pysiulka86 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witamy yorkową księzniczke i zyczymy dobrej nocki :) Quote
Anusia & Alutka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Czesc Paskudo! Przyszlam zarazac. Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc Paskudo! Przyszlam zarazac.[/QUOTE] O nie!! Baczność! Maski włóż! Na lewo patrz! I spierdzielamy, bo tu choróbsko panuje. Cześć :grins: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 I znów zaraza! Ludzie dajcie oddychać:mdleje::chaos: Panienka ślicznie się prezentuje na tych samych hmmm....10 zdjęciach?:evil_lol: Zmienić scenerię! Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc Paskudo! Przyszlam zarazac.[/quote] A sio!!A kysz!! [quote name='madziasto4']O nie!! Baczność! Maski włóż! Na lewo patrz! I spierdzielamy, bo tu choróbsko panuje. Cześć :grins:[/quote] Cześć Madzka [quote name='Magda_Miki']I znów zaraza! Ludzie dajcie oddychać:mdleje::chaos: Panienka ślicznie się prezentuje na tych samych hmmm....10 zdjęciach?:evil_lol: Zmienić scenerię![/quote] Bo to są urodzinowe fotki! Co miesiąc robię na tej samej scenerii i takie same, żeby potem sobie porównać jak rosła :evil_lol: Cześć M&M'sy [quote name='Aga76']Gdzie jesteś jak cię nie ma?[/quote] Dziś jakoś nie miałam czasu w pracy, żeby wejść na dogo a przed chwilą wróciłam z egzaminu .. i oczywiście zdałam :multi::multi: Trudny był jak nie wiem , dostałam tylko 2 ale ważne, ze zdałam :multi::multi: [quote name='Agata_B']Ale ona jest śliczna :loveu:[/quote] Dziekuję Agatko :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Będziecie w Bydgoszczy? 17 lutego? Ps. mam taką cichą nadzieję :loveu: Ja będę tym razem na 100% ;) Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Agata_B']Będziecie w Bydgoszczy? 17 lutego? Ps. mam taką cichą nadzieję :loveu: Ja będę tym razem na 100% ;)[/quote] Ja też będę na 100 %. Ja mam akurat bliziutko na teren wystawy ale na 90 % będę tylko jako widz Quote
Ola164 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Już po Mikołaju... teraz tylko czekamy na święta ;) Quote
Guest Agata_B Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='tigrunia']Ja też będę na 100 %. Ja mam akurat bliziutko na teren wystawy ale na 90 % będę tylko jako widz[/quote] Dlaczego?? Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Dlaczego będę, czy dlaczego jako widz będę ? :P Nie wiem w dalszym ciągu co z Jessi zębem.. nie chce wypaść :placz: Ide w przyszłym tyg. do weta i podejmiemy ostateczną decyzję. Jeżeli bedzie konieczna ta operacja to wystawy zaczynamy od kwietnia Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Póki zarazków ni ma to se wpadłam tu z wizytą :p Sesja Jessi śliczna :loveu: Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Kasia']Póki zarazków ni ma to se wpadłam tu z wizytą :p Sesja Jessi śliczna :loveu:[/quote] Musimy szybko to świeże powietrze wydychać bo zaraz pewnie przylecą te roznosicielki czy (3) :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Kasia']Póki zarazków ni ma to se wpadłam tu z wizytą :p Sesja Jessi śliczna :loveu:[/QUOTE] Zarazek pewnie wieczorem przylizie z wyrka, pożali się, poroznosi bakterie i znowu się zmyje :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Madźka teraz pitoli Masterczysława a Anuśka pewnie zwala sie z łóżka i zara tu bydzie :p Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Kasia']Madźka teraz pitoli Masterczysława a Anuśka pewnie zwala sie z łóżka i zara tu bydzie :p[/QUOTE] No toć mówię, że ten Zarazek zara przylizie z wyra:p Master już opitolony:cool1: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='madziasto4'] Zarazek pewnie wieczorem przylizie z wyrka, pożali się, poroznosi bakterie i znowu się zmyje :evil_lol: [/quote] Pojęczy aby poprzytulać, pobuczy troszku i zaś polizie do łózka :evil_lol: Master opitolony??? :mad: Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Ach ty madzka no ty .. :mad::mad: Jak mogłaś :placz::placz: On tak piknie juz wyglądał :placz::placz: No to jeden zarazek juz jest :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Kasia']Pojęczy aby poprzytulać, pobuczy troszku i zaś polizie do łózka :evil_lol: Master opitolony??? :mad:[/QUOTE] Opitolony :grins: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Madźka mijamy sie z postami...albo nakładamy :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='tigrunia']Ach ty madzka no ty .. :mad::mad: Jak mogłaś :placz::placz: On tak piknie juz wyglądał :placz::placz: No to jeden zarazek juz jest :evil_lol:[/QUOTE] Długie kłaczki to nie na taką pogodę :p Właśnie coś mnie zastanowiło, że wspomniałaś o 3 roznosicielkach:mad: Liczę, liczę, Daria-Ewa, Zarazek na A i...ja już nie roznoszę zarazków:mad: Quote
Patikujek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [url]http://images31.fotosik.pl/71/a2d021349bda246b.jpg[/url] Przępiękna dziewczynka:loveu: jak ona tymi zwoimi oczętam,i spojrzy to nic innego jak sie zakochać:loveu: Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='madziasto4']Długie kłaczki to nie na taką pogodę :p Właśnie coś mnie zastanowiło, że wspomniałaś o 3 roznosicielkach:mad: Liczę, liczę, Daria-Ewa, Zarazek na A i...ja już nie roznoszę zarazków:mad:[/quote] Ale roznosiłaś a to tez się liczy :P No w sumie jeszcze M&M's choruje chyba, nie /? Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Choruje, ale zależy na co:stupid::evil_lol: Quote
Recommended Posts