Jump to content
Dogomania

Taki wielki czarny terier rosyjski ! Rzeszów !!!Dojechał juz do domu !!!

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
ano pokazali sie zapodali troche foteckow pieknych i zamilkli

a szkoda

"Pani kierowniczko, ja to wszystko rozumie! Ja rozumie, że wam jest zimno! Ale jak jest zima to musi być zimno, tak?" :evil_lol:
i ciemno jest też, to jak mają być nowe fotki :evil_lol:
"Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury! ":lol:

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no te co nam " pan panie" zapodal to i w ilosciach i w swiatlosci jakos nie zawodza oczekiwan???? a ze apetyt nam urosl to nie dziwota bo dyc nie od dzis wiadomo ze on wlasnie rosnie w maire jedzenia!
zimno no zimno czasem mniej casem wiecej ale ja nie narzekam ino dziele sie spostrzezeniami wlasnymi a czekam na wasze!

Posted

Tekla64 napisał(a):
my ostatnio zawziecie cwiczymy kuleczki i tam bym sie wstepnej gry dopatrzyla

Coś słyszałem, że ostatnio kuleczki gejszy są modne wśród dziewcząt :cool3:
:evil_lol:

Posted

to co czas chyba na nastepna porcje zdjec a moze tyz cos nam opowiesz co i jak u was ? jak duze czarne z babsztylem se radzi no i jak babsztyl sie wpasowal w wasze zycie bo jakos skapo nam tych wiadomosci udzielasz
ale mysle sadzac po zdjeciach ze juz calkiem sie z wami zzyla i se swoje miejsce znalazla

Posted

Zima, to włochate, jak się ociepli będziemy golić oba. Śniegu dosypało w tygodniu i nawet przy lekko plusowych temperaturach powinno jeszcze wystarczyć na tydzień, bo w lesie w niektórych miejscach jest po kolana. A piesy się cieszą ;)
Dobry grzaniec, z czerwonego winka, z goździkami, skórką pomarańczową i cytrynową, troszkę anyżu, imbiru - pyszności :popcorn: