Agappe Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 dziękuje bardzo za staweczke akit - prosze tylko jeszcze o informacje czy na obu wystawach była dokłądnie taka sama?? Quote
Tecia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 A ja jeszcze raz ladnie prosze o rude swetry:) Z gory wielkie dzieki. Quote
jo-jo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Tecia napisał(a):A ja jeszcze raz ladnie prosze o rude swetry:) Z gory wielkie dzieki. Są na 6 stronie :) Zula no problemo :) Quote
Dorota_Fiszer Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 A czy moglabym poprosic o goldeny samce klasa uzytkowa i championy ? :-) Ewentualnie tez otwarta,jesli nie jest ich tam duzo ;-) Quote
Agappe Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Agappe napisał(a):dziękuje bardzo za staweczke akit - prosze tylko jeszcze o informacje czy na obu wystawach była dokłądnie taka sama?? ponawiam pytanie Quote
jo-jo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dorota_Fiszer napisał(a):A czy moglabym poprosic o goldeny samce klasa uzytkowa i championy ? :-) Ewentualnie tez otwarta,jesli nie jest ich tam duzo ;-) Goldeny - Sędzia - Alenka Cerne (Słowenia) Psy Klasa Otwarta 659. LITTLE VIOLET'S YES OR NO 660. HOIKER'S AMERICAN EXPRESS 661. MACIAROT "PIANCAVALLO" 662. EROS OF OH CAROLINA 663. MACIAROT "PIANCAVALLO" 664. LATIN-LOVER OF GOLDENLOVE Klasa Użytkowa 665. SANDS ROCHE TIME 666. NICE BRAD HAPPY COMPANY 667. XANTHOS BLAZE OF GLORY Klasa Championów 668. NAR NOVI DVORI LEGEND 669. PEGAZ ALMAR PRINCESS Quote
Tecia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='jo-jo']Są na 6 stronie :) Zula no problemo :) Ups ... , sorki ale to ja slepa juz na starosc jestem:evil_lol: No to mam czego zalowac stawka niewielka a i konkurencja do ogrania:diabloti: Ale coz nieraz trzeba zrezygnowac w imie wyzszych celow:cool3: Quote
Agappe Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='jo-jo'] Akity - Sędzia - Zelijka Fon Zidar (Słowenia) Psy Klasa Pośrednia 1. ISAMU-GO SAMUAI YASHIKI Klasa Otwarta 2. AKASTA'S REIIKIUTSUSHI 3. NORI DELLE BIANCHE VALLATE Suki Klasa Młodzieży 4. DEI LAGHI TAILY ZIMU NO SAKURAMBOO Klasa Pośrednia 5. DEI LAGHI TAILY YO-YO GO 6. FUMIKO DELLE BIANCHE VALLETTE które z tych akitek lub moze inne były zgłoszone na wystawe w Tromostovje (zgłoszonych według katalogu jest tylko 3 (1 pies, 2 suki))?? Quote
jo-jo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Tecia napisał(a):Ups ... , sorki ale to ja slepa juz na starosc jestem:evil_lol: No to mam czego zalowac stawka niewielka a i konkurencja do ogrania:diabloti: Ale coz nieraz trzeba zrezygnowac w imie wyzszych celow:cool3: Trzymamy Kciuki za maluchy :kciuki: Agappe napisał(a):które z tych akitek lub moze inne były zgłoszone na wystawe w Tromostovje (zgłoszonych według katalogu jest tylko 3 (1 pies, 2 suki))?? Niestety ja już mówiłam, że nasz katalog z Niedzieli zaginął w akcji.. Dorota_Fiszer napisał(a):Bardzo dziekuje za goldeny :-) Proszę Bardzo :) Quote
BabyCakes Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Psy Klasa Otwarta 659. LITTLE VIOLET'S YES OR NO 660. HOIKER'S AMERICAN EXPRESS 661. MACIAROT "PIANCAVALLO" 662. EROS OF OH CAROLINA 663. MACIAROT "PIANCAVALLO" 664. LATIN-LOVER OF GOLDENLOVE Klasa Użytkowa 665. SANDS ROCHE TIME 666. NICE BRAD HAPPY COMPANY 667. XANTHOS BLAZE OF GLORY Klasa Championów 668. NAR NOVI DVORI LEGEND 669. PEGAZ ALMAR PRINCESS Nie ma tutaj psa, który wział CACIBa, rasę i jednego dnia był na pudle na BiSie ;) Dewmist Silk Screen rowniez był na tej wystawie, ale chyba w dodatku do katalogu :cool3: Quote
jo-jo Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 BabyCakes napisał(a):Nie ma tutaj psa, który wział CACIBa, rasę i jednego dnia był na pudle na BiSie ;) Dewmist Silk Screen rowniez był na tej wystawie, ale chyba w dodatku do katalogu :cool3: Tak przepraszam, nie zauważyłam dodatku :oops: Oczywiście Klasa Champ. 1988. DEWMIST SILK SCREEN Quote
jo-jo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jeśli ktoś chciał info z katalogu z drugiego dnia, to proszę tu napisać dzisiaj sie znalazł katalog z Tromostovje i już moge posprawdzać. Quote
olaglowka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Czy ktoś moglby napisac stawek pudli toy oraz pudli miniaturowych(dwarf po angielsku)?? Quote
.ania Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 To ja się dołączę z prośbą o pudle duże/ standard/ Quote
Recommended Posts