halbina Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Hallo! Komu czarnuszka? komu?... mamy tu dwa (jeden zaklepany), ale w razie co, Bianka odstąpi z sześć... :razz: Quote
Hakita Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Maluchy się przypominają i na słodkie domki czekają...:loveu: Quote
halbina Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Odwiedzimy za chwilę ciocię Formice, uzupełnimy wpisy w książeczkach zdrowia, dokonamy przeglądu technicznego... może zaszczepimy... popytamy o wytyczne dla nowego domku dla Viatora... a potem zaczniemy wielkie sprzątanie chałupy... Quote
MARCHEWA Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Halbinko,jeżeli Viatorek zostanie zaszczepiony u Formicy to ja zwrócę koszty szczepienia. Już się nie mogę doczekac jutra,kiedy przytule malucha:cool3: Quote
halbina Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ok, zobaczymy... jutro już jutro!!! :evil_lol: Quote
halbina Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Kociaki właśnie wróciły z przeglądu technicznego od cioteczki Formicy... Są zdrowe, zwalczyły wirusa kk. Zostały drugi raz odrobaczone. Ich książeczki są uzupełnione. W domkach, jeśli je szybko znajdą powinny zostać zaszczepione. W domu jedzą regularnie, podobnie kuwetkują, bawią się i brykają... niestety ciut gonione przez szczeniaki, zwłszcza Fraszkę... Sprytnie jednak unikają kłapnięcia miniząbkami... i dzielnie zwiedzają pięterka, gdzie sunie nie potrafią się dostać... Wieczorami przychodzą po swoją dawkę mizianek. Są w pełni zsocjalizowane. Są więc gotowe do wydania nowym domkom. Jak ja się z nimi rozstanę? Zwłaszcza z Lemur?... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Halbinko, te zwierzaki u Ciebie zdrowieją w zaskakującym tempie, czyżby jakaś niezwykła aura rozciągała się nad Twoim mieszkaniem? ;) Cieszę się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku :) trzymamy kciuki za domki :loveu: Quote
halbina Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Co do aury, to sama widziałaś... :evil_lol: co do porządeczku, to też... :oops: Quote
betel Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No cóż u mnie przy dwóch sztukach bałagan , bo Inaka uwielbia wszystkie swoje zabawki siekać na drobne kawaleńki i rozrzucać po całym domu. To co musi dziać się u Ciebie w takiej kocio -psiej ochronce. Ale na zdjęciach super . Widać same futrzaste pięknoty:loveu: Quote
MARCHEWA Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Bardzo się cieszę,że koteczki zdrowe.Na Viatorka dom już przygotowany;) Quote
halbina Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Niestety... nasz na Twoje przybycie nie... wszędzie bajzel na kółkach, a w powietrzu "aura"... Inka ma biegunkę, wczoraj na spacerze chłeptała uparcie wodę z kałuży... w której rozkładały się jesienne liście... szczeniaki swoje potrzeby załatwiają gdzie popadnie... kociakom nie nadążam zmieniać kuwet... wszędzie puste puszki... poszarpane papierki i pomiętolone przez psy bułki (Inka ma dietę, Platon przy okazji też...) za mało czasu na takie stado... Jeśli nie zdążę sprzątnąć, a raczej nie ma na to szans... kolejna osoba odkryje uroki naszej alkowy... Quote
BIANKA1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Cieszę się , że kociaki już zdrowe . U nas pełna obsada , a domków brak :shake: Dodatkowo padł mi komputer :placz: Quote
baffi2 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 sory za offa ale wstawiam gdzie się da: Bardzo prosimy o głosy w krakvecie na fundacje Koci Świat! W tym azylu jest ponad 230 zwierząt którym bardzo potrzebna jest karma. Koniec głosowania jest już jutro a przegrywamy tylko trzema głosami! Proszę zagłosujcie, instrukcja tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87456 Dzięki waszym głosom 30 psów i 200 kotów najedzą się do syta! Quote
halbina Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ja już głosowałam... Czekamy na Marchewę... Nie wiem, czy ją wpuścić... Nie zdążyłam posprzątać... :oops: Quote
berni Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 i co wpuściałaś Marchewę? czy czeka bidulinka na wycieraczce? Quote
halbina Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ...wpuściłam... :oops: :roll: no i Viator wyruszył w podróż swojego życia... do stałego domku... do Jastrzębia... Pojechał na rękach swojej pańci - Marchewy z dogomanii... Jako wyprawkę dostał książeczkę zdrowia, puszeczkę i próbkę suchego... Wzamian nasze stadko dostało puszkę dla kotów i chrupki dla psów... Każdy zostałteż starannie wymiziany... poza mną, niestety... :p Powodzenia w nowym domku, Viatorku!!! Bądź szczęśliwy ze swoim nowym stadem: panią, pańciem i dwoma psami!... :loveu: :multi::multi::multi: Quote
wandul 66 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 o , super , czyli został 1 kociaszek , jakby co , mam pare ,,na wydaniu;; panien i kawalerów:evil_lol:;):eviltong: Quote
halbina Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Wiem, wiem... a foteczki kiedy będą?... Quote
wandul 66 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 halbina napisał(a):Wiem, wiem... a foteczki kiedy będą?...fotki sa na watku schroniska , ale jeszcze w wersji na mokro , dzissiaj muszę zasrańce okapać , bo wet powiedział , że zaden frontline przez ta skorupe nie dojdzie , a zycie wewnątrz tych kołtunów kwitnie:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Halbinko, tak się cieszę! :multi: :multi: :multi: Kochany Viatorek :) Czyżbyś została teraz tylko z jednym zbońcem - Twoją ulubienicą? ;) Wierzę, że i Lemur szybko znajdzie kochający dom! :loveu: Quote
halbina Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ano... zostałyśmy samiuteńkie... :p że o tej reszcie bandy nie wspomnę... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
berni Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Viatorku wszytskie najlepszego w nowym domku :cunao::cunao::cunao: naparwde w tym Zabrzu to jakaś magiczna aura..raz dwa i zwierzaki znajdują domki :roll: :thumbs::thumbs: Quote
yewcia1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jakie cudowne wieści na dbranoc:multi::multi::multi: Quote
berni Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Halo halo Marchewa prosimy pięknie o słów parę na tę okoliczność :razz: Quote
Recommended Posts