Elitesse Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 poprosze o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol :modla: :loveu: Quote
simbik Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Jeszcze raz dziękuję karenina za stawkę z soboty :Rose: Mam natomiast prośbę, czy ktoś posiadający katalog z niedzieli, a może jeszcze z klubowej molosów, mógłby spojrzeć czy są jakieś zmiany w klasach lub psach w porównaniu z sobotą. Lista z soboty poniżej, prosiłabym tylko o korektę na czerwono, jeżeli coś uległo zmianie Dog Niemiecki – czarny (Deutsche dogge – schwarz) PSY Klasa szczeniąt CARO GIGIO DEL BELLARTU DI TORRE SAN FRANCESCO Klasa młodzieży DORIN ALPHA-BELLA DAKOVO CASANOVA FROM VALVASOR'S LAND EXCALIBUR FROM VALVASOR'S LAND Klasa pośrednia EL CORAZON MODRY EFEKT Klasa otwarta MERLIN VOM HOLLENSTEIN THIAGO DELLA BAIA AZZURRA Klasa championów EROS-N DEL BIANELLO FLY TO SUCCESS CLAUDIA BOHEMICA SUKI Klasa szczeniąt COSI FAN TUTTE VOM ERLKONIG VIOLETTA DELLA BAIA AZZURRA Klasa młodzieży GALIZIA MODRY EFEKT CREME DELA CREME OF AUSTRIA GREAT STARS Klasa pośrednia UNA PEPSI DELLA BAIA AZZURA YONNI VOM WIESENGRUND Klasa otwarta MON AMOUR OF OLD PINK HAUSE Klasa championów CZARINA MODRY EFEKT TAHITI-N DELLA BAIA AZZURRA FATIMA RICANSKA HVEZDA KIM VON GIGANTIC BLAU Dog Niemiecki – arlekin (Deutsche dogge – gefleckt) PSY Klasa szczeniąt VALENTIN DELLA BAIA AZZURRA OSIRIS VON HAUS TIEFENBACH Klasa młodzieży CORLEONE FROM VALVASOR'S LAND DR DOOLITTLE FROM VALVASOR'S LAND Klasa pośrednia BOREE-ATOS D'ISKANDAR UN PASHA DELLA BAIA AZZURRA ZERBERUS FROM VALVASOR'S LAND Klasa otwarta VINCENT VAN GOGH DEL GIARDINO DEI CAPOVILLA ORTHO FROM VALVASOR'S LAND "RE" Klasa championów CESARE-A DELL'ELSA SUKI Klasa młodzieży ZALA PULSATILLA GRANDIS Klasa pośrednia ZSA-ZSA FROM VALVASOR'S LAND Klasa otwarta VANIGLIA DEL GIARDINO DEI CAPOVILLA OLIMPIA Klasa championów SUN DELLA BAIA AZZURRA Dog Niemiecki – żółty (Deutsche dogge – gelb) PSY Klasa młodzieży USHER DELLA BAIA AZZURRA DIRTY HARRY FROM VALVASOR'S LAND BASKERVILLE GIGA LA GOTHICA Klasa otwarta ANTINOOS D'ISKANDAR HARRY POTTER F-DELL'ELSA Klasa championów FALCO AGAR DES BRUMES DE LA VALLEE DU CHER SUKI Klasa młodzieży LUXOR BAILEYS Klasa otwarta TAN JINGER DELLA BAIA AZZURRA Klasa championów TABATA DELLA BAIA AZZURRA ALIBI-F DEI CINEGETI Dog Niemiecki – pręgowany (Deutsche dogge – gestromt) PSY Klasa młodzieży IMPERATORE-T LA CALA DEL LEONE Klasa championów BRUNO DES TERRES DE LA RAIRIE SUKI Klasa młodzieży INDIA-T LA CALA DEL LEONE Klasa otwarta TRIONPHE DELLA BAIA AZZURRA MAFALDA DEI CINEGETI Dog Niemiecki – błękitny (Deutsche dogge – blau) PSY Klasa szczeniąt HILUS VOM HAUSE WAGNER Klasa młodzieży CASSAM DES TERRES DE LA RAIRIE GIANICOLO MODRY EFEKT ARSENE LUPIN FROM BLUE BARK GAIO MODRY EFEKT Klasa championów DI MAGGIO MODRY EFEKT LOZUNG IZ MIRA MECHTY SUKI Klasa młodzieży ACCA LARENTIA FROM BLUE BARK EXCAVATIO VOM HAUSE WAGNER Klasa pośrednia ESPAGNOLA MODRY EFEKT BIFURCATIO VOM HAUSE WAGNER Klasa otwarta ZUCKERPUPPE VOM HAUSE WAGNER Klasa championów JAMIE LEE DEI MONTI DEL KERATON KASCHMIR VON GIGANTIC BLAU Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Kasia od razu Ci powiem że to co jest w katalogu a to co było to dwie różne bajki, na Klubówce dopisywane były jakieś psy, albo poprostu zapomnieli o nich w katalogu. Wiem, że w niedzielę napewno w błękitach LOZUNG Iz Mira Mechty poszedł w innej klasie niż Ch. Na klubówce były jeszcze w dużej ilości psy z Baii, których tu nie widze. Katalogi dostanę dzisiaj wieczorem i zerknę. Quote
simbik Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 jo-jo napisał(a):Kasia od razu Ci powiem że to co jest w katalogu a to co było to dwie różne bajki, na Klubówce dopisywane były jakieś psy, albo poprostu zapomnieli o nich w katalogu. Wiem, że w niedzielę napewno w błękitach LOZUNG Iz Mira Mechty poszedł w innej klasie niż Ch. Na klubówce były jeszcze w dużej ilości psy z Baii, których tu nie widze. Katalogi dostanę dzisiaj wieczorem i zerknę. Mi tam na jakiejś super dokładnej liście aż tak nie zależy ;). Po prostu chcę wstawić na stronę stawkę, a mam tylko z soboty, więc chciałabym mieć chociaż jeszcze z niedzieli, bo tak łyso :evil_lol: tylko z jednego dnia. Quote
RAKIJA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Gratulacje dla polskich psiaków :) Bardzo proszę o stawkę Posokowców Bawarskich ( BAYRISCHER GEBIRGSSCHWEISSHUND) - zgłoszone były 2 :) 12.01 nr kat 1129-1130 13.01 nr kat 1110-1111 Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Tecia napisał(a):A ja jak zawsze ładnie poproszę o stawkę rudych swetrów:) Pleas Psze Bardzo (tylko z soboty, katalog z niedzieli zaginął..): Sobota - Sędzia - Miroslav Zidar (Slo) Psy Klasa Młodzieży 1100. IRISH MELODY LUCKY LUKE Klasa Pośrednia 1101. SETERDAY FLIP-LEPI 1102. M'EUDAIL TAKE THAT Klasa Otwarta 1103. SETERDAY FIK Klasa Użytkowa 1104. YESTERDAY'S HERO RHEDY LEBRY 1105. BELF Klasa Championów 1106. ARMANI MY IRISH DESTINY OF LONGFORD 1107. O'CEALLAIGH'S YO LOOK AT ME 1108. KVANTO RED PASSION OF VARAZDIN Suki Klasa Młodzieży 1109. KARMINO MADE INNER SMILE Klasa Pośrednia 1110. SETERDAY FIONA Klasa Otwarta 1111. ALICE MY IRISH DESTINY OF LONFORD 1112. GARDEN STAR'S LEMON JUICE Klasa Championów 1113. ALINA MY IRISH DESTINY OF LONFORD 1114. TEQUILA SPECIAL SOUR MAHONIOWA BRYZA 1115. LADY SWAN SHAPE OF MY HEART Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 zula napisał(a):Gratulacje :terazpol: :klacz: Ja standardowo bardzo ładnie się uśmiecham o stawkę cocker spanieli angielskich (english cocker spaniel, gr. VIII) :lol: Cocery Czerwone Psy Klasa Młodzieży 1151. FUBERKI QUICK STEP Suki Klasa Weteranów 1152. BOB Czarne: Psy: Klasa Młodzieży 1153. JASENAK JABAR 1154. JASENAK JANBO Klasa Championów 1155. BLACK LORD'S THOUSAND THUNDERS Suki Klasa Młodzieży 1156. JASENAK INDIA Klasa Otwarta 1157. GNHIRAARDINA D'ENRIEL BLACKCELEBRITY Klasa Użytkowa 1158. FRANCINI'S BABYDOLL Inne Psy Klasa Szczeniąt 1159. BENJAMIN Klasa Użytkowa 1160. HEROSWEETART 1161. STEFANO MAGIC GIFT Suki Klasa Baby? 1162. NORTHWORTH LABURNUM MAID Klasa Młodzieży 1163. TAMALANNA ATROPA BELLADONNA 1164. TAMALANNA ARTEMISIA ABSINTHIA Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Han Sharn napisał(a):A grzywki jakieś były? Psy Klasa Młodzieży 1835. PASSEPARTOUT DE GABRITHO Klasa Pośrednia 1836. CRIMSON EMPAER INSAIDER Klasa Otwarta 1837. CRIMSON DEVIL EPOCHA 1838. BRANDO MALI ZNAJ Klasa Championów 1839. TENWIZ CRASH BANDICOOT 1840. NICK MODRY KVET 1841. FANTASTIK KASHMIR LEON FLEUR Suki Klasa Młodzieży 1842. ZHOLESK ANGEL STARS ACRO 1843. LIZZIE LEE Z HALIPARKY 1844. PICIRI CLEO CLARIE 1845. KYMBERLY KALIS Z TRESTE Klasa Pośrednia 1846. OLEGRO KATRIN LUXURY LADYBIRD 1847. SHIVERY LING-LING 1848. SHIVERY LIN YI 1849. SHELCOVIJ SHLEJF DONATA MISTIK 1850. POLLY PUPO-HAICHI Klasa Otwarta 1851. ISHANY KISU AVOKADUH Klasa Championów 1852. KITTY Z HALIPARKU 1853. OLEGRO KATRIN ILLIGHT SONG 1854. FIJI FUJITA AVOKADUH Quote
Sylvia_76 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 simbik napisał(a): Mam natomiast prośbę, czy ktoś posiadający katalog z niedzieli, a może jeszcze z klubowej molosów, mógłby spojrzeć czy są jakieś zmiany w klasach lub psach w porównaniu z sobotą. Na klubowej z Korkiem w klasie stał ZZ Top von Valvasor's Land (nie ujęty w katalogu) Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 bety napisał(a):Gratulacje! Czy mogę prosić o stawkę AKIT AMERYKAŃSKICH - trochę ich było - może być jakiś skanik albo fotka z katalogu (dobrej duszyczce maila podam na PW) :lol::lol::lol: Pzdr Psy Klasa Szczeniąt 11. EMPIRE STRIKES BACK DE GABRITHO Klasa Młodzieży 12. BORSALINO KOKOSAN 13. BUCKRIDGE'S SHOW PLAYMARKER AT INDEVOR Klasa Championów 14. BLACK JAK'S ARMY OF ONE 15. AMADAR TRUE COLOURS AT REDWITCH 16. REDWITCH I SEE YOU BABY 17. SARIOLA LOMIR TENGLES 18. ERABOR HERO Suki Klasa Baby? 19. BLACK JAK'S BACCARA DE GABRITHO 20. BUCKRIDGE'S LOVE STORY AT INDEVOR Klasa Młodzieży 21. CHATANOOGA CHOO CHOO DE GABRITHO 22. BUCKRIDGE'S MISS AMERICA AT INDEVOR 23. CRUIS'N TO NEKMAR DE GABRITHO Klasa Pośrednia 24. MAROTEAM BUTTERFLY Klasa Otwarta 25. REWART HERES LOOKIN AT YOU 26. MELODOR BURN THE WICHT Klasa Championów 27. BUCKRIDGE'S STYLISH AT INDEVOR Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Elitesse napisał(a):poprosze o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol :modla: :loveu: Aga mam nadzieje że to o te chodzi :oops: Psy Klasa Pośrednia 961. HIS EMINENCE REZLARK 962. DARKO DE LA CASA DI OTTO ED ALFIE Klasa Otwarta 963. CUBE 964. LITTLE LARS Z SARDANU Klasa Championów 965. KRAWUZI PEPPER'S DE GABRITHO 966. ZETA BR FIRST EDITION 967. AMOR DI SCHNAUZER MIDNIGHT FLASH Suki Klasa Szczeniąt 968. MINNIE PEPPERS DE GABRITHO Klasa Pośrednia 969. DUCHESSA DE LA CASA DI OTTO ED ALFIE 970. TOFFIFEE ASTRONAUT Klasa Championów 921. EMILA TOSTOM Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Elitesse napisał(a):poprosze o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol :modla: :loveu: RAKIJA napisał(a):Gratulacje dla polskich psiaków :) Bardzo proszę o stawkę Posokowców Bawarskich ( BAYRISCHER GEBIRGSSCHWEISSHUND) - zgłoszone były 2 :) 12.01 nr kat 1129-1130 13.01 nr kat 1110-1111 Bawarki: Suki Klasa Pośrednia 1129. BELA Klasa Otwarta 1130. ARTA BLEGOSKA Quote
RAKIJA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 jo-jo napisał(a):Bawarki: Suki Klasa Pośrednia 1129. BELA Klasa Otwarta 1130. ARTA BLEGOSKA dzięki wielkie :) a mogę prosić jeszcze o rodziców , daty urodzenia i nr rodowodów :) z góry dziękuję Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 RAKIJA napisał(a):dzięki wielkie :) a mogę prosić jeszcze o rodziców , daty urodzenia i nr rodowodów :) z góry dziękuję BELA, SLRBb-001548, 04.06.2006; O: ARIAN JELENIA OBORA ORAVA, M: VEKA TRAVNOGORSK ARTA BLEGOSKA, SLRBb-001479, 21.04.2005; O: BEN, M: BESI Z PAJGSTE Sylvia, znalazłam ZZ TOPa!! Był zgłoszony do Młodzieży i musieli go przenieść bo za stary na tą klasę ;-) Dokładniej o dzień starszy od Was :lol: Quote
Sylvia_76 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 jo-jo napisał(a):Sylvia, znalazłam ZZ TOPa!! Był zgłoszony do Młodzieży i musieli go przenieść bo za stary na tą klasę ;-) Dokładniej o dzień starszy od Was :lol: Detektyw :) Rany, 23 miesięcznego psa organizator wrzucił do młodzieży? Quote
RAKIJA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 jo-jo napisał(a):BELA, SLRBb-001548, 04.06.2006; O: ARIAN JELENIA OBORA ORAVA, M: VEKA TRAVNOGORSK ARTA BLEGOSKA, SLRBb-001479, 21.04.2005; O: BEN, M: BESI Z PAJGSTE bardzo dziękuję :) Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Sylvia_76 napisał(a):Detektyw :) Rany, 23 miesięcznego psa organizator wrzucił do młodzieży? Raczej Valvasory się pomyliły, a organizatorzy nie spojrzeli... (W czarnej młodzieży na 5 psów 3 były Valvasorów) Quote
Agappe Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [SIZE="3"]bardzo prosze o stawke AKIT-INU o ile takie w ogole były + sędziego, który miał je oceniac Quote
Elitesse Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jo-jo napisał(a):Aga mam nadzieje że to o te chodzi :oops: to miniaturki sa :diabloti: sredniaki beda jako mitel schnauzer, standard schnauzer lub po prostu schnauzer ale trafilas z kolorem :eviltong: Quote
bety Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jo-jo napisał(a):Psy Klasa Szczeniąt 11. EMPIRE STRIKES BACK DE GABRITHO .......................... PRZEŚLICZNIE DZIĘKUJĘ - NIEZAWODNA DOBRA DUSZYCZKA Z CIEBIE!!!!!!! :multi::lol::multi::lol: Pzdr Quote
jo-jo Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 RAKIJA napisał(a):bardzo dziękuję :) bety napisał(a):PRZEŚLICZNIE DZIĘKUJĘ - NIEZAWODNA DOBRA DUSZYCZKA Z CIEBIE!!!!!!! :multi::lol::multi::lol: Pzdr Ależ, Bardzo Proszę ;) Elitesse napisał(a):to miniaturki sa :diabloti: sredniaki beda jako mitel schnauzer, standard schnauzer lub po prostu schnauzer ale trafilas z kolorem :eviltong: Tera już będzie chyba dobrze: Psy Klasa Pośrednia 949. GAUDEAMUS NOW OR NEVER Klasa Championów 950. AMOR DI SCHNAUZER LUPUS IN FABULA Suki Klasa Pośrednia 951. GREATFUL GIGI ZE ZAHRABSKIE 952. ART PLATINUM LAVSONIYA AMOR DI SCHANUZER Agappe napisał(a):bardzo prosze o stawke AKIT-INU o ile takie w ogole były + sędziego, który miał je oceniac Akity - Sędzia - Zelijka Fon Zidar (Słowenia) Psy Klasa Pośrednia 1. ISAMU-GO SAMUAI YASHIKI Klasa Otwarta 2. AKASTA'S REIIKIUTSUSHI 3. NORI DELLE BIANCHE VALLATE Suki Klasa Młodzieży 4. DEI LAGHI TAILY ZIMU NO SAKURAMBOO Klasa Pośrednia 5. DEI LAGHI TAILY YO-YO GO 6. FUMIKO DELLE BIANCHE VALLETTE Quote
simbik Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Jo-jo czy mogę skorzystać z listy psów z klubowej ? tzn. wstawić na stroną? Czy nikt nie ma katalogu z niedzieli :confused:??? Quote
jo-jo Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 simbik napisał(a):Jo-jo czy mogę skorzystać z listy psów z klubowej ? tzn. wstawić na stroną? A mam jakieś wyjście? :evil_lol: Quote
simbik Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 jo-jo napisał(a):A mam jakieś wyjście? :evil_lol: Zawsze możesz powiedzieć "nie". Quote
Recommended Posts