terra Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jakie wieści u Frodka? Co u ciebie Kakadu nowego? Odezwij się ,proszę. Quote
terra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Napisałam do kakadu.:p Wklejam część odpowiedzi jaką otrzymałam: cyt."u nas wszystko w porzadku; mamy juz basen i frodzio codziennie plywa przez piec minut, a w weekendy 2 razy po 5 minut (nie chcemy go nadwyrezac); nie lubi tego, ale jakos musi wytrzymac; niezle chodzi; mam kilka zdjec, ale nie moge ich zamiescic, cos mi sie ciagle zawiesza"......... "spobuje przeslac do kaja555 zdjecia frodzika moze znajdzie chwilke zeby je wstawic;"....... "usciskaj ode mnie wszystkie dziewczyny - bardzo mi brakuje waszego towarzystwa, ale co poradzic... wyzej nerek nie podskocze; jesli mozna to popros ulke, zeby przeniosla frodzia z psow w potrzebie bo my juz sobie pomalutku wszystko powplacamy - nie ma pospiechu, pani ze sfory powiedziala nawet zebysmy dali sobie spokoj z tym dlugiem bo fundacja sobie poradzi, ale oczywiscie nie ma o tym mowy; a zapomnialabym - frodzik ostatnio dostal sparzona kosc cieleca taka z "glowa" dla pogryzienia i tak sie nia zatkal, ze musielismy mu podawac kroplowki (3 razy) i olej parafinowy wiec z koscmi juz sobie damy spokoj; we wrzesniu idziemy na czyszczenie zebow bo ma okropny kamien mimo, ze przecieram mu zeby specjalnym plynem;".......... "dziekuje za zainteresowanie fodzikowym losem" Quote
Ulka18 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Terra, dziekujemy za przekazanie wiesci od Kakadu :calus: Jak to dobrze, ze maly Frodziak trafil do Martusi, kto by sie nim tak opiekowal, rehabilitowal, dbal, niesamowita jest Kakadu i Jej TZ :loveu: Quote
Isabel Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Terra, dzięki za informację. Jak to dobrze, że wszystko OK! Marta ma problemy z Internetem i dlatego nie pisze? Quote
kaja555 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Isabel napisał(a):Terra, dzięki za informację. Jak to dobrze, że wszystko OK! Marta ma problemy z Internetem i dlatego nie pisze? Mają chyba internet radiowy i często przerywa. Jak dostanę zdjęcia od Marty to wkleję ;) Quote
terra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Na szczęście to tylko kłopoty z internetem.:lol: kaja555, jak coś dostaniesz od kakadu, proszę wstaw. Ciekawa jestem jak sobie radzi Frodzio z chodzeniem. Quote
kaja555 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Zdjęcia juz mam ;) No to jedziemy. Basen superancki, sama bym w nim poleżała :razz: Quote
kaja555 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 terra napisał(a):Gdzie fotki? Nie ma:shake: Ja widzę. Muszą się wyświetlać... :crazyeye: Quote
terra Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Przedziwne, jak używam Explorera to widzę krzyżyki zamiast zdjęć, ale coś jest. Jak używam Mozilly nie widzę nic.:shake: Ja chcę Frodzia:mad: Quote
Isabel Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 U mnie tylko jedna fotka jeszcze się nie wyświetla. Ale fajnie tym zwierzakom, sama bym tak chciała:) Quote
kaja555 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 nie wiem o co chodzi, ja teraz też ich nie widzę - wstawiałam z picasa, może jakieś problemy sa na serwerze? :roll: Quote
terra Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Widzę Frodzia w basenie w poście 1392 :loveu: Ale się kawaler umacha nożynami:lol: to wszystko dla zdrowia. Quote
kakadu Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 o rany, nie wierzę :crazyeye: udało mi się zalogować i może nawet da radę wrzucić to co napiszę ;) przede wszystkim uściski dla was dziewczny od frodzika!!! niestety nie widzę zdjęć :-( basen jest najmniejszy jaki można było kupić, żeby frodzio nie dotykał nogami do dna; chcielismy kupić mniejszy, żeby był tańszy, ale wszystkie mniejsze były jednocześnie płytsze więc odpadały; dlatego weszliśmy w posiadanie tego możliwie najmniejszego, ale bardzo dużego basesnu o średnicy 3.5 metra :razz:; długo nie mogliśmy go kupić bo brakowało wiadomo czego, ale okazało się, że w mojej firmie jest cos w rodzaju dofinansowania do dwutygodniowych wakacji więc te środki (jako, że wakacje spędziliśmy w domu) przeznaczyliśmy właśnie na basen; dziś frodzin pływał 3 razy po 5 minut; naprawdę tego nie lubi, ale musi pływać bo widać wyraźnie, że mu to pomaga; nie tylko powolutku rozciąga nózki, ale też wzmacnia mięśnie i w ogóle frodziową kondycję; no i trzeba się spieszyć bo czas ucieka, lato nietety przemija i czas basenów razem z nim; a normalnie to sesja rehabilitacyjna trwa 10 minut, albo i 20 więc 5 go nie powinno zbyt zmęczyć; ciężko jest też tak trzymać frodzia dłużej, arek wymięka i dlatego mamy sesje pieciominutowe ;) kurczę czemu tych zdjęć nie widać? dziewczyny zapraszam na basen (tylko filtr musimy wymienić bo sie sierścią frodziową zatkał :eviltong:) ściskam was mocno :kiss_2: Quote
Isabel Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Witaj Marto :multi:Cieszę się, że u Was wszystko OK, a Frodzik robi postępy:multi: Quote
Recommended Posts