Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szokujące jest, to że pomimo tak ewidentnych dowodów świadomego znęcania się nad psami, ten dziad jeszcze nie został oskarżony o szczególne okrucieństwo wobec zwierząt.

Szokujące jest tak długie ciągnięcie się tej sprawy!

Posted

Pani Elzbieta Smigielski z Fundacji "Mrunio" prosi o jeszcze ok. 6 - 7 miejsc dla psiakow z Kamienca :modla: :modla: :modla: :modla:.

Gmina pokryje koszt pobytu psiakow ... czy to w Hotelikach, czy w DT ( trzeba tylko brac rachunki za wyzywienie i wizyty lekarskie z psiakami na Gmine ).

Posted

OGLĄDAJCIE JUTRO (we wtorek 29 kwietnia 2008 r.) w TVP 1

po Teleexpressie o 17.15

w CELOWNIKU

o psach z "Okrutnego Zamku" w Kamieńcu Ząbkowickim

-----------------------------------------

Dzierżawca Zamku próbuje zastraszyć świadków !!!!!!!!!!!!! ( w przygotowaniu)

SKANDALICZNA DECYZJA

SKANDALICZNA DECYZJA

Posted

Kto ma dojscie do znanych dziennikarzy i popularnych programów ogólnopolskich oraz do parlamentarzystów i członków rządu?

Proszę polećcie nas i skontaktujcie z nimi, zmuscie ich do działania!

Postawiłem sobie za punkt honoru załatwić Sobiecha i tego drania Wójta oraz wszystkich zamieszanych w krycie Sobiecha i winnych 18 lat cierpienia tych zwierząt - tylko ujawnienie wszystkich aspektów tej sprawy i ich upublicznienie pozwoli na zmobilizowanie Parlamentarzystów do dokonania takich zmian w prawie, by juz nigdy wiecej nie trzeba było bezradnie patrzeć na cierpienie zwierząt z powodu ograniczeń prawnych czy kruczków administracyjnych - prawo musi byc jednoznaczne i nieodwołalne, gdy upowazniony przedstawiciel organizacji społecznej, której celem statutowym jest ochrona zwierząt podejmie decyzję o wejści gdziekolwiek i o odebraniu zwierząt oraz ukaraniu sprawców....

Posted

[quote name='TOZ Wrocław']Kto ma dojscie do znanych dziennikarzy i popularnych programów ogólnopolskich oraz do parlamentarzystów i członków rządu?

Proszę polećcie nas i skontaktujcie z nimi, zmuscie ich do działania!

....

W sobote odbieralymy 11 psow z potwornych warunkow ( zamkniete nie wiadomo od jak dawna, bo odchodow gory ! ! ! ) w ciemnych komorkach bez jednej miski na podlodze :placz: z chalupy kolo Lesnej ( matka 91-letnia i uposledzeni - syn i corka ).
Byla tam z nami TV lokalna wroclawska i pani redaktor z " NOWIN JELENIOGORSKICH ".
Nie wiem, jak sie to ma terytorialnie, ale moze Nowiny ? ? ?

I ponowie jeszcze :

OGLĄDAJCIE DZISIAJ ( wtorek 29 kwietnia 2008 r.) w TVP 1
po Teleexpressie o 17.15
w CELOWNIKU
o psach z "Okrutnego Zamku" w Kamieńcu Ząbkowickim

Posted

Ja bym poprosila o pomoc Ize Szumielewicz jedna z zalozycielek dogomanii.
Pracuje w Radio ZET czy innym w Wawie.

Szczepan Kawski - TOZ Wrocław

Czy Pan Szczepan pisal maila do mieleckiego schroniska kilka dni temu? Prosze o jego powtorzenie, bo zostal wyciety razem z potwierdzeniami :(

Posted

własnie obejrzałam ten reportaż...:-(:placz: coś strasznego, mysle, że mimo wszystko nie ukazał on wszystkiego co się tam dzieje...a ten wójt?! kurcze usiadł sobie w tym wygodnym foteliku, a tamci ludzie stali i zachowywał sie jakos tak..no sama nie wiem:angryy: dobrze, że odebrano chociaz troche zwierząt, ale ten cały wójt to chyba jest bez uczuc i serca:mad:

Posted

oglądałam :shake::angryy:........WÓJCIE ....wstyd i poruta .......:angryy::angryy::angryy:.........czy on siedzi temu facetowi w kieszeni że jeszcze go broni :mad::mad::mad:...muszę ochłonąć

Posted

ja też oglądałam reportaż no cóż dobre i to że tych 9 psów można zabrać tylko co z resztą:roll: według pana wójta nie ma podstaw do ich zabierania:angryy: szkoda naszych nerwów na tych urzędasów siedzących na fotelach:angryy: w sumie taki młody człowiek z tego wójta a serce to ma chyba z kamienia:shake: może coś ruszy jeszcze po tym reportażu:roll:

Posted

madzia828 napisał(a):
ja też oglądałam reportaż no cóż dobre i to że tych 9 psów można zabrać tylko co z resztą:roll: według pana wójta nie ma podstaw do ich zabierania:angryy: szkoda naszych nerwów na tych urzędasów siedzących na fotelach:angryy: w sumie taki młody człowiek z tego wójta a serce to ma chyba z kamienia:shake: może coś ruszy jeszcze po tym reportażu:roll:

Mam nadzieję ze poruszy się opinia publiczna i nie dadzą mu świętego spokoju:angryy::angryy::angryy:
Wierzę, że się uda je uratować:placz: