Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

a taaak potrafi się kłocić!

remont,remont i jeszcze raz męczący remont

aaach, zapomniałam o najważniejszym! ostatniego września minął roczek jak Emirek do nas przjechał :new-bday::tort::BIG:

• 4 weeks later...
Posted

hi,hi,... no tak bo to długie jest, a tak to wszystkie zabawki Nikicie kradnie, łącznie z papierkami! a ona wcale nie jest mu dłużna :evil_lol: najgorzej jak dostaje przysmaki, ogonki i i takie tam :angryy: tedy już nie podejdzie!

Posted

:evil_lol: przekomiczny, bardzo często zrywamy z nich boki, a to chwila odpoczynku...

gdy oboje mają siebie dosyć!.....

i starają się ją wykorzystać na drzemkę

Posted

jak zwykle po spacerku :angryy: a Nikita za jego łopoczącym ogonkiem

a Emirasek bardzo zazdrosny o swoje łożeczko i nie za bardzo lubi się nim dzielić!

sami zobaczcie gdzie musi przed nim uciekać gdy już ma dosyć :crazyeye:

Posted

ooooooooooo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:ooj żeby on sie tylko nie nauczył chodzic tak jak kicia :diabloti:..tzn po meblach ...............bo oj by sie działo działo :diabloti::diabloti::diabloti:

• 2 months later...
Posted

Witajcie, dosyć długo nas nie było, a to z różnych powodów, awaria kompa, nie przedłużyłam umowy z TP-są, choroba i pobyt w szpitalu, a najważniejszy to znowu pożyczyłam aparat przed świętami i jeszcze go nie odzyskałam. U nas wszystko po staremu, Nikita już prawie dorosła i właśnie przechodzi okres rujki (czekamy na właściwy moment i będziemy ciąć!), Emirek? :loveu: stał się już całkowitym dominatorem :evil_lol:, strażnikiem i obrońcą:lol:. Krótko mówiąc rządzi na dzielnicy :cool3:. Ze zdrowiem wszystko ok, łapki mu nie dokuczają i mam wrażenie że już dawno zapomniał o tym co go spotkało. Apetyt ma kosmiczny,chociaż cały czas śledzimy jego wagę nie pozwalając przytyć. Jest radosny jak zwykle,pełen miłości nie odstępując mnie na krok. Taki wielki "mały" pieszczoch :evil_lol:. Gdy tylko odzyskam aparat to jak zwykle uzupełnię braki. Gorąco jak zwykle pozdrawiamy...no i miziamy.:eviltong: