madzia828 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 i co ? ja nie patrzyłam na ten program wiadomo coś:roll: Quote
Edi100 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Charly']Dzisiaj TVP3 19h decyzja wójta na żywo !!! Jaka jest decyzja? Nie oglądałam:( Quote
zuziaM Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Madzik77 napisał(a):i ..................... powiedział?? Ja tez nie moglam ogladac :placz:...... mimo, ze siedzialam i czekalam i podlaczylam antene szerokopasmowa, to nie mialam tego lokalnego programu :placz:. Czy ktos juz cos wie ? ? ? ? ? A moze ktos wklei link do programu ? ? ? Prosimy :modla: Quote
demi Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 gówno powiedział. Mało nie zeszłam przed TV. Jeszcze ten wójt to taki beszczelny cham, a Pan Szczepan powiedział mu tylko, ze jest niegrzeczny. Szuka jakiś przeszkud na wydanie psów na DT- co jest śmieszne. Bo nie ma problemu ze sporządzeniem umowy DT ws tych psiaków- troszke checi, dwie godziny i wszystko jest! i ten cham chyba nie wie, ze to jego obowiazek, bo organizacje tylko mogą, a on mus! Porpostu krew mnie zaleje, albo nie wiem co!:angryy: Quote
Charly Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 czy jest link do programu. tez nie ogladalam Quote
demi Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 kurcze nie mam pojęcia... ale raczej wątpie. niedługo tu pewnie Pan Szczepan się pokaże lub Pani Ela to coś nam powiedzą. Bo całości też nie oglądałam... Quote
demi Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 napatoczył mi sie link;) http://zotozwro.org.pl/mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=476&Itemid=198 Quote
rotek_ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 przez przypadek oglądałam ten reportaż.... szokda słów:shake: dzierżawcy nie wypowiedzą umowy tylko dlatego że on im płaci kase za wynajem.... głupio było się przyznać to wymyślali jakieś niestworzone historie:shake: Quote
chacko Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 dostalam od charly list ktury wlozylam u nas na Forum!!! Quote
TOZ Wrocław Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Z ostatniej chwili APEL! brakuje nam 6-8 miejsc dla psów, które zamierzamy odebrać Sobiechowi z Zamku! Prosimy o zgłaszanie się z ofertami zapewnienia domów tymczasowych i miejsc w schroniskach na adres [email protected] !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Charly Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 -------------------------------------------------------------------- Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Bo tutaj jest potrzebny ktoś taki co ma lepsze układy niz p.Sobiech.Jego układy przebiją układy i grono wzajemnej adoracji co widać na każdym kroku w tej sprawie.Kto to powinien być?Któryś z europosłów?p.Wojciechowski? Kto jest posłem z tamtych stron?Ew.któregoś z senatorów trzeba ruszyć,tylko pojęcia nie mam kto jest stamtąd.. Elżbieta Quote
TOZ Wrocław Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Tu nie trzeba mieć lepszych układów, ale mieć poparcie społedczne, no i są jeszcze argumenty ekonomiczne, bo gmina moze stracić dotacje:-) Quote
chacko Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 tel z jadna z orga w nieczech, ona mi powiedziala ze niemieckie organizacje szczegolnie nic juz nie robia, bardzo duzo sie juz na polsce przerazilo.... ale posle mi dzisiaj adress waznej osoby tutaj, wtedy mam tam napisac... Quote
TOZ Wrocław Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='chacko']tel z jadna z orga w nieczech, ona mi powiedziala ze niemieckie organizacje szczegolnie nic juz nie robia, bardzo duzo sie juz na polsce przerazilo.... ale posle mi dzisiaj adress waznej osoby tutaj, wtedy mam tam napisac... Nie dziwię się, że niektóre organizacje niemieckie są zrażone i że się zawiodły, ale tu chodzi o wysłanie listu do Wójta i do różnych ważnych osób na Dolnym Śląsku i w Polsce, we władzach. to poprosze o informację na ten temat (tej ważnej osoby) na mail [email protected] Quote
chacko Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 jak tylko dostane to moge poslac, mam jej wrzystko dokladnie opisac, ona sprubuje pomoc wyciagnoc. jej wiekrzym pionkiem od demnie. wiec dobze by bylo gdy bym dostala na maila w skrucie jak i co, zdjecia ta watku powyciagam!!! Quote
TOZ Wrocław Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='chacko']jak tylko dostane to moge poslac, mam jej wrzystko dokladnie opisac, ona sprubuje pomoc wyciagnoc. jej wiekrzym pionkiem od demnie. wiec dobze by bylo gdy bym dostala na maila w skrucie jak i co, zdjecia ta watku powyciagam!!! wszystko co trzeba masz na stronie www.wroclaw.toz.pl niestety, ja mam mnóstwo pracy do zrobienia w związku z tą sprawą i nie mam jak sie dodatkowo tym zająć, zeby coś w skrócie napisać... nie dam rady.... a oprócz psów z kamieńca mam inne sprawy o znecanie i nimi też muszę sie zająć - napisac pisma, skargi, zawiadomienia, sporzadzic dokumentacje itd... Quote
maggiejan Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Czy nie można jakiś paragrafów na wójta znaleźć? I na niego złożyć doniesienie do Prokuratury? Quote
TOZ Wrocław Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 maggiejan napisał(a):Czy nie można jakiś paragrafów na wójta znaleźć? I na niego złożyć doniesienie do Prokuratury? Owszem, są, ale zanim go zaatakujemy karnie musimy poczekać na 7-dniowy termin, czy go dotrzyma i wyda decyzję i jaka decyzję.... od tego zalezy co powinnismy zrobic dalej. Quote
TOZ Wrocław Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 chacko napisał(a):nie ma sprawy poczytam sobie super, dzięki:-)) Quote
Recommended Posts