Charly Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nawet nie wiem co powiedziec. brak słów. Ale czemu tu sie dziwic... Quote
Gosiapk Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Szokujące jest, to że pomimo tak ewidentnych dowodów świadomego znęcania się nad psami, ten dziad jeszcze nie został oskarżony o szczególne okrucieństwo wobec zwierząt. Szokujące jest tak długie ciągnięcie się tej sprawy! Quote
ElzaMilicz Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Klimat rodem z Kazachstanu, a nie jednego z państw Unii Europejskiej. Quote
TOZ Wrocław Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Możesz ratować zwierzęta za państwowe pieniądze przeczytaj na www.wroclaw.toz.pl Quote
Pusiakowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dopiero teraz tu dotarlam . ! Ojejciu :crazyeye: . Jakie one chude :crazyeye::crazyeye::crazyeye: . Bidaczki :-( . Jak tam u nich .? Macie jakis banerek.? Quote
Gosiapk Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dlaczego nie ma jeszcze oskarżenia? Czy fakty nie są wystarczająco brutalne? Gdzie jest prokurator? Quote
TOZ Wrocław Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 brakuje nam jeszcze wyniku obdukcji tych psów - mamy dopiero wyniki dla 3 szczeniąt - Sąd potrzebuje dokumentów, same zdjecia to za mało, mógłby sie wymigać Quote
TOZ Wrocław Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Możesz ratować zwierzęta za państwowe pieniądze przeczytaj na www.wroclaw.toz.pl Quote
zuziaM Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Pani Elzbieta Smigielski z Fundacji "Mrunio" prosi o jeszcze ok. 6 - 7 miejsc dla psiakow z Kamienca :modla: :modla: :modla: :modla:. Gmina pokryje koszt pobytu psiakow ... czy to w Hotelikach, czy w DT ( trzeba tylko brac rachunki za wyzywienie i wizyty lekarskie z psiakami na Gmine ). Quote
Dorothy Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='TOZ Wrocław']są na www.wroclaw.toz.pl same artykuly, zdjecia znalazlam az 4. A moze nie umiems zukac wtedy prosze o szczegółowe instrukcje. Dla jakich psow dom potrzebny, dla szczeniat czy doroslych, jakiej plci , chore? Quote
*zaba* Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 jutro po telexpresie w programie celownik bedzie reportarz. Quote
madzia828 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 tak widziałam zwiastun programu Celownik jutro o 17:20 bedzie reportaż:roll: Quote
TOZ Wrocław Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 OGLĄDAJCIE JUTRO (we wtorek 29 kwietnia 2008 r.) w TVP 1 po Teleexpressie o 17.15 w CELOWNIKU o psach z "Okrutnego Zamku" w Kamieńcu Ząbkowickim ----------------------------------------- Dzierżawca Zamku próbuje zastraszyć świadków !!!!!!!!!!!!! ( w przygotowaniu) ----------------------------------------- SKANDALICZNA DECYZJA ok. godz. 12 Wójt wydał wreszcie DECYZJĘ - skandaliczną !!!!! SKANDALICZNA DECYZJA ----------------------------------------- Zawiadomiliśmy Wójta oficjalnie o odebraniu 3 szczeniąt, umierających powoli z głodu i pragnienia. Quote
TOZ Wrocław Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Kto ma dojscie do znanych dziennikarzy i popularnych programów ogólnopolskich oraz do parlamentarzystów i członków rządu? Proszę polećcie nas i skontaktujcie z nimi, zmuscie ich do działania! Postawiłem sobie za punkt honoru załatwić Sobiecha i tego drania Wójta oraz wszystkich zamieszanych w krycie Sobiecha i winnych 18 lat cierpienia tych zwierząt - tylko ujawnienie wszystkich aspektów tej sprawy i ich upublicznienie pozwoli na zmobilizowanie Parlamentarzystów do dokonania takich zmian w prawie, by juz nigdy wiecej nie trzeba było bezradnie patrzeć na cierpienie zwierząt z powodu ograniczeń prawnych czy kruczków administracyjnych - prawo musi byc jednoznaczne i nieodwołalne, gdy upowazniony przedstawiciel organizacji społecznej, której celem statutowym jest ochrona zwierząt podejmie decyzję o wejści gdziekolwiek i o odebraniu zwierząt oraz ukaraniu sprawców.... Quote
