lukann Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 hopaj malutka - może wpadniesz w oko jakiemuś dogomaniakowi bez uprzedzeń rasowych ;) Quote
andzia69 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 i nikt nie chce pokochać tej pięknej suni???? to okropne:shake: Quote
jonQuilla Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :loveu::loveu::loveu: zakochałam się....jak takie cudo może jeszcze czekać na nowy dom? Quote
andzia69 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 jonQuilla napisał(a)::loveu::loveu::loveu: zakochałam się....jak takie cudo może jeszcze czekać na nowy dom? ano jak widac długo....i ile jeszcze....:-( Quote
sacred PIRANHA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 pieeeekna sunia...po prostu cudowna... niby przejzralam watek caly...ale jak ona ze stosunkiem do innych psow?? Quote
ksenka1 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Ponoc nie bardzo. Miał ja wziąc chłopak ze Szczecina, który ma onka i klapa. Okazało sie ze ona jest na "nie" do psów, mimo ze tamten to samiec:-( Quote
lukann Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Kochana hopaj do góry... może komuś w końcu się spodobasz?? domek DT się kończy :(:( a co potem???? Quote
lukann Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 piekniocha ma szansę na domek!!!oby wszystko się udało!! Quote
sacred PIRANHA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 lukann napisał(a):piekniocha ma szansę na domek!!!oby wszystko się udało!! trzymamy kciuki zatem:lol:!!!!!!!!!1 Quote
Tengusia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 lukann napisał(a):piekniocha ma szansę na domek!!!oby wszystko się udało!! trzymamy :thumbs: Quote
lukann Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 no i pojechała do nowego domku do stolicy kochana suka ma teraz cudowny domek :):) warto było czekać.. Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 czekamy na jakies relacje...fotki:):):) bardzo sie ciesze:) Quote
sacred PIRANHA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pierwsze zdjecie bombowe!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Przynajmniej jeden pies , ktory nie ma zdjec z lozka. Quote
doddy Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 I tu się Beatko mylisz ;) 4,5 to zdjęcia z wyrka :eviltong: Sasa to amstaff to nie masz co się spodziewać innych zdjęć. :cool1: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A ja sie łudziłam, ze to dywan. Quote
doddy Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Na pocieszenie dostałaś i fotki z dywanu :lol: Niestety powinnaś pogodzić się z faktem, że amstaffy to psy łóżkowe - tak jak Twoja Sabinka. Tyle, że one tak rozbrajają swoich właścicieli miłością i zachowaniem, że mogą to robić legalnie a nie pod nieobecność właścicieli :cool3: (choć widziałam ostatnio, że i Ty miękniesz i dajesz Sabince spać legalnie na Twoim łóżku). Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Sabina od zawsze leży na łóżku nawet pod moją obecność tylko, ze ona sama taka cwana jest i jak ja jestem to udaje, ze ona tam nie bywa. A Heja to sama włazi na gore i spi na łózku , wstaje jak moj budzik zadzwoni albo i nie . Quote
doddy Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja bym tego cwaniactwem nie nazwała :p To ja już wiem skąd tyle kłaków było na pościeli jak spałam u Ciebie :diabloti: A to Mechatej posłanie zajęłam :oops: Quote
Recommended Posts