Jump to content
Dogomania

Ljubljana&Tromostovje 12-13.01.2008 Słowenia 2xCACIB+specjalistyczne

Recommended Posts

Posted

Musiałek napisał(a):
Do Ljubliany jadę po raz pierwszy ale hodowczyni Blue pisała że jest duzo miejsca i bardzo przyjemnie - i bardzo polecała tą wystawę

a do Olomouca jedziemy na niedzielę

Rozumiem zatem ze jedziecie tylko do Sloweni na 1 dzień?
Nigdzie nie moge znalesc informacji czy obie wystawy sa w tym samym miejscu, moze ktos wie?

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorotal napisał(a):
Bylam na styczniowej Ljubljanie w 2006 roku i wystawy odbywaly sie w tym samym miejscu.

Dzięki za informacje mam nadzieje ze i w przyszłym roku będą obie w tym samym miejscu:)

Posted

Wystawa jest zawsze w tym samym miejscu, hale moze i sa spore - ale co do miejsca to zalezy gdzie sie trafi. W hali gdzie jest ring główny rozstawiaja sie druzyny handlerów z włoch, setki stołów trymerskich itd. W tej hali odbywaja sie tez sobotnie klubówki. I by dostac sie do innych hal przez ta tez trzeba sie przedrzec. Ja juz zaczynam treningi z rozpychania :diabloti:

Posted

karenina napisał(a):
Wystawa jest zawsze w tym samym miejscu, hale moze i sa spore - ale co do miejsca to zalezy gdzie sie trafi. W hali gdzie jest ring główny rozstawiaja sie druzyny handlerów z włoch, setki stołów trymerskich itd. W tej hali odbywaja sie tez sobotnie klubówki. I by dostac sie do innych hal przez ta tez trzeba sie przedrzec. Ja juz zaczynam treningi z rozpychania :diabloti:

To zabrzmiało groźnie:evil_lol:
Ale trening w rozpychaniu mialam w ten wekend w Pradze, zeby wejsc na ring musialam użyć łokci:angryy: i udało się:evil_lol:
Moze wiec damy rade:cool3:

Posted

Jestem pod ogromnym wrazeniem, po niespelna 2 tygodniach od wyslania zgloszenia dzis wyjelam ze skrzynki potwierdzenie przyjecia psów i jeszcze jakis bon rabatowy na 5 euro:)
A do wystawy jeszcze 1,5 miesiaca.
Rewelacja.

Posted

Mam jeszcze wolne miejsce dla 1 osoby z raczej mniejszym psem:)
Jedziemy najpierw na Olomouc a pozniej prosto do Ljubliany, powrot zaraz po drugiej wystawie.

• 3 weeks later...
Posted

No juz niewiele czasu zostalo:) mam tylko nadzieje ze moja sunia wytrzyma i sie nie rozcieczkuje:(
To jej ostatni wystawowy wekand przed kryciem ma byc, wiec pasowalo by ladnie zakonczyc ten etap:)

Posted

PARSONRK napisał(a):
Jest już plan sędziowania oraz staweczka ilościowa psiaków :)

A my niestety klops:placz: nie jedziemy.
Moja panna stwierdzila ze woli kawalera zamiast ringu:cool3:
Zmieniamy wiec kierunek podrozy i jak wszystko dobrze sie pouklada to ten wekend zamiast w Słoweni spedzimy w Belgii.
A w polowie marca jak dobrze pojdzie nasza banda sie powiekszy :loveu:
Mam tylko nadzieje ze Słowency nie sa bardzo skrupulatni w egzekwowaniu oplat bo mialam placic na wystawie wiec moze sie upiecze :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

my juz w domu i nawet odespalismy. pogoda koszmar, 2 dni deszczu i mgły jak mleko. sama wystawa bez zmian, bałagan i opoznienia, klubowki w sobote miały godzine poslizgu.
Ale wracamy jak zawsze zadowoleni. 2 Champ Slowenji skonczone, kolejny rozpoczety. Czego chcec wiecej ;)

Posted

Gratulacje :terazpol: :klacz:

Ja standardowo bardzo ładnie się uśmiecham o stawkę cocker spanieli angielskich (english cocker spaniel, gr. VIII) :lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Ja też dojechałam :)
My dla odmiany rozpoczęty Mł Ch Słowenii :)
2 x Zw Mł + raz Naj Junior :)

Agnieszka - byłaś z białymi ? (a może z szarą czy cz-pod)

Posted

Gratulacje!
Czy mogę prosić o stawkę AKIT AMERYKAŃSKICH - trochę ich było - może być jakiś skanik albo fotka z katalogu (dobrej duszyczce maila podam na PW) :lol::lol::lol:
Pzdr