Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Jakże małe to kocie dziecko przy tym przepięknym psie..
wzruszyłam się..

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet jak matka by się znalazła to go nie wypuszczaj! Jest młody, oswoi się, będzie domowym kotem, który nie będzie już narażony na wpadnięcie pod samochód, trutkę itd.

Posted

..no tak, moj mąż mowi że nie na darmo noszę opaskę TOZ-u "PRZYJACIEL ZWIERZąT" bo wszystkie bidy do siebie przyciągam, stwierdził jeszcze, że kota to ja mam........ale w głowie :evil_lol:, a i tak zrobię wszystko aby go zatrzymać, już od rana chodzi za mną krok w krok(gdy nie śpi oczywiście) Emiraska chyba już sobie ustawił, zabrał sobie jego wielką poduchę,pije z jego miski -no i oczywiście podjada:diabloti: na szczęście Emirek jest cały czas na gotowanym z warzywami:cool3:....jak kupię baterię to będzie wiele fotek......

Posted

:evil_lol: trochę udało mi się jeszcze popstrykać, ale aparat już sam się wyłącza....powklejam te najciekawsze a cała reszta jak zwykle w galerii:cool3:

nie ma jak to mieć coś własnego do zabawy...nawet ogonek

Posted

zastanawiam się kto jest większym bałaganiarzem:evil_lol:

zobaczcie jaki Emirek złodziejek...no przecież to właśnie on ma największe prawo do rozgryzania papierow i kartonow!!!

Posted

i w końcu zasnął...tuż koło mnie

a te to jedne z moich już ulubionych :eviltong:

doskonale widać jakie ma wielkie radary i jak strasznie są w środku na siwo osierściuchowane :crazyeye:

Posted

coś mi ostatnio strasznie pada ten papirus-na szczęscie zebrałam kilka szczepek i już rośnie nowy, a zanim Inveścik dorośnie......i zacznie skakać.....o qrka już się boję:angryy:

• 3 weeks later...
Posted

Nikitę, od 1O lipca, kiedy to poszłam do pracy na swoją pierwszą nockę, uratowałam ją spod koł pędzących samochodow, była w strasznym stanie, szkielecik zapchlony, zakleszczony i zarobaczony na maxa no i jeszcze umorusany-matka ją widocznie zostawiła:-(. Teraz jest w super stanie a w poniedziałek następne szczepienie.
A tutaj Emirasek to najnormalniej oczko puszcza ;)