pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dzień dobry :) Co ja widzę, a tu Viatorek jeszcze kochany na zdjęciach :loveu: A teraz same biedaczki zostały to muszą się w siebie wtulać... piękne zdjęcia, piękne :loveu: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 fajnie, że się podoba... szkoda tylko, że tylko Ty zaglądasz, Pinczerko! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Zaglądają, zaglądają... tylko się wstydzą napisać :cool3: Quote
Pandisia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No właśnie . Ja też zaglądam nawet często ale nic nie piszę , no teraz piszę:razz:. Podziwiam Was . Pozdrawiam Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witaj! A czemu nic nie piszesz? Boisz się?... :p ;) Quote
Pandisia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A co tu pisać, żal serce ściska jak widzę takie bidy a pomóc teraz nie mogę, ale przynajmniej popatrzę . Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Pandisia napisał(a):A co tu pisać, żal serce ściska jak widzę takie bidy a pomóc teraz nie mogę, ale przynajmniej popatrzę . jakie "bidy"?... które z mojego stadka nazywasz "bidą"?... :roll: Quote
Pandisia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Zanim trafią do Ciebie to bidy bo potrzebujące domku i często chore. Ale się czepiasz . U Ciebie to już nie bidy.:oops: Quote
MARCHEWA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A u nas wszystko ok;),psiaki i kotecek się polubiły:cool3:,teraz Viatorek śpi miedzy poduchami na łóżku,zrobiłam mu fotki,ale baterie mi padły w aparacie i je ładuje,więc zdjęcia będą potem:eviltong: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Pandisia napisał(a):Zanim trafią do Ciebie to bidy bo potrzebujące domku i często chore. Ale się czepiasz . U Ciebie to już nie bidy.:oops: Czepiam, bo dzięki tym prowokacjom, odpisujesz... :cool3: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 MARCHEWA napisał(a):A u nas wszystko ok;),psiaki i kotecek się polubiły:cool3:,teraz Viatorek śpi miedzy poduchami na łóżku,zrobiłam mu fotki,ale baterie mi padły w aparacie i je ładuje,więc zdjęcia będą potem:eviltong: Poczekamy... choć doczekać się nie możemy... Quote
Pandisia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Marchewa a gdzie Ty mieszkasz w tym Jastrzębiu bo ja od 3 lat dopiero poza Jastrzębiem. Quote
MARCHEWA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Viator w poduchach:loveu::loveu::loveu: Quote
MARCHEWA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Pandisia napisał(a):Marchewa a gdzie Ty mieszkasz w tym Jastrzębiu bo ja od 3 lat dopiero poza Jastrzębiem. A ja od 2 lat mieszkam w Jastrzębiu Zdroju;) Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Viator w poduchach... fantastycznie zmanierowany już... :evil_lol: Quote
berni Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 jaki on ma kolor oczu :crazyeye: śliczny śliczny :loveu::loveu: i jakie one czarne..jak je zabieralam to jakieś takie rudawe były :roll: a teraz proszę jakie czarne pieknosci :loveu: Mój Burstzyn takie miał, stąd nawet tak ma na imię...a teraz ma zółtozielone :cool3: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A na poprzednie strony to cioteczka Berni chyba nawet nie zerknęła... bo się zachwyca tylko Viatorkiem, skądinąd pięknym :loveu::loveu::loveu: a biedna Lemurka... :placz: Quote
MARCHEWA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tak,z Viatorka to przystojniak,że hej:cool3:,wstawiam więcej fotek,jak się tak podoba;) :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 halbina napisał(a):jakie "bidy"?... które z mojego stadka nazywasz "bidą"?... :roll: Halbinko, może chodziło o Ciebie? :evil_lol: Zdjęcia Viatorka super :loveu: I się proszę ze mną nie kłócić, bo on już wieeeelki jest, że hej :) I jakie oczka już piękne, nie zaropiałe :loveu: Quote
Recommended Posts