Majawrc Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jak tylko kupię (znowu) baterię to będzie więcej....,pozdrawiamy i miziamy :evil_lol: Quote
Majawrc Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 O rany......jak długo nas nie było! :oops: Nadrabiamy: Quote
Majawrc Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 a taaak potrafi się kłocić! remont,remont i jeszcze raz męczący remont aaach, zapomniałam o najważniejszym! ostatniego września minął roczek jak Emirek do nas przjechał :new-bday::tort::BIG: Quote
polciuaa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Super!:multi: :loveu: :laola: Fotki kochane.:loveu: Quote
Moniskaa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 To gratuluje ;) Śliczniaste te nowe focie :loveu: Quote
ANETTTA Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 wrocławianki pomoc potrzebna http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122278&goto=newpost Quote
Majawrc Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Witam po przerwie, tak to jest gdy człowiek pracuje po 12 godz a nie ma prawie 15, kilka fotek (zaległych) tak się wszystkim dzielą-prawie Quote
Majawrc Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 wiecznie zapominam kupić nowych baterii....:oops: Quote
polciuaa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 piekny Emirasek.:loveu: a jak sie ładnie dzieli...:diabloti: Quote
Majawrc Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 hi,hi,... no tak bo to długie jest, a tak to wszystkie zabawki Nikicie kradnie, łącznie z papierkami! a ona wcale nie jest mu dłużna :evil_lol: najgorzej jak dostaje przysmaki, ogonki i i takie tam :angryy: tedy już nie podejdzie! Quote
Majawrc Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jasne, a tu macie dowod co jest w stanie zrobić i jak się kłocić aby tylko z łożka nie zejść! cudak z niego! :evil_lol: Quote
Majawrc Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :oops: ciekawe czy mi się dostanie od admina? kupiłam wreszcie baterie, mogę więc ponadrabiać zaległości :eviltong: tak się wykłuca! Quote
Majawrc Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 wielki, lsiczny, śliski, mokry....nochal! Quote
Majawrc Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a i o swoich pozach nie zapomniał :cool3: no chyba na dzisiaj wystarczy??? gorąco pozdrawiamy :loveu: Quote
Majawrc Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 :evil_lol: przekomiczny, bardzo często zrywamy z nich boki, a to chwila odpoczynku... gdy oboje mają siebie dosyć!..... i starają się ją wykorzystać na drzemkę Quote
Majawrc Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jak zwykle po spacerku :angryy: a Nikita za jego łopoczącym ogonkiem a Emirasek bardzo zazdrosny o swoje łożeczko i nie za bardzo lubi się nim dzielić! sami zobaczcie gdzie musi przed nim uciekać gdy już ma dosyć :crazyeye: Quote
Majawrc Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 a na koniec moje dostojności osobno papamy i miziamy na dobranoc :loveu: Quote
ANETTTA Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ooooooooooo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:ooj żeby on sie tylko nie nauczył chodzic tak jak kicia :diabloti:..tzn po meblach ...............bo oj by sie działo działo :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Majawrc Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 :crazyeye: tylko nie to!!!!!! to byłby koszmar, i tak lata za nią i obszczekuje wściekając się że nie sięgnie! :multi: Quote
Majawrc Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Witajcie, dosyć długo nas nie było, a to z różnych powodów, awaria kompa, nie przedłużyłam umowy z TP-są, choroba i pobyt w szpitalu, a najważniejszy to znowu pożyczyłam aparat przed świętami i jeszcze go nie odzyskałam. U nas wszystko po staremu, Nikita już prawie dorosła i właśnie przechodzi okres rujki (czekamy na właściwy moment i będziemy ciąć!), Emirek? :loveu: stał się już całkowitym dominatorem :evil_lol:, strażnikiem i obrońcą:lol:. Krótko mówiąc rządzi na dzielnicy :cool3:. Ze zdrowiem wszystko ok, łapki mu nie dokuczają i mam wrażenie że już dawno zapomniał o tym co go spotkało. Apetyt ma kosmiczny,chociaż cały czas śledzimy jego wagę nie pozwalając przytyć. Jest radosny jak zwykle,pełen miłości nie odstępując mnie na krok. Taki wielki "mały" pieszczoch :evil_lol:. Gdy tylko odzyskam aparat to jak zwykle uzupełnię braki. Gorąco jak zwykle pozdrawiamy...no i miziamy.:eviltong: Quote
Recommended Posts