zuziaM Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='TOZ Wrocław']Kto ma dojscie do znanych dziennikarzy i popularnych programów ogólnopolskich oraz do parlamentarzystów i członków rządu? Proszę polećcie nas i skontaktujcie z nimi, zmuscie ich do działania! .... W sobote odbieralymy 11 psow z potwornych warunkow ( zamkniete nie wiadomo od jak dawna, bo odchodow gory ! ! ! ) w ciemnych komorkach bez jednej miski na podlodze :placz: z chalupy kolo Lesnej ( matka 91-letnia i uposledzeni - syn i corka ). Byla tam z nami TV lokalna wroclawska i pani redaktor z " NOWIN JELENIOGORSKICH ". Nie wiem, jak sie to ma terytorialnie, ale moze Nowiny ? ? ? I ponowie jeszcze : OGLĄDAJCIE DZISIAJ ( wtorek 29 kwietnia 2008 r.) w TVP 1 po Teleexpressie o 17.15 w CELOWNIKU o psach z "Okrutnego Zamku" w Kamieńcu Ząbkowickim __________________ Quote
Ulka18 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ja bym poprosila o pomoc Ize Szumielewicz jedna z zalozycielek dogomanii. Pracuje w Radio ZET czy innym w Wawie. Szczepan Kawski - TOZ Wrocław Czy Pan Szczepan pisal maila do mieleckiego schroniska kilka dni temu? Prosze o jego powtorzenie, bo zostal wyciety razem z potwierdzeniami :( Quote
Charly Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Na tego wójta trzeba naciskac z calych sil. co to za decyzja? dla swietego spokoju. Nie dla dobra zwierzat. Salomon sie znalaz:angryy: Quote
zinara Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 własnie obejrzałam ten reportaż...:-(:placz: coś strasznego, mysle, że mimo wszystko nie ukazał on wszystkiego co się tam dzieje...a ten wójt?! kurcze usiadł sobie w tym wygodnym foteliku, a tamci ludzie stali i zachowywał sie jakos tak..no sama nie wiem:angryy: dobrze, że odebrano chociaz troche zwierząt, ale ten cały wójt to chyba jest bez uczuc i serca:mad: Quote
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 oglądałam :shake::angryy:........WÓJCIE ....wstyd i poruta .......:angryy::angryy::angryy:.........czy on siedzi temu facetowi w kieszeni że jeszcze go broni :mad::mad::mad:...muszę ochłonąć Quote
Neris Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Wójt wystawił sobie w reportażu fatalne świadectwo, FATALNE! Quote
madzia828 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ja też oglądałam reportaż no cóż dobre i to że tych 9 psów można zabrać tylko co z resztą:roll: według pana wójta nie ma podstaw do ich zabierania:angryy: szkoda naszych nerwów na tych urzędasów siedzących na fotelach:angryy: w sumie taki młody człowiek z tego wójta a serce to ma chyba z kamienia:shake: może coś ruszy jeszcze po tym reportażu:roll: Quote
Edi100 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 madzia828 napisał(a):ja też oglądałam reportaż no cóż dobre i to że tych 9 psów można zabrać tylko co z resztą:roll: według pana wójta nie ma podstaw do ich zabierania:angryy: szkoda naszych nerwów na tych urzędasów siedzących na fotelach:angryy: w sumie taki młody człowiek z tego wójta a serce to ma chyba z kamienia:shake: może coś ruszy jeszcze po tym reportażu:roll: Mam nadzieję ze poruszy się opinia publiczna i nie dadzą mu świętego spokoju:angryy::angryy::angryy: Wierzę, że się uda je uratować:placz: Quote
Recommended Posts