Jump to content
Dogomania

Taki wielki czarny terier rosyjski ! Rzeszów !!!Dojechał juz do domu !!!

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja preferuje naleweczki
jakos do wina i piwa mnie totalnie nie ciagnie

no u nas juz przedwiosnie wiec pewnie i do was dojdzie wielka odwilz
a co za tym idzie fyzowanie juz sie ciesze na zdjecia zrobionych na wiosennie kudlaczy !!!!

Posted

Fides79 napisał(a):
...a ta pani to zawsze taka rozczochrana? ;)

"- To to fakt, jest trochę fleja i nie zawsze się umyje po robocie, tu pan władza ma absolutną rację." :D

Tekla64 napisał(a):
no u nas juz przedwiosnie wiec pewnie i do was dojdzie wielka odwilz...

U nas też śnieg dzisiaj znika w oczach ;)

Posted

rozpieszczasz nas tymi zdjęciami, ale to miłe :p

wnioskuję ze Sonia ma dobre paliwo, bo ciągle śmiga, ciągle w ruchu, jęzor na wierzchu, widać ze szczęśliwa :evil_lol:

[url]http://img207.imageshack.us/img207/9082/ptdc0010m.jpg[/url] a cóż to się Platonowi na dupce zrobiło?

Posted

mysle ze to ino wlosy tak odbily swiatlo ale co sie Soni na gowce porobilo chyba ze tyz mam przywidy
zdjecia spacerowe sa pikne zwlaszacza z osniezonego lasu ze szczesliwymi biegajacymi psami

Posted

Sonia to ma jakieś adechade, bo ciągle biega, nawet na sikanie dobrze się nie zatrzyma, tylko leje skacząc z jedną nogą w górze :D
A u Platona to ino tylko zafutrzoną kitę na dupce widzę, ale prawdę mówiąc to się dokładnie nie przyglądałem, bo dupka Platona siakaś taka małopociągająca jest, w temacie oglądania dupek to preferuję kształtne damskie :D

Posted

Sonia ma na sobie tyle gatunków futra, że trochę obawiam się ją ciąć :evil_lol:
Nic jej nie jest, a rozczochrana to jest w minutę po uczesaniu ;)

Posted

mozna jeszcze z okularami sporbowac
ale ja po dziesiatach lat doswiadczen mowie ze to nie zawsze pewny spososb
jak ja obetniesz zobaczysz balejaz i bedziesz mial cudna i bardzo ciekawa suke hihihi ale napewno piekna

Posted

Taaak, okurary albo lupa, albo soczewki końtaktowe, ewentualnie mikroszkop :-o
A z cięciem Soni mogą wyjść szopki, bo ona naprawdę jest wielosierściowa, ale przejdę się z nią do salonu psiękności po poradę :evil_lol:

Posted

[quote name='Erhan']Taaak, okurary albo lupa, albo soczewki końtaktowe, ewentualnie mikroszkop :-o
A z cięciem Soni mogą wyjść szopki, bo ona naprawdę jest wielosierściowa, ale przejdę się z nią do salonu psiękności po poradę :evil_lol:[/QUOTE]

oo nie, żadnych mikro-szkopów, ani mik-rusków nie chcem :shake:

uuu to Sonia będzie miała pełen eksklizifff i tzw spa, nono :p

Posted

[quote name='Fides79']uuu to Sonia będzie miała pełen eksklizifff i tzw spa, nono :p[/QUOTE]
Noo, może se popaczy, jak jom pani fryzjoteraspautka bedzie palpacyjnie palcyma obmacywać, przed udzieleniem porady :D