Jump to content
Dogomania

KOCIAKI u HALBINY - happy end!!!:-) Zbońce w nowych domach!

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pandisia napisał(a):
A co tu pisać, żal serce ściska jak widzę takie bidy a pomóc teraz nie mogę,
ale przynajmniej popatrzę .

jakie "bidy"?... które z mojego stadka nazywasz "bidą"?... :roll:

Posted

A u nas wszystko ok;),psiaki i kotecek się polubiły:cool3:,teraz Viatorek śpi miedzy poduchami na łóżku,zrobiłam mu fotki,ale baterie mi padły w aparacie i je ładuje,więc zdjęcia będą potem:eviltong:

Posted

Pandisia napisał(a):
Zanim trafią do Ciebie to bidy bo potrzebujące domku i często chore. Ale się czepiasz . U Ciebie to już nie bidy.:oops:

Czepiam, bo dzięki tym prowokacjom, odpisujesz... :cool3:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
A u nas wszystko ok;),psiaki i kotecek się polubiły:cool3:,teraz Viatorek śpi miedzy poduchami na łóżku,zrobiłam mu fotki,ale baterie mi padły w aparacie i je ładuje,więc zdjęcia będą potem:eviltong:

Poczekamy... choć doczekać się nie możemy...

Posted

jaki on ma kolor oczu :crazyeye: śliczny śliczny :loveu::loveu: i jakie one czarne..jak je zabieralam to jakieś takie rudawe były :roll: a teraz proszę jakie czarne pieknosci :loveu:

Mój Burstzyn takie miał, stąd nawet tak ma na imię...a teraz ma zółtozielone :cool3:

Posted

A na poprzednie strony to cioteczka Berni chyba nawet nie zerknęła... bo się zachwyca tylko Viatorkiem, skądinąd pięknym :loveu::loveu::loveu: a biedna Lemurka... :placz:

Posted

halbina napisał(a):
jakie "bidy"?... które z mojego stadka nazywasz "bidą"?... :roll:

Halbinko, może chodziło o Ciebie? :evil_lol:

Zdjęcia Viatorka super :loveu: I się proszę ze mną nie kłócić, bo on już wieeeelki jest, że hej :) I jakie oczka już piękne, nie zaropiałe :loveu: