Jump to content
Dogomania

Łysa Tragedia - niegdyś sznaucerka olbrzymka......schron okolice Wawy

Recommended Posts

Posted

Ja się w jej sprawie cudów raczej nie spodziewam, dlatego fotki musisz zrobić jej fajniusie.
Neigh?...
Da się tam wejść do jej boksu, coby kobitkę za uszkiem pomiziać i to mizianie uwiecznić?...

PS Coś te jej zdjątka takie rozmazane z lekka... Problem jakiś z aparatem?... Niedobrze by było... oj nie...

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ale jak tak usadzisz piesy i zechcą w spokoju chwilę posiedzieć, to może się uda?...

Hmmm...
Nie sądzisz, że ktoś mógłby tutaj na wątek wejść i sobie pohopać?...

Posted

[quote name='BasiaD']O Boże jak to bidulinka. Ją najwpierw trzeba leczyć. Deklaruję, że dołoże kaskę! Wskakuj Malutka do góry po życie!

WIELKIE DZIĘKI !!!

Trzeba będzie pomyśleć jak jej pomóc...

Rozpaczliwe poszukiwania domku chyba nie wystarczą :shake:

Posted

Dorothy napisał(a):
czy ona naprawde jest taka duza jak sznaucer olbrzymi?
na zdjeciach nie ma porownania z niczym...
a co z jej charakterem, ktos sprawdzal?

Ona jest niemal tak duża. Nie nikt nie sprawdzał, bo niby jak?
Jak wyciągnąć łysego psa........być może chorego na coś zakaźnego, ledwo się trzymającetgo na łapach.........np na spacer? Trzeba by z nią przejsć przez calutki schron, gdzie pełno biegających luzem, awykonalne. Wejść do boksu też chyba będzie cieżko........
Nie zrozumicie mnie źle..........ale jeśli to świerzb, wchodząc do niej mogę zrobić więcej złego niż dobrego, roznosząc to gdzie się da.
Ja jednak mam obowiązek myśleć racjonalnie!

Posted

Nie, bo nie wyszła nawet z budy. Dobermance zrobiłam, bo weszłam do boksu i rozebrałam budę ( dach się da zdjąć).

Jej nie zrobiłam, bo nie wejdę do boksu........chodzę po całym schronie, mam w domu 5 zwierzaków.......resztki instynktu samozachowawczego trzeba mieć.