Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Faktycznie, Emirek ma się wspaniale!:evil_lol: Ja natomiast biegałam cały grudzień chora do pracy i odbiło mi się to w styczniu, ale już jest dobrze. Odzyskałam już aparat,popstrykałam ale mam problem z przesłaniem fotek! Nie przedłużyłam umowy z TP-są i wzięłam sobie dużo tańszy i o wiele gorszy (z limitami) bezprzewodowy net. Totalna porażka!!!, dnia 6-go lutego już przekroczyłam limit 10gb i od tamtej pory net chodzi gorzej jak żółw na spacerze!. Oby do marca. Na razie więc prześlę jeszcze zaległe, a z początkiem m-ca nowości. Zawsze wszystko można obejrzeć w mojej galerii z podpisu, tam zdaje się wszystko aktualizowałam.
troszkę z grudnia

• 3 months later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta Emirka?, ostatniego września minie już 5 lat! jak skradł mi serce, wyrósł na bardzo dostojnego jegomościa, trochę agresora do innych psów (najbardziej w okresie rujek) ale nadal jest przekochany i strasznie wierny.

Posted

Majawrc napisał(a):
Ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta Emirka?, ostatniego września minie już 5 lat! jak skradł mi serce, wyrósł na bardzo dostojnego jegomościa, trochę agresora do innych psów (najbardziej w okresie rujek) ale nadal jest przekochany i strasznie wierny.

jak ten czas leci ..

Posted

Korenia napisał(a):
Może jakieś zdjęcie Emirka ? :)

Fotki?, o rany...ma ich około 1500! wszystkie w mojej galerii, wystarczy kliknąć w mój banerek.
W tej chwili przebywam w Stuttgarcie, ale jak tylko wrócę popstrykam nowe.

Anettto! no niestety ale czas nam nie stoi w miejscu, to że my się starzejemy widać po naszym otoczeniu!

Posted

dalsze, ponieważ nie wiem jaki jest teraz limit fotek na posta?

prawie cały dzień szalał na dworze i teraz wygląda jakby był tylko zaspany!

no i oczywiście nie może zabraknąć Nikutki!