Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Buty fajniste a taska tez mosz do nich?:cool3: Quote
Aga76 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Czadowo będziesz wyglądać :cool3: Łuki będzie miał zajęcie przy odpędzaniu tłumu... Dzień dobry :loveu: Quote
tigrunia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Fajnie by było gdybyś dojechała:loveu: Zresztą co tam gdyby... Pojedziesz:p Zobaczy się :cool3: Gosia2406 napisał(a):Witamy się czwartkowo. Cześć :multi: Pegaza napisał(a):Buty fajniste a taska tez mosz do nich?:cool3: Tak - mam :loveu: Jest czarna z takiego materiału jak moja kiecka i ma takie kamienie jak buty :loveu: Aga76 napisał(a):Czadowo będziesz wyglądać :cool3: Łuki będzie miał zajęcie przy odpędzaniu tłumu... Dzień dobry :loveu: No ja myślę :loveu: :evil_lol: Cześć :multi: Quote
Nati28 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Witamy sie serdecznie :lol: Buty sa suuuper :cool3: Quote
dzasta Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Super buty!!! Szkoda że nie mogę w takich chadzać przez to moje nieszczęsne kolano!!! Ale w ostatni weekend sierpnia mamy ślub mojej Best Friend i chyba na to konto sobie zakupię coś na obcasie :D A świecidełka też boskie :loveu: Quote
Foxowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Cześć :loveu: Zapraszamy do nas na fotki ;) Quote
Pegaza Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 A ja dzis widzialam Twe buty w CCC:eviltong: se moglam pomacac je nawet:evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 No jak dzie się podziewam ? Na weselichu byłam :bigcool: Było extra , mega czad !! :ylsuper: Już o 1 tańczyłam boso :megagrin: Nóg nie czuję :cool1: Dopiero wróciliśmy więc idę spać .. paaaaa (do wyspania:evil_lol:) Quote
Pegaza Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 U nas dzis sa wesela nawet u mnie w klatce ale dziewczyny nie lubie wiec ogladac tez jej nie bede:evil_lol: Quote
dzasta Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 O qrcze to Ty BE wytańcowana i wybawiona to wypoczywaj a jak wyśpisz się to czekamy na relację :eviltong: Quote
tigrunia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Co takie posuchy na dogo ? Komu mam opowiadać ? :cool1: :evil_lol: Quote
AmiX Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 tigrunia napisał(a):Co takie posuchy na dogo ? Komu mam opowiadać ? :cool1: :evil_lol: Ja jestem bardzo ciekawa jak było:cool3: to teraz mój temat nr 1:p już kilka fotek widzialam na NK ;) ale mam nadzieje ze będzie więcej:cool3: Quote
Pegaza Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 tigrunia napisał(a):Co takie posuchy na dogo ? Komu mam opowiadać ? :cool1: :evil_lol: Normalnie wszystkich wymiotlo z dogo:roll: ja wchodze i wychodze w nalog mi weszlo:evil_lol: nic nie pisanie..:roll::evil_lol: ale jak cos wstawisz co skomentuje:cool1: Quote
***Paulina*** Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ja też fotki na nk widziałam... Ale to tylko fotki, teraz opowiadaj:p Quote
tigrunia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 No dobra, ale za wiele fotek nie mam .. (póki co :razz:) No więc zacznijmy od przygotowań .. Para Młoda nie zawiodła i dla gości miała przygotowaną dekorację na samochód - tablicę z napisem "Goście weselni" no i po wstążeczce :cool3: Pojechałam więc odebrać , next po kwiatki i lotka i kurcze tu był problem bo nie wiedziałam jak się tego lotka kupuje :cool1: Zadzwoniłam do Ł co by mnie uświadomił :evil_lol: Aaaa no już po fryzjerze byłam - zapłaciłam 20 zł :crazyeye: Myślałam, że się babka pomyliła albo ja źle zrozumiałam no i się dla pewności upewniłam - 20 zł :crazyeye: Tyle to ja jeszcze nigdy za fryzure nie zapłaciłam :loveu: Będę chyba częściej chodzić :evil_lol: No .. potem była kosmetyczka - super mnie pomalowała :loveu: Mogłabym tak codziennie :loveu: :evil_lol: No i do domciu się ubierać bo już mało czasu było. Łuki przyjechał, wystroił się też i okazało się jak już wychodziliśmy, że kwiatów nie mamy bo zostały u Łukiego :cool1: No i w efekcie w kościele byliśmy 5 minut przed czasem .. Msza, skrzypaczka, przysięga .. Anka wyglądała prześlicznie :loveu: http://images38.fotosik.pl/176/dc740bd911f3791amed.jpg Wyszli przed kościół i .. niespodzianka http://images45.fotosik.pl/181/51e9f4322d172212med.jpg Potem życzenia, zbieranie groszaków no i odjazd .. Do hotelu jakieś 12 km poza miastem. Jechaliśmy obwodnica .. zajęte 2 pasy i 60 km/h :diabloti: Chyba nie muszę tłumaczyć jak bardzo wściekli byli inni uczestnicy ruchu :evil_lol: Wyprzedzali poboczem z prawej strony :diabloti: A to my z parą młodą przed hotelem Quote
Pegaza Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Be Ty nie wiedziala jak sie lotka kupuje hehe a ja bez zadnego szkolenia musialam sie go nauczyc obslugiwac:evil_lol: no pieknie wygladaliscie:loveu: a za malowanie ile wziela?:roll: Quote
Kasia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 jak już na nk napisałam - błyszczałaś Be :loveu: Quote
tigrunia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Pegaza']Be Ty nie wiedziala jak sie lotka kupuje hehe a ja bez zadnego szkolenia musialam sie go nauczyc obslugiwac:evil_lol: no pieknie wygladaliscie:loveu: a za malowanie ile wziela?:roll: No bo ja tylko raz w życiu totka kupiłam :oops: Dzięki :loveu: Że tak skromnie powiem wszyscy na sali się nami zachwycali :evil_lol: A Pan Młody wołał na nas "turkusy" :evil_lol: Noo.. i Łuki miał też najładniejszy garnitur na sali :loveu: :evil_lol: [quote name='Kasia']jak już na nk napisałam - błyszczałaś Be :loveu: :loveu: No to lecim dalej .. Wchodzimy na salę.. Chleb, sól i szampan.. http://images46.fotosik.pl/181/94b046271bec346emed.jpg No i zasiadamy do stołów, żarcia było full, przepyszne, przesmaczne i w ogóle ach i och :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 (Aaa D-E kosmetyczka 40 zł) No to pierwszy taniec : http://images39.fotosik.pl/177/5e8663e53618e661med.jpg Potem dam filmiki DJ-ów dwóch :D http://images46.fotosik.pl/181/e03a915cb41ebf4cmed.jpg No i rozkręcamy imprezę :cool3: Quote
***Paulina*** Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 no widać, że i ślub i wesele udane:loveu: http://images45.fotosik.pl/181/d70dfb59afe1b209med.jpg Pięknie wyglądałaś, super fryzura:loveu: Quote
Pegaza Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ino nie widze jaki fason tej kiecki mialas..:cool1: a panna mloda taka chudziutka jak i ja kiedys wygladala:cool1::roll: te gangole teraz takie modne jak ma Luki:cool1: aa to wiecej niz fryzjerka Ci wziela:lol: Quote
AmiX Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Noooo ślicznie wyglądali :) a jaki taniec tańczyli? :cool3: to ja czekam na wiecej fotek:cool3: i filmik;) Quote
Recommended Posts