Tecia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Musiałek napisał(a):Do Ljubliany jadę po raz pierwszy ale hodowczyni Blue pisała że jest duzo miejsca i bardzo przyjemnie - i bardzo polecała tą wystawę a do Olomouca jedziemy na niedzielę Rozumiem zatem ze jedziecie tylko do Sloweni na 1 dzień? Nigdzie nie moge znalesc informacji czy obie wystawy sa w tym samym miejscu, moze ktos wie? Quote
dorotal Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Bylam na styczniowej Ljubljanie w 2006 roku i wystawy odbywaly sie w tym samym miejscu. Quote
Tecia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 dorotal napisał(a):Bylam na styczniowej Ljubljanie w 2006 roku i wystawy odbywaly sie w tym samym miejscu. Dzięki za informacje mam nadzieje ze i w przyszłym roku będą obie w tym samym miejscu:) Quote
karenina Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wystawa jest zawsze w tym samym miejscu, hale moze i sa spore - ale co do miejsca to zalezy gdzie sie trafi. W hali gdzie jest ring główny rozstawiaja sie druzyny handlerów z włoch, setki stołów trymerskich itd. W tej hali odbywaja sie tez sobotnie klubówki. I by dostac sie do innych hal przez ta tez trzeba sie przedrzec. Ja juz zaczynam treningi z rozpychania :diabloti: Quote
Tecia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 karenina napisał(a):Wystawa jest zawsze w tym samym miejscu, hale moze i sa spore - ale co do miejsca to zalezy gdzie sie trafi. W hali gdzie jest ring główny rozstawiaja sie druzyny handlerów z włoch, setki stołów trymerskich itd. W tej hali odbywaja sie tez sobotnie klubówki. I by dostac sie do innych hal przez ta tez trzeba sie przedrzec. Ja juz zaczynam treningi z rozpychania :diabloti: To zabrzmiało groźnie:evil_lol: Ale trening w rozpychaniu mialam w ten wekend w Pradze, zeby wejsc na ring musialam użyć łokci:angryy: i udało się:evil_lol: Moze wiec damy rade:cool3: Quote
PARSONRK Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jak uda mi sie wynaleźć jakiś tani nocleg, to sie kulnę ;) Na razie mam mieszane uczucia.... ;) Quote
Tecia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Jestem pod ogromnym wrazeniem, po niespelna 2 tygodniach od wyslania zgloszenia dzis wyjelam ze skrzynki potwierdzenie przyjecia psów i jeszcze jakis bon rabatowy na 5 euro:) A do wystawy jeszcze 1,5 miesiaca. Rewelacja. Quote
Tecia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mam jeszcze wolne miejsce dla 1 osoby z raczej mniejszym psem:) Jedziemy najpierw na Olomouc a pozniej prosto do Ljubliany, powrot zaraz po drugiej wystawie. Quote
Złośnica Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Gdyby ktoś miał wolne miejsce dla 1 osoby i średniego psa to proszę o kontakt. Ewentualnie mogę pojechać swoim samochodem i zabrać kogoś. Quote
kapka22 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 My juz tez mamy potwierdzenia listowne:multi: po 5 dniach od wyslania zgloszenia:crazyeye::-o:evil_lol::loveu: Quote
Tecia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 No juz niewiele czasu zostalo:) mam tylko nadzieje ze moja sunia wytrzyma i sie nie rozcieczkuje:( To jej ostatni wystawowy wekand przed kryciem ma byc, wiec pasowalo by ladnie zakonczyc ten etap:) Quote
PARSONRK Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja zgłosiłam tylko swoją małą białą :) potwierdzenia ładnie doszły - teraz tylko myśle jak jechać - auteczkiem czy pociągiem ? :roll: Quote
PARSONRK Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jest już plan sędziowania oraz staweczka ilościowa psiaków :) Quote
Tecia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 PARSONRK napisał(a):Jest już plan sędziowania oraz staweczka ilościowa psiaków :) A my niestety klops:placz: nie jedziemy. Moja panna stwierdzila ze woli kawalera zamiast ringu:cool3: Zmieniamy wiec kierunek podrozy i jak wszystko dobrze sie pouklada to ten wekend zamiast w Słoweni spedzimy w Belgii. A w polowie marca jak dobrze pojdzie nasza banda sie powiekszy :loveu: Mam tylko nadzieje ze Słowency nie sa bardzo skrupulatni w egzekwowaniu oplat bo mialam placic na wystawie wiec moze sie upiecze :evil_lol: Quote
quadrupedium Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 PARSONRK napisał(a):Jest już plan sędziowania oraz staweczka ilościowa psiaków :) Gdzie? nie widzę :( _ już znalazłam - sorki Quote
PARSONRK Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Mam wolne miejsce dla dwóch osób i dwóch psów :) Quote
karenina Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 my juz w domu i nawet odespalismy. pogoda koszmar, 2 dni deszczu i mgły jak mleko. sama wystawa bez zmian, bałagan i opoznienia, klubowki w sobote miały godzine poslizgu. Ale wracamy jak zawsze zadowoleni. 2 Champ Slowenji skonczone, kolejny rozpoczety. Czego chcec wiecej ;) Quote
Tecia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A ja jak zawsze ładnie poproszę o stawkę rudych swetrów:) Pleas Quote
PARSONRK Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ja też dojechałam :) My dla odmiany rozpoczęty Mł Ch Słowenii :) 2 x Zw Mł + raz Naj Junior :) Quote
zula Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Gratulacje :terazpol: :klacz: Ja standardowo bardzo ładnie się uśmiecham o stawkę cocker spanieli angielskich (english cocker spaniel, gr. VIII) :lol: Quote
musia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 PARSONRK napisał(a):Ja też dojechałam :) My dla odmiany rozpoczęty Mł Ch Słowenii :) 2 x Zw Mł + raz Naj Junior :) Agnieszka - byłaś z białymi ? (a może z szarą czy cz-pod) Quote
PARSONRK Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 musia napisał(a):Agnieszka - byłaś z białymi ? (a może z szarą czy cz-pod) Tylko z małą białą :) pierwszy raz chciałam zobaczyć co i jak :) Ale potem....kto wie ;) Quote
bety Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Gratulacje! Czy mogę prosić o stawkę AKIT AMERYKAŃSKICH - trochę ich było - może być jakiś skanik albo fotka z katalogu (dobrej duszyczce maila podam na PW) :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Recommended Posts