygladaliscie:loveu:
a za malowanie ile wziela?:roll:
No bo ja tylko raz w życiu totka kupiłam :oops:
Dzięki :loveu: Że tak skromnie powiem wszyscy na sali się nami zachwycali :evil_lol: A Pan Młody wołał na nas "turkusy" :evil_lol: Noo.. i Łuki miał też najładniejszy garnitur na sali :loveu: :evil_lol:
[quote name='Kasia']jak już na nk napisałam - błyszczałaś Be :loveu:
:loveu:

No to lecim dalej ..
Wchodzimy na salę..

Chleb, sól i szampan..
http://images46.fotosik.pl/181/94b046271bec346emed.jpg

No i zasiadamy do stołów, żarcia było full, przepyszne, przesmaczne i w ogóle ach i och :loveu: :evil_lol:

Posted

ino nie widze jaki fason tej kiecki mialas..:cool1:
a panna mloda taka chudziutka jak i ja kiedys wygladala:cool1::roll:
te gangole teraz takie modne jak ma Luki:cool1:

aa to wiecej niz fryzjerka Ci wziela:lol: