Majawrc Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Kilka nowych fotek, jutro wkleję nowe filmiki:evil_lol: z 3-4 godz nad wodą połowa spędzona już na pływaniu-a nie pluskaniu! jak zwykle szleństwa pozowe kto chce więcej? już prawie nikt do Emiraska nie zagląda....:-( Quote
Majawrc Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 :razz: kto z kim dzieli się jogurcikiem? i pomoc przy turlaniu z ciocią i Wicią jeszcze? Quote
Majawrc Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 i na dzisiaj już ostatnie....bo jeszcze dostaniemy upomnienie :oops: trzeba przecież sie gdzieś osuszyć oraz BIG LOVE jutro będą obiecane filmiki z przecudnych kąpieli, a co :diabloti: Quote
Majawrc Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 :loveu::loveu::loveu: no jasne, tylko na youtube strasznie długo się wgrywają.....ale kilka jest już nowych:evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No wlasnie ten ju tub( :evil_lol: ) strasznie wolno działa.:mad: Ale ja czekam cierpliwie.:cool3: Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ....będą, będą...tylko po południu, lecę teraz na rozmowę w sprawie pracy! Trzymać proszę kciuki ;) Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dzięki za trzymanie, UDAłO SIę!!! MAM PRACę!!![SIZE=2] Teraz tylko małe przeszkolenie(chociaż nie wiem po co-ale takie procedury)lekarze i .......będę miała swoją wypłatę! Jeszcze trochę spraw mam do załatwienia, tak więc nadal jesteśmy umowieni na popołudnie :evil_lol: Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Oto ostatnie filmiki, a dokładniej te pierwsze od lewej http://pl.youtube.com/profile_videos?user=Majawrc zaraz prześlę na kanał ostatnie-ale z tego linku będą wszystkie w jednym miejscu, życzę miłego oglądania :loveu:, jak zwykle gorąco pozdrawiamy i mokrusieńko miziamy :evil_lol: Quote
Moniskaa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Majawrc napisał(a):Dzięki za trzymanie, UDAłO SIę!!! MAM PRACę!!![SIZE=2] Teraz tylko małe przeszkolenie(chociaż nie wiem po co-ale takie procedury)lekarze i .......będę miała swoją wypłatę! Jeszcze trochę spraw mam do załatwienia, tak więc nadal jesteśmy umowieni na popołudnie :evil_lol: Gratuluje ;) Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ;) wielkie dzięki, właśnie przesyłam 4 nowe filmiki :evil_lol: wszystkie dostępne pod linkiem powyżej :cool3: Quote
polciuaa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Maju to gratuluje.!:cool2: :bigcool: A gdzie pracujesz jeśli można spytać.?:cool3: Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 dogomanka_ napisał(a):Maju to gratuluje.!:cool2: :bigcool: A gdzie pracujesz jeśli można spytać.?:cool3: Wielkie dzięki, dopiero będę :evil_lol: na naszym wrocławskim lotnisku, przy komputerze-moj lekarz pozwala mi tylko na bardzo lekką nie męczącą pracę :roll: Quote
Majawrc Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jasne, bardzo się cieszę,lekarz już załatwiony i dzisiaj pierwszy dzień do pracy:multi:...zastanawia mnie jedna sprawa, dlaczego na dogo raz pokazuje bezpośrednio filmik z YT a raz sam link?, czy ktoś potrafi to wytłumaczyć?:crazyeye: Idziemy o 12 na umowiony spacerek z naszego forum, więc będą nowe filmiki i foty :evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ojj,ja nie wiem.Dogo już tak ma.:evil_lol: No i czekamy na fotki i na filmiki z nowego spacerku.!;DD Quote
Majawrc Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 i się robi, wedle życzenia....chociaż mam teraz malusio czasu bo lecę na swoją pierwszą nockę to wklejam link, a na końcu jest odsyłacz do nowej galerii (stara już nie mieści fotek) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=489&page=133 obiecuję, ze jutro jak się wyśpię to uzupełnię filmikiem, mokrusio miziamy :loveu: Quote
polciuaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Leć,leć Majeczko.:loveu: Ja już sobie pooglądam foty.;) Quote
Majawrc Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 :crazyeye: W życiu nie uwierzycie!!!!!! Mamy nowego domownika :evil_lol:: Pierwszy dzień w pracy-a raczej noc, a tu co :cool3: musiałam spod koł samochodow ratować to oto maleństwo, a było to tak: siedzę sobie na monitoringu i śledzę to co trzeba, nagle widzę maleństwo ktore ledwo się porusza, zamykam więc wszystko i lecę z pomocą gdyż wychodzi prosto na ruchliwą ulicę- glowna droga pod lotniskiem!, tak więc zatrzymuję ruch i staram się go złapać :shake:nic z tego taki dzikus!!! Biegam, ciumkam, ksikam i wszystko co możliwe....dopiero po ok 20 min udało mi się na tyle podejść ciumkaniem aby go chwycić. O rany, jak go wzięłam do siebie po oględzinach okazał się istnym szkielecikiem, zapchlonym, zakleszczonym i całym umorusanym:-( Dałam mu pić, szkoda że już nic nie miałam do jedzonka.....i położyłam na bluzie, momentalnie (no prawie) usnął! nie mam pojęcia ile on tak chodził bez snu, może szukał cały czas matki....od tej pory moja praca głownie polegała na jej wypatrywaniu...śledziłam cały obszar 4 kamerami i nic:placz: i teraz miałam wielki dylemat, co z nim zrobić? Zostawić go w krzakach nieopodal? zabrać do domu? przecież to takie maleństwo-potrzebujące matki! Koniec mojej zmiany i natychmiastowa decyzja JEDZIEMY DO WETA! Tak więc zamiast po prawie 15 godz do domu pojechaliśmy do lecznicy, dostał antybiotyk ponieważ kasłał,kichał i leciała mu ropa z noska i oczek,drugi zastrzyk już nie pamiętam na co, dostał też kropelki przeciw pchłom i kleszczom! W poniedziałek odrobaczanie. Tak czy siak wezmę go jutro ze sobą na nockę, może matka jednak go szuka......kilka fotek z pracy, tylko kiepskiej jakości bo ciemno i robione fonem zaraz będzie reszta, lekarz określił że ma jakieś 4-5 tyg! Quote
Majawrc Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dostał do jedzonka trochę namoczonej fretkowej karmy i gotowanego kurczaczka, a wcinał jakby z tydzień nie jadł -co tu się dziwić jak taki szkielecik :crazyeye: a tutaj już po całodziennej i nocnej kwarantannie, upodobał sobie poduchę Emiraska :evil_lol: Quote
Majawrc Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 z Emirkiem jeszcze się nie zaprzyjażnili, lata w koło niego i parska, a Emirek nie wie co robić :evil_lol: i całą reszta jak zwykle w galerii http://picasaweb.google.com/mak.wrc/Emirek Quote
polciuaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Piękny kociak.:loveu: Majeczko jesteś wielka.!Uratowałas to kocie dziecko przed śmiercią.!:loveu: Czy jeśli matka się nie znajdzie to zostawiasz Go sobie.?;> Quote
Recommended Posts