Jump to content
Dogomania

Kielce - 6-letnia Miki koczuje na wycieraczce-JUŻ W NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś okropnego. biedna sunia:-(:-( tylko że własnie dla takiej suni to tylko tymczas, hotel to może być za duży szok jednak, z drugiej strony tam jest niebezpiecznie. jak ktos wezwie schron... ch Ja niestety nie mam tymczasu żadnego:-(:-( błagałam panią Elę W. odmówiła, mama ma Tesię na tymczasie i też mi się buntuje...zawiadomię Magdę..to na pewno. jeszcze nie wiem, co z czwartkiem... najgorzej że w paźdzeirniku dwa "kundle" się nie ukażą przez jakieś polityczne sprawy...

Posted

Jesli udałoby się znaleźć ten tymczas w Krakowie to ona ma większe szanse na nowy dom tam niż u nas w tym zapyziałym klerykowskim h..ym województwie...:angryy:

Gdyby ktoś ją chciał wziąść na ten tymczas to ja mogę ją do konca tygodnia przetrzymać u siebie w pracy - nie ma Zgredzia więc "chata" wolna - ale tylko do konca tygodnia bo wyjeźdżam znowu nad morze w sobotę.

Posted

Jeżeli chodzi o robienie jakiegoś reportażu na miejscu, to mysle,że raczej nie , bo po prostu nie wiem,czy te sąsiadki chciałyby cos powiedzieć do kamery.
Natomiast zgłosił sie do mnie Pan, który wspomaga nasze psiaki co miesiąc , że mógłby tą pomoc tym razem przeznaczyć na Mikę i opłacanie jej pobytu w przytulisku w Jędrzejowie.
Tylko,że wiadomo, tam trafiłaby do budy i kojca i to teraz na zimę.
No i co dalej, czy ona ma szansę na dom? Przecież nie możemy oczekiwać,że ktos będzie sponsorował jej pobyt w nieskończoność.

Posted

Myślę że jeśli DT w Krakowie (albo gdzieś indziej) nie wypali to bezpieczniejsza będzie jednak sunia w przytulisku niż tam gdzie jest teraz. Jeden złośliwy sąsiad i przyjedzie po nią schron :(
Co do reportażu to może niezły pomysł... Może jednak ktoś z tych sąsiadów co ją karmią powiedziałby parę słów o sytuacji suni..?
A może na początek wysłać do p. Magdy Hejdy zdjęcia i opisać tragiczną sytuację suni???

Posted

[quote name='weszka']
A może na początek wysłać do p. Magdy Hejdy zdjęcia i opisać tragiczną sytuację suni???[/quote]
To nie jest zły pomysł i chyba nie niesie za sobą żadnego ryzyka. Moim zdaniem warto spróbować.

A co do przytuliska w Jędrzejowie to owszem, jest to kojec i buda, ale przynajmniej Mice nic złego się tam nie stanie. Obecnie grozi jej w każdej chwili hycel i kielecki schron.

Posted

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7422056"][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/4765/mika3ue4.gif[/IMG][/URL]

Avatar dla Miki z hiperłączem- zapraszam do pobierania[/CENTER]