betel Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 bannerek dla Miki ( z hiperłączem do wątku) Quote
jayo Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Patia, jak zalatwisz tymczas - przewioze panienke. Nawet mi na reke - musze znow do Krakowa wyskoczyc ;-) Quote
Edi100 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mam nadzieję że ta Pani co umarła, będzie straszyć swoją córkę za jej okrutność! Quote
AgaG Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Coś okropnego. biedna sunia:-(:-( tylko że własnie dla takiej suni to tylko tymczas, hotel to może być za duży szok jednak, z drugiej strony tam jest niebezpiecznie. jak ktos wezwie schron... ch Ja niestety nie mam tymczasu żadnego:-(:-( błagałam panią Elę W. odmówiła, mama ma Tesię na tymczasie i też mi się buntuje...zawiadomię Magdę..to na pewno. jeszcze nie wiem, co z czwartkiem... najgorzej że w paźdzeirniku dwa "kundle" się nie ukażą przez jakieś polityczne sprawy... Quote
Patia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jayo , dzięki :loveu: Aga , zawiadom Magdę a ja będę dziś walczyć o ten tymczas ! Quote
manforte Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 W azylu u Potter jest miejsce. Koral ma już nowy domek.Tylko z kasą jest krucho. Quote
andzia69 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Jesli udałoby się znaleźć ten tymczas w Krakowie to ona ma większe szanse na nowy dom tam niż u nas w tym zapyziałym klerykowskim h..ym województwie...:angryy: Gdyby ktoś ją chciał wziąść na ten tymczas to ja mogę ją do konca tygodnia przetrzymać u siebie w pracy - nie ma Zgredzia więc "chata" wolna - ale tylko do konca tygodnia bo wyjeźdżam znowu nad morze w sobotę. Quote
Witokret Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Matko, to niewiarygodne :-(. Zeby tylko ten tymczas wypalil!!! Quote
erka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jeżeli chodzi o robienie jakiegoś reportażu na miejscu, to mysle,że raczej nie , bo po prostu nie wiem,czy te sąsiadki chciałyby cos powiedzieć do kamery. Natomiast zgłosił sie do mnie Pan, który wspomaga nasze psiaki co miesiąc , że mógłby tą pomoc tym razem przeznaczyć na Mikę i opłacanie jej pobytu w przytulisku w Jędrzejowie. Tylko,że wiadomo, tam trafiłaby do budy i kojca i to teraz na zimę. No i co dalej, czy ona ma szansę na dom? Przecież nie możemy oczekiwać,że ktos będzie sponsorował jej pobyt w nieskończoność. Quote
weszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Myślę że jeśli DT w Krakowie (albo gdzieś indziej) nie wypali to bezpieczniejsza będzie jednak sunia w przytulisku niż tam gdzie jest teraz. Jeden złośliwy sąsiad i przyjedzie po nią schron :( Co do reportażu to może niezły pomysł... Może jednak ktoś z tych sąsiadów co ją karmią powiedziałby parę słów o sytuacji suni..? A może na początek wysłać do p. Magdy Hejdy zdjęcia i opisać tragiczną sytuację suni??? Quote
Gem Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='weszka'] A może na początek wysłać do p. Magdy Hejdy zdjęcia i opisać tragiczną sytuację suni???[/quote] To nie jest zły pomysł i chyba nie niesie za sobą żadnego ryzyka. Moim zdaniem warto spróbować. A co do przytuliska w Jędrzejowie to owszem, jest to kojec i buda, ale przynajmniej Mice nic złego się tam nie stanie. Obecnie grozi jej w każdej chwili hycel i kielecki schron. Quote
DuDziaczek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 faktycznie moze i lepiej... do potter tylko ta buda i kojec... ech ale lepije niz w schronie... :roll: Quote
betel Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7422056"][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/4765/mika3ue4.gif[/IMG][/URL] Avatar dla Miki z hiperłączem- zapraszam do pobierania[/CENTER] Quote
Patia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Betel , dziękujemy :loveu: Dajcie mi czas do jutra , jutro będę miała odpowiedź w sprawie tymczasu . Quote
fizia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Matko jedyna...:-( Nawet nie wiem co napisać... Mocno trzymam kciuki za ten tymczas!! Quote
erka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Patia, wysłałam do Ciebie pw, z pytaniem o kobietę pod Wieczką , nic nie wiesz na ten temat? Quote
Recommended Posts