malawaszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ewatr napisał(a):Zgadłam zgadłam :multi: poznałam Plastusia :multi::multi: iii tam! FUKSŁO Ci się :eviltong::evil_lol: Bo brody po piciu trzeba wycierać, a nie obcinać :placz: a najlepiej stawiać miche z wodą dwa razy dziennie :evil_lol: Quote
Erhan Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 malawaszka napisał(a):Bo brody po piciu trzeba wycierać,... Jecze nie umiom sobie wycierać bród:lol:, z wycierania to najlepiej im wychodzi wycieranie kurzów po kątach:lol:, choć ze względu na gabaryty nie wszędzie się wcisną:lol: malawaszka napisał(a):... najlepiej stawiać miche z wodą dwa razy dziennie :evil_lol: Latem??,- przecież by się zasuszyły, to zakrawa na znęcanie się nad źwierzemciem /-ciami :cool1: :mad: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Erhan napisał(a): Latem??,- przecież by się zasuszyły, to zakrawa na znęcanie się nad źwierzemciem /-ciami :cool1: :mad: :evil_lol: no niech się napijom na zapas jak nie umiom brody wycierać!!! :diabloti: Quote
Erhan Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jak urośnie będzie ŚWIĘTA, a teraz jest ŚCIĘTA ;) Quote
weszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Buahahhaha :D ale i tak ślicznie się prezentują chociaż jak napisałam Malawaszka broda święta jest i ja też tak zawsze twierdzę ;) Quote
Erhan Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Pozdrowienia z nad morza, choć nie z plaży ;) Czarne nie bardzo lubią się opalać ;) Quote
weszka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Bosssko :) Udanych wakacji dla czarnych i ludziów też ;) Quote
Erhan Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A co to są wakacje, bo chyba zapomniałem :lol:, ostatnio jak dostałem jeden dzień urlopu, to leżałem pod śmietnikiem, bo po latach prawie bezusterkowej eksploatacji zachciało mu się zepsuć i jeszcze skubany do domu nie dojechał, tylko lawetę trzeba było zawezwać:evil_lol: Quote
weszka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Upppsss ja też nie wiem od 3 lat co to są wakacje :( A jakoś tak jak zobaczyłam morskie pozdrowienia to myślałam że się gdzieś wyrwaliście - takie to już skojarzenia nie uwzględniające Waszego miejsca zamieszkania ;) Quote
Erhan Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Troszkę się przypomnimy zimowo ;) Dziadek Erhan i Platon Dziadek Erhan Platon się odśnieża :lol: Quote
ewatr Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 O witajcie witajcie dawno nie widziani :multi::multi: ale szalejecie w tym sniegu :evil_lol: a Plastus to to bardziej kudłate ? Ze tak niesmiało zapytam :eviltong: pozdrawiamy serdecznie ! Quote
Erhan Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Uzupełniłem podpisy żeby ułatwić rozpoznanie ;) Quote
malawaszka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 :loveu::loveu::loveu:cudnie, że "mój" Platonek ma się dobrze :loveu::loveu::loveu: Quote
Ula_czarnuszka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Miło zobaczyć ofutrzone i ośnieżone miśki :loveu: Mam nadzieję, że zdrówko obu dopisuje:cool3: Quote
Erhan Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Dziękujemy, zdrówko Platonowi dopisuje, a staruszkowi Erhanowi można dziękować za każdy przeżyty z nami dzień, kiedy starość mu zanadto nie dokucza ;) Quote
matinestka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ależ pięknośći :loveu: pozdrawiamy serdecznie :) :bluepaw: Quote
Doginka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 I ja tu do Was zajrzałam, ale na początku fotki mi się nie chciały pokazać, więc zaczęłam od ostatnich 10 stron:p Ale fajne olbrzymie czarnuszki:loveu: - pierwszy raz widziałam takie kudłacze bez brody:evil_lol: Quote
Erhan Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Faktycznie powcinało trochę schroniskowych fotek, ale może i dobrze, bo nie ma co przypominać, tego o czym Platon już pewnie zapomniał :evil_lol: A brody już odrosły ;) Quote
malawaszka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Erhan napisał(a): A brody już odrosły ;) no ja myślę :mad: :evil_lol: Quote
Magdalenkl Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 W pazdzierniku glosilam schronisko Kundelek do glosowania na marzec na Krakvecie. Niestety wiekszosc wlasnie od marca chce ankiete i zostalo zgloszone 10 schronisk. Prosze o pomoc http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/index5.html Quote
Erhan Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Magdalenkl, głos oddany mało skutecznie:roll:, ale przy okazji podrzuciłem Wam % z pięciu pitów, bo mnie rodzinka i znajomi poprosili o rozliczenie :evil_lol: ;) Quote
ewatr Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Erhan napisał(a):Magdalenkl, głos oddany mało skutecznie:roll:, ale przy okazji podrzuciłem Wam % z pięciu pitów, bo mnie rodzinka i znajomi poprosili o rozliczenie :evil_lol: ;) Erhan wielkie buzi od naszych psiaków :calus: A nie masz czasem wiecej pitów do rozliczenia ? bo widze ze niezle Ci to idzie a i psy zyskuja ;):eviltong: acha i oczywiscie ja prosze o zdjecia Twoich maluszków :evil_lol: Quote
Erhan Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Jak mi się jeszcze ktoś z pitem do rozliczenia nawinie, to z pewnością mu automatycznie potrącę % zgodnie z tradycją ;) Jutro jak będzie pogoda to mam zamiar zabrać futra na plażowe szaleństwa :multi: na wyspę sobieszewską, to może jakieś fotki zrobimy;) Quote
malawaszka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 u nas była piękna pogoda a u Was? :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts