simbik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 My co prawda rezygnujemy, ale to bardzo ciekawa propozycja zimowej wystawy, więc dla zainteresowanych podaję linka do stronki z informacjami: http://www.ljubljana.slo-dogs.com/ Do połowy listopada są jeszcze przystępne ceny, więc polecam przejrzeć :lol:. Quote
jefta Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 simbik napisał(a): Do połowy listopada są jeszcze przystępne ceny, więc polecam przejrzeć :lol:.fajnie to wygląda-ale chyba nie dam rady :-(. P.s. cen nie znalazłam Quote
simbik Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 jefta napisał(a):fajnie to wygląda-ale chyba nie dam rady :-(. P.s. cen nie znalazłam Są podane w formularzach zgłoszeniowych (entry form). Quote
jefta Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ok. dzięki formularze mi się nie otwierają, ale chyba się nie wybiorę Quote
Musiałek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ja jestem własnie na etapie załatwiania u Blusika hodowczyni tygodniowych wczasów i jesli mi to wyjdzie to jade :) Quote
Musiałek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 juz nie szukam transportu bo zapomniałam że zgłosiłam do olomulca :) Quote
Tecia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Musiałek napisał(a):juz nie szukam transportu bo zapomniałam że zgłosiłam do olomulca :) No Tobie faktycznie nie pasuje ale ja sie ostro przypalilam bo Olomuniec mam w piątek więc prosto moglabym jechac na Słowenie:) Oj musze to szybko przemylslec to bylby wekend:evil_lol: A moze ktos sie wybiera to latwiej bylo by mi podjac decyzje jesli sie zdecyduje to bede miec wolne miejsce w autku:) Quote
musia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Tecia, ty też tak kombinujesz? A, ja się zmagam - jechać czy nie? Quote
Tecia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 musia napisał(a):Tecia, ty też tak kombinujesz? A, ja się zmagam - jechać czy nie? Oj kombinuje kombinuje:) Wlasciwie decyzje na tak juz podjelam tylko nie wiem jak mojemu chlopu to zakomunikowac ze znowu planuje wyjazd na caly wekend sama:evil_lol: Mam tylko obawy co do drogi bo to jednak kawalek i w gory trzeba wijechac no i to srodek zimy. Mam nadzieje ze on to jakos lyknie:diabloti: Quote
musia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Czy na Słowenii przy ch.pl, psie użytkowym z certyfikatem jest krótsza droga do championatu - czy podobnie jak na Węgrzech (tak czy inaczej) 4 CACe Quote
efra-husky Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 niestety na Słowenii nie honorują polskich championatów i w klasie użytkowej są potrzebne 3 CACe, żeby uzyskać tytuł championa Słowenii. Między pierwszym a ostatnim wnioskiem musi upłynąć 366 dni (z tolerancją 1-2 dni pomiędzy tymi samymi wystawami w różnych latach ;) ) - minimum 2 CACe muszą być z wystaw międzynarodowych - minimum 2 CACe muszą być od różnych sędziów - minimum 1 CAC musi być z klasy użytkowej Quote
efra-husky Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 wystarczy jednak mieć championat: Norwagii, Szwecji, Finlandii, Danii, Estonii, Łotwy, Litwy, Rosji, Ukrainy, Rumunii, Grecji, Izraela, Cypru, Malty, Irlandii, Wielkiej Brytanii, Portugalii lub Hiszpanii i do zrobienia championatu Słowacji wystarczy - 1 CAC z wystawy międzynarodowej lub - 2 CACe z wystaw krajowych Quote
simbik Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 musia napisał(a):Słowacji czy Słowenii Chyba chodziło o Słowenię, bo przed chwilą czytałam te przepisy odnośnie ichniejszego championatu. Jedno mnie tylko nurtuje :hmmmm:, bo tam jest napisane dog-owner, a więc chyba nie wystarczy championat z tych krajów tylko pies musi być w rękach osoby z tamtych krajów. Czy ktoś robił słoweński championat za jeden CAC, posiadając jakiś z wcześniej wymienionych championatów ? Quote
efra-husky Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 musia napisał(a):Słowacji czy Słowenii Oczywiście chodziło mi o Słowenię. Przejęzyczenie ;) Quote
Tecia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Poważnie jeden CAC z międzynarodowki wystarczy dla psow pracujacych jesli maja championat jednego z tych krajow? Kurcze jesli tak jest to zglosze tez sunie bo mialam jej nie brac ale w takim wypadku to byloby szkoda przepuscic taka okazje:) Quote
Sajko Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A nie organizuje ktoś wspólnego bus transportu?:cool3: Quote
karenina Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 efra-husky napisał(a):wystarczy jednak mieć championat: Norwagii, Szwecji, Finlandii, Danii, Estonii, Łotwy, Litwy, Rosji, Ukrainy, Rumunii, Grecji, Izraela, Cypru, Malty, Irlandii, Wielkiej Brytanii, Portugalii lub Hiszpanii i do zrobienia championatu Słowacji wystarczy - 1 CAC z wystawy międzynarodowej lub - 2 CACe z wystaw krajowych Nie wystarczy. Pies musi by zarejestowany w jednym z tych krajow ( i posiadac championat). Quote
Tecia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 karenina napisał(a):Nie wystarczy. Pies musi by zarejestowany w jednym z tych krajow ( i posiadac championat). No to moja panna chyba zostanie w domu i tym sposobem bede miec jedno wolne miejsce w aucie:) Quote
PARSONRK Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 1150 km ........kurde daleko...... Musia jedziecie ? Znalazło by się miejsce na kennelek i gończą ? Quote
PARSONRK Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Musiałek napisał(a)::) a ja zdecydowałam się jechać :) A my sie znów "nie po drodze " mamy ;) Quote
Musiałek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ale za to na miejscu się spotkamy :) Quote
Tecia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A jak planujecie drogę, czy ktoś zachacza o wystawę w Olomoucu po drodze może? Ja mam tylko nadzieje ze pogoda dopisze i nie bedzie snieżycy np. A moze ktoś wie jakie tam są warunki na samej wystawie (czy hale sa obszerne, czy jest cieplo itp?) Quote
Musiałek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Do Ljubliany jadę po raz pierwszy ale hodowczyni Blue pisała że jest duzo miejsca i bardzo przyjemnie - i bardzo polecała tą wystawę a do Olomouca jedziemy na niedzielę Quote
Recommended Posts