Jump to content
Dogomania

Taki wielki czarny terier rosyjski ! Rzeszów !!!Dojechał juz do domu !!!

Recommended Posts

Posted

ewatr napisał(a):
Zgadłam zgadłam :multi: poznałam Plastusia :multi::multi:

iii tam! FUKSŁO Ci się :eviltong::evil_lol:

Bo brody po piciu trzeba wycierać, a nie obcinać :placz: a najlepiej stawiać miche z wodą dwa razy dziennie :evil_lol:

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Bo brody po piciu trzeba wycierać,...

Jecze nie umiom sobie wycierać bród:lol:, z wycierania to najlepiej im wychodzi wycieranie kurzów po kątach:lol:, choć ze względu na gabaryty nie wszędzie się wcisną:lol:

malawaszka napisał(a):
... najlepiej stawiać miche z wodą dwa razy dziennie :evil_lol:

Latem??,- przecież by się zasuszyły, to zakrawa na znęcanie się nad źwierzemciem /-ciami :cool1: :mad: :evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):

Latem??,- przecież by się zasuszyły, to zakrawa na znęcanie się nad źwierzemciem /-ciami :cool1: :mad: :evil_lol:

no niech się napijom na zapas jak nie umiom brody wycierać!!! :diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

A co to są wakacje, bo chyba zapomniałem :lol:, ostatnio jak dostałem jeden dzień urlopu, to leżałem pod śmietnikiem, bo po latach prawie bezusterkowej eksploatacji zachciało mu się zepsuć i jeszcze skubany do domu nie dojechał, tylko lawetę trzeba było zawezwać:evil_lol:

Posted

Upppsss ja też nie wiem od 3 lat co to są wakacje :( A jakoś tak jak zobaczyłam morskie pozdrowienia to myślałam że się gdzieś wyrwaliście - takie to już skojarzenia nie uwzględniające Waszego miejsca zamieszkania ;)

• 5 months later...
Posted

O witajcie witajcie dawno nie widziani :multi::multi:

ale szalejecie w tym sniegu :evil_lol: a Plastus to to bardziej kudłate ?
Ze tak niesmiało zapytam :eviltong:

pozdrawiamy serdecznie !

Posted

Dziękujemy, zdrówko Platonowi dopisuje, a staruszkowi Erhanowi można dziękować za każdy przeżyty z nami dzień, kiedy starość mu zanadto nie dokucza ;)

• 3 weeks later...
Posted

I ja tu do Was zajrzałam, ale na początku fotki mi się nie chciały pokazać, więc zaczęłam od ostatnich 10 stron:p
Ale fajne olbrzymie czarnuszki:loveu: - pierwszy raz widziałam takie kudłacze bez brody:evil_lol:

Posted

Faktycznie powcinało trochę schroniskowych fotek, ale może i dobrze, bo nie ma co przypominać, tego o czym Platon już pewnie zapomniał :evil_lol:

A brody już odrosły ;)

• 1 month later...
Posted

Magdalenkl, głos oddany mało skutecznie:roll:, ale przy okazji podrzuciłem Wam % z pięciu pitów, bo mnie rodzinka i znajomi poprosili o rozliczenie :evil_lol: ;)

Posted

Erhan napisał(a):
Magdalenkl, głos oddany mało skutecznie:roll:, ale przy okazji podrzuciłem Wam % z pięciu pitów, bo mnie rodzinka i znajomi poprosili o rozliczenie :evil_lol: ;)

Erhan wielkie buzi od naszych psiaków :calus:

A nie masz czasem wiecej pitów do rozliczenia ?
bo widze ze niezle Ci to idzie a i psy zyskuja ;):eviltong:

acha i oczywiscie ja prosze o zdjecia Twoich maluszków :evil_lol:

Posted

Jak mi się jeszcze ktoś z pitem do rozliczenia nawinie, to z pewnością mu automatycznie potrącę % zgodnie z tradycją ;)

Jutro jak będzie pogoda to mam zamiar zabrać futra na plażowe szaleństwa :multi: na wyspę sobieszewską, to może jakieś fotki zrobimy;)