Jump to content
Dogomania

Taki wielki czarny terier rosyjski ! Rzeszów !!!Dojechał juz do domu !!!

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, łykend się zbliża wielkimi krokami, ma być ciepło, więc przepisy na grzańca należy schować do lodówki, za butelki z piwkiem :cool3: :evil_lol:

Posted

no i walsnie dlatego my se siedzimy przy najprostrzym drineczku ,czysta z pepsi , i calkiem nam dobrze , psy najedzone ,wybiegane juz suche, cieplo doma i spokoj bo dzieci wywialo do kina mmmmm dobrze nam nikt nie marudzi nikt nic nie chce..... nawet koty nazarte spia w Gusatwowej budzie

Posted

i żeby nie było, że my tak z przyjemnością :evil_lol:
jak widać z ostatniej fotki narażaliśmy zdrowie a nawet życie dla tej relacji z bałtyckiej plaży, ale na szczęście natura była dla nas życzliwa i nie pokazała nam tego gryzącego faka :evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']...wnioskuje ze mocno wiało... [/QUOTE]
kieleckie to mały pikuś
[quote name='Fides79'] a ja muszę czekać do maja z nadmorską wizytą :roll:[/QUOTE]
w maju to już nie to, turysty zjadom i z piesami nie wszędzie będzie można wejść, a teraz to spokój jest, na wyspie sobieszewskiej człowieka się widzi raz na 2km plaży ;)

Posted

ee nie było tak źle w zeszłym roku, tez było luźno, no i prom pływał bo my stacjonowaliśmy w Mikoszewie :lol:
to w Mikoszewie było więcej ludzi niż w Świbnie np, szczególnie ze przyjeżdżały wycieczko szkolne i zielone szkoły :roll:

Posted

W Świbnie przy ujściu Wisły teraz chyba rezerwat jakiś zrobili, że niby bobra można tam wyczochrać czy cuś i z piesami to nie bardzo tam włazić, my jak jedziemy na spacerek to stawiamy Rudolfa przy budynkach UM w Orle i idziemy w stronę Świbna lub Górek wschodnich w zależności od tego jak wieje ;)

Posted

ja tam bobry chodziłam oglądać z Felkiem, nikt nic nie mówił, tylko jak dotarliśmy do plaży to trzeba było zawrócić bo wyłożyli trutki na lisy
ale rezerwatu jest tylko kawałeczek i lasem tez mozna przejsc na plażę
w Sobieszewie tez byliśmy ;)

Posted

no ja osobiscie za wiatrami nadmorskimi nie tesknie i miedzy innymi dlatego sie z tamtad wynioslam ale jak widac teraz wieje wszdzie po rowno hihihi za to spacerow po sztormie [jak sie juz uspokajalo] , o swicie czy o zachodzie po lazach i to po sezonie to mi zal

• 2 weeks later...
Posted

i co ? specjalnie sie nie odzywalam czekajac czy foty weekendowe sie zamieszcza i coby za zbyt uperdliwa nie wyjsc a tu ni hu hu zadnych zdjec zadnych relacji nic a dzis sroda!!!!!

Posted

ja tam nie chce nic mowic ale juz nastepny tydzien mija a tu nic.....
zadnych zdjec , zadnych opowiesci
ani slychu ani widu
znowu zostalimy porzucone i ja mysle ze to ma zwiazek z wiosna