Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Book Antiqua]W Warszawie[/FONT]
[FONT=Book Antiqua] na terenie Psiej Skoły przy ul. Puławskiej (eko-Mysiadło)[/FONT]

25.11.2007-niedziela
[U][B]Obedience w klasach 0,1,2 i 3[/B][/U]
sędzia: Jacek Lewkowicz
opłata 30 zł

24.11.07 (sobota)
[U][B]MPPT[/B][/U]
sądzia: Beata Ryl
opłata: 50 zł

info: Jadwiga Chodzeń
tel: 0 605 942 180

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to pięknie :loveu::multi:
W takim razie proszę nas brać pod uwagę na zeróweczkę i jedyneczkę :evil_lol:
do listopada mam nadzieję że zdąrzę się przygotować wreszcie jako tako...
gdzie się zgłaszać pisemnie oficjalnie?

Posted

Dzięki za odpowiedź.
Mam jeszcze jedno pytanie, czy startować mogą tylko członkowie ZK (właśnie czytam regulamin i jest tam taki zapis), czy to zawody otwarte dla wszystkich?

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę, że zaprosiliscie akurat tego sędziego i że wpisowe jest standardowe, nie jak w Zielonej 50zł. Dzięki. :multi:

Posted

To zawody otwarte, może wziąć udział pies niezarejestrowany w ZK.
Jednak, są organizowane pod patronatem ZKwP więc obowiązują regulaminy Związku:jeżli nie właściciel, to przewodnik musi być (za przeproszeniem) członkiem;)

Posted

Rozkład jazdy będzie zależał od ilości startujących. Na chwilę obecną mam 7 w "0" i 1 w "1", a do końca zgłoszeń jest jeszcze miesiąc.
Jeśli będzie duże zainteresowanie, to zorganizujemy drugiego sędziego i możemy walczyć cały dzień...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Toller']A moje jest? BO też prosiłam o potwierdzenie w mailu i nie otrzymałam - pies Nova scotia duck tolling retriever, Fire[/quote]

Będziesz w W-wie ?????????

Posted

[quote name='Toller']Jak zostanę przyjęta :p[/quote]
No niechby Was spróbowali nie przyjąć:angryy: Bardzo się cieszę, na pewno wtedy przyjadę Was pooglądać i poznać osobiście:multi::multi::multi::multi:

Posted

A moje pytanie przezło bez echa. No to się powtórzę ;)

Czy na teren zawodów będą wpuszczane psy niestartujące? Bo chętnie przyszłabym pokibicować, ale z burkami nie mam co zrobić, więc musiałabym zabrać je ze sobą. Grzeczne, niekłopotliwe, szczepione ;)

Posted

To miłe, co prawda Żwirek i tak będzie rozproszony bo on ciągle musi nad szczylem czuwać, ale jak na agility jakoś mu się bez niej udaje biegać, to i tu da radę:lol: No, chyba sie zgłosimy ;)
Wiadomo już czy będzie można nabyć książeczkę startową na obedience na zawodach?