Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maggiejan']Bianko, juz zdołałaś uzupełnić braki w zapsieniu...?:evil_lol:[/quote]
Jutro ma przyjechać 4 tyg szczenię z Katowic :cool3:
Ze względu na moją trzodę , mogę przyjmować jedynie najmniejsze i najmłodsze bidulki . Podrostki mogą zostać połknięte przez rezydentów :roll:

Posted

[quote name='martadela']Hej, a masz program Acrobat Reader?
Jeżeli tak to tam jest taka funkcja... taki aparat fotograficzny...
Klikasz na niego - robi się "wciśnięty"... klikasz LEWY PRZYCISK MYSZY, wybierasz opcję SELECT ALL .... Uruchamiasz program graficzny np PAINT (standardowe wyposażenie windowsa) i robisz wklej...

Powiększasz w razie potrzeby no i potem standardowo umieszczasz na necie.

Pozdr
Marta

Ps Jestem osobą która zgłosiła sprawę do straży dla zwierząt, puściłam filmy na Youtube, miałam kontakt mailowy z rzekomym wnukiem Sobiecha. Mam zdjęcia ze "zwiedzania" zamku, jeśli mogę jakoś pomóc.... Czekam[/quote]
Nie mogę znaleźć funkcji robienia zdjęcia :oops: Próbowałąm zaktualizować program, ale mój komp nie wiem czemu to blokuje :/

Czy mogę przesłąć Ci wyrok na maila??
Albo komuś kto jest bardziej uzd niż ja ??:(

Posted

Seaside napisał(a):
Nie mogę znaleźć funkcji robienia zdjęcia :oops: Próbowałąm zaktualizować program, ale mój komp nie wiem czemu to blokuje :/

Czy mogę przesłąć Ci wyrok na maila??
Albo komuś kto jest bardziej uzd niż ja ??:(

Wal śmiało.

Posted

Pani Ela jest strasznie zajeta kobieta i trudno jej znalezc chwile, zeby dluzej pogadac. Wszystko w biegu.

Ale odpowiem na pytanie BIANKA1..... psiaki nie sa takie calkiem malutkie. Sa mlode, ale sa dziecmi takiej raczej wiekszej owczarkowatej rasy / mieszance oczywiscie /.

Pani Ela sie wybiera do Zgorzelca z jakimis psiakami i ma do mnie przyjechac. Bedzie wiecej czasu do rozmowy, ale nie wiem jeszcze kiedy.

lovefigaro - prosze zadzwon w sprawie psiaka, dla ktorego masz ewentualny domek , do pani Eli .
Telefon : 0692 776 068
Ona widziala psiaki osobiscie i podpowie , ktorego i kiedy, mozna zabierac juz do nowego domku.

Posted

wczoraj odwiedziłam Kamieniec Ząbkowicki i widziałam te psy. Są chude, wystraszone, niemal wszystkie identyczne. "przewodniczka" oczywiście nie zezwoliła na zrobienie psom zdjęć ani na zbliżanie się do nich. Ze względu na brak możliwości nie mogliśmy obejrzeć wszystkich psów ani oszacować ich ilości, ale zauważyliśmy dwie karmiące suki wraz ze szczeniętami. Jedna suka(koloru czarnego) miała chorą przednią łapkę, utykała, łapa wisiała bezwładnie w powietrzu. Na boku miała jątrzącą się ranę. Inny piesek- widziany niestety z daleka- również powłóczył tylną łapą. Nie zauważyliśmy żadnych schronień dla psów, żadnych bud ani żadnych misek z wodą. Zachowanie psów wskazuje, ze nie są dobrze traktowane, są nadmiernie lękliwe, bardzo potrzebują pomocy. Osoby zajmujące się sprawą proszę o podpowiedź jak możemy pomóc.

Posted

tzn, ja myślę, że gdyby się dogadać z Panią Elą lub Panem Szczepanem, to można je spokojnie pojedynczo odbierać. Bo taka możliwość przecież też istnieje. A sprawe napewno wygramy, tylko na to trzeba czasu!

Posted

witam, jestem nowa na forum ale powiem szczerze ze zalogowałam sie po przeczytaniu w szczególnosci tego wątku. Tego faceta należałoby wsadzic na dozywocie i porzadnie :mad:.
Niestety nie moge słuzyc DT ale słuze pomoca finansowa i w miare mozliwosci transportem.
pzdr i pilnie czekam na dalsze wieści

Posted

Czy psy które miałyby iść do DT byłyby w miarę zdrowe ? Chodzi mi głównie o skórne paskudztwa , które długo się leczy.