Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzik77 napisał(a):
i .....................
powiedział??

Ja tez nie moglam ogladac :placz:...... mimo, ze siedzialam i czekalam i podlaczylam antene szerokopasmowa, to nie mialam tego lokalnego programu :placz:.

Czy ktos juz cos wie ? ? ? ? ?

A moze ktos wklei link do programu ? ? ?
Prosimy :modla:

Posted

gówno powiedział. Mało nie zeszłam przed TV. Jeszcze ten wójt to taki beszczelny cham, a Pan Szczepan powiedział mu tylko, ze jest niegrzeczny.

Szuka jakiś przeszkud na wydanie psów na DT- co jest śmieszne. Bo nie ma problemu ze sporządzeniem umowy DT ws tych psiaków- troszke checi, dwie godziny i wszystko jest!

i ten cham chyba nie wie, ze to jego obowiazek, bo organizacje tylko mogą, a on mus! Porpostu krew mnie zaleje, albo nie wiem co!:angryy:

Posted

kurcze nie mam pojęcia... ale raczej wątpie. niedługo tu pewnie Pan Szczepan się pokaże lub Pani Ela to coś nam powiedzą. Bo całości też nie oglądałam...

Posted

przez przypadek oglądałam ten reportaż....

szokda słów:shake:

dzierżawcy nie wypowiedzą umowy tylko dlatego że on im płaci kase za wynajem....
głupio było się przyznać to wymyślali jakieś niestworzone historie:shake:

Guest Elżbieta481
Posted

Bo tutaj jest potrzebny ktoś taki co ma lepsze układy niz p.Sobiech.Jego układy przebiją układy i grono wzajemnej adoracji co widać na każdym kroku w tej sprawie.Kto to powinien być?Któryś z europosłów?p.Wojciechowski?
Kto jest posłem z tamtych stron?Ew.któregoś z senatorów trzeba ruszyć,tylko pojęcia nie mam kto jest stamtąd..
Elżbieta

Posted

tel z jadna z orga w nieczech, ona mi powiedziala ze niemieckie organizacje szczegolnie nic juz nie robia, bardzo duzo sie juz na polsce przerazilo....

ale posle mi dzisiaj adress waznej osoby tutaj, wtedy mam tam napisac...

Posted

[quote name='chacko']tel z jadna z orga w nieczech, ona mi powiedziala ze niemieckie organizacje szczegolnie nic juz nie robia, bardzo duzo sie juz na polsce przerazilo....

ale posle mi dzisiaj adress waznej osoby tutaj, wtedy mam tam napisac...

Nie dziwię się, że niektóre organizacje niemieckie są zrażone i że się zawiodły, ale tu chodzi o wysłanie listu do Wójta i do różnych ważnych osób na Dolnym Śląsku i w Polsce, we władzach.

to poprosze o informację na ten temat (tej ważnej osoby) na mail [email protected]

Posted

jak tylko dostane to moge poslac, mam jej wrzystko dokladnie opisac, ona sprubuje pomoc wyciagnoc. jej wiekrzym pionkiem od demnie. wiec dobze by bylo gdy bym dostala na maila w skrucie jak i co, zdjecia ta watku powyciagam!!!

Posted

[quote name='chacko']jak tylko dostane to moge poslac, mam jej wrzystko dokladnie opisac, ona sprubuje pomoc wyciagnoc. jej wiekrzym pionkiem od demnie. wiec dobze by bylo gdy bym dostala na maila w skrucie jak i co, zdjecia ta watku powyciagam!!!

wszystko co trzeba masz na stronie www.wroclaw.toz.pl

niestety, ja mam mnóstwo pracy do zrobienia w związku z tą sprawą i nie mam jak sie dodatkowo tym zająć, zeby coś w skrócie napisać... nie dam rady....
a oprócz psów z kamieńca mam inne sprawy o znecanie i nimi też muszę sie zająć - napisac pisma, skargi, zawiadomienia, sporzadzic dokumentacje itd...

Posted

maggiejan napisał(a):
Czy nie można jakiś paragrafów na wójta znaleźć? I na niego złożyć doniesienie do Prokuratury?

Owszem, są, ale zanim go zaatakujemy karnie musimy poczekać na 7-dniowy termin, czy go dotrzyma i wyda decyzję i jaka decyzję.... od tego zalezy co powinnismy zrobic dalej.