BIANKA1 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 W jakim wieku i jakiej wielkości są najmniejsze i najmłodsze szczenięta .Jestem totalnie zapsiona , ale coś malutkiego jeszcze wcisnę Quote
maggiejan Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Bianko, juz zdołałaś uzupełnić braki w zapsieniu...?:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='maggiejan']Bianko, juz zdołałaś uzupełnić braki w zapsieniu...?:evil_lol:[/quote] Jutro ma przyjechać 4 tyg szczenię z Katowic :cool3: Ze względu na moją trzodę , mogę przyjmować jedynie najmniejsze i najmłodsze bidulki . Podrostki mogą zostać połknięte przez rezydentów :roll: Quote
maggiejan Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Mam nadzieję, że Ci tu jakiegos małego malucha znajdą... Quote
Seaside Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='martadela']Hej, a masz program Acrobat Reader? Jeżeli tak to tam jest taka funkcja... taki aparat fotograficzny... Klikasz na niego - robi się "wciśnięty"... klikasz LEWY PRZYCISK MYSZY, wybierasz opcję SELECT ALL .... Uruchamiasz program graficzny np PAINT (standardowe wyposażenie windowsa) i robisz wklej... Powiększasz w razie potrzeby no i potem standardowo umieszczasz na necie. Pozdr Marta Ps Jestem osobą która zgłosiła sprawę do straży dla zwierząt, puściłam filmy na Youtube, miałam kontakt mailowy z rzekomym wnukiem Sobiecha. Mam zdjęcia ze "zwiedzania" zamku, jeśli mogę jakoś pomóc.... Czekam[/quote] Nie mogę znaleźć funkcji robienia zdjęcia :oops: Próbowałąm zaktualizować program, ale mój komp nie wiem czemu to blokuje :/ Czy mogę przesłąć Ci wyrok na maila?? Albo komuś kto jest bardziej uzd niż ja ??:( Quote
martadela Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Seaside napisał(a):Nie mogę znaleźć funkcji robienia zdjęcia :oops: Próbowałąm zaktualizować program, ale mój komp nie wiem czemu to blokuje :/ Czy mogę przesłąć Ci wyrok na maila?? Albo komuś kto jest bardziej uzd niż ja ??:( Wal śmiało. Quote
zuziaM Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Pani Ela jest strasznie zajeta kobieta i trudno jej znalezc chwile, zeby dluzej pogadac. Wszystko w biegu. Ale odpowiem na pytanie BIANKA1..... psiaki nie sa takie calkiem malutkie. Sa mlode, ale sa dziecmi takiej raczej wiekszej owczarkowatej rasy / mieszance oczywiscie /. Pani Ela sie wybiera do Zgorzelca z jakimis psiakami i ma do mnie przyjechac. Bedzie wiecej czasu do rozmowy, ale nie wiem jeszcze kiedy. lovefigaro - prosze zadzwon w sprawie psiaka, dla ktorego masz ewentualny domek , do pani Eli . Telefon : 0692 776 068 Ona widziala psiaki osobiscie i podpowie , ktorego i kiedy, mozna zabierac juz do nowego domku. Quote
evilpinky Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 wczoraj odwiedziłam Kamieniec Ząbkowicki i widziałam te psy. Są chude, wystraszone, niemal wszystkie identyczne. "przewodniczka" oczywiście nie zezwoliła na zrobienie psom zdjęć ani na zbliżanie się do nich. Ze względu na brak możliwości nie mogliśmy obejrzeć wszystkich psów ani oszacować ich ilości, ale zauważyliśmy dwie karmiące suki wraz ze szczeniętami. Jedna suka(koloru czarnego) miała chorą przednią łapkę, utykała, łapa wisiała bezwładnie w powietrzu. Na boku miała jątrzącą się ranę. Inny piesek- widziany niestety z daleka- również powłóczył tylną łapą. Nie zauważyliśmy żadnych schronień dla psów, żadnych bud ani żadnych misek z wodą. Zachowanie psów wskazuje, ze nie są dobrze traktowane, są nadmiernie lękliwe, bardzo potrzebują pomocy. Osoby zajmujące się sprawą proszę o podpowiedź jak możemy pomóc. Quote
Seaside Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 szukać domów :( Gosiu wiesz może od kiedy można zabierać psiaki?? Quote
demi Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 tzn, ja myślę, że gdyby się dogadać z Panią Elą lub Panem Szczepanem, to można je spokojnie pojedynczo odbierać. Bo taka możliwość przecież też istnieje. A sprawe napewno wygramy, tylko na to trzeba czasu! Quote
Madzik77 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Boze... znow brak mi słow... 30 stawek po 25 zl.... nie to w ogole... brak słow ... i łez....................................................................... Quote
Kanzaj Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Co to za kara dla tego drania?!?!?!?!?!?:angryy: Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 to ma być kara!? za takie znęcanie się!? :-( :shake: Quote
Emily Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 witam, jestem nowa na forum ale powiem szczerze ze zalogowałam sie po przeczytaniu w szczególnosci tego wątku. Tego faceta należałoby wsadzic na dozywocie i porzadnie :mad:. Niestety nie moge słuzyc DT ale słuze pomoca finansowa i w miare mozliwosci transportem. pzdr i pilnie czekam na dalsze wieści Quote
Ank@ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Czy psy które miałyby iść do DT byłyby w miarę zdrowe ? Chodzi mi głównie o skórne paskudztwa , które długo się leczy. Quote
demi Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 niestety raczej wątpie w ich zdrową skórę... może ktoś z was mógł by pomoc choc złotówką? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9856832#post9856832 Quote
Recommended Posts