witchpati Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wiem ze dziwnie too zabrzmi ale Sławek na 99% nie wyjdzie z tego bo jest coraz gorzej:multi::multi::multi: wiec zapłaci za Brutuska!!!!!!!!!!Brutus boi sie ludzi i warczy jak się do niego podchodzi.prawdopodobnie nie ma futra i widac ze był bity i kopany. Quote
Edi100 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Biedny:( Psiaczek oczywiscie a nie ten koles:angryy: Quote
Poker Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 na którą ten transport jest potrzebny i skąd dokąd?Pewnie do Kątów Wrocł. Myślę,że gdyby p.Irena się zgodziła,to by było lepiej,bo do wetów bliżej i do psa,a moze koszty będą też mniejsze.Oczywiście,że trzeba dać jej na jego utrzymanie.Może to będzie częstszy,tymczas płatny. Między 13 a 15 moge służyc transportem,moze nawet od 12. Quote
GrubbaRybba Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Nie mam jeszcze odpowiedzi od Pani Ireny. To poważna decyzja, niech się lepiej dobrze zastanowi. A temu Sławkowi dobrze tak, już dawno powinien :grab: za to, co zrobił temu biednego psiakowi. Quote
ulvhedinn Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Kurcze mi by najbardziej pasował transport na popołudnie. Ale jesli nie, to może być i przed 15, byle był ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Trzymam kciuki za cała akcję!!! No i w końcu zobaczymy tego biedulka.... Quote
Poker Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 czekam na dalsze info od ULV.Niestety pracuję i nie moge dysponować swoim czasem dowolnie.O 17 musze być w pracy.Biorąc pod uwage gigantyczne korki we Wrocławiu muszę liczyć na powrót z Kątów ok 1,5 godziny.Cała akcję trzeba by zacząć ok.12. Quote
Kasia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Oby wszystko sie udało!!! Trzymamy kciuki i czekamy na relacje!!! Quote
ulvhedinn Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Jeśli dzisiaj, to niestety dopiero popołudniem, mam straszny młyn :roll: Quote
Poker Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 a gdzie wpłacac pieniądze?Moge jutro dać transport,ale też w tych samych godzinach.Po prostu tak pracuję,że nie da rady inaczej. Quote
ulvhedinn Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Jutro w takim razie, jeśli Ci pasuje, ok 12.30, ok? Proponuje założyć skarpetę na AFN i tam wpłacać. TYTUŁ: [B]BRUTUS WROCŁAW[/B] Quote
Poker Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 pasuje mi,gdzie mam być,podaj adres na Pv.Dziewczyny wpłacajcie na Brutusa z Wrocławia na AFN ,każdy grosz się liczy!!! Quote
Kasia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Tak jak obiecałam w piatek przeleję 40 zeta. Kto może niech też pomoże! Prosimy!!! Quote
GrubbaRybba Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pani Irena się nie zdecydowała :-(. Pozostaje hotelik. Powodzenia Brutusku! Wracaj szybko do formy. Quote
ulvhedinn Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Szkoda... Poker, umówiłam się na 11 z tą panią. Quote
Poker Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 szkoda,że sie pani I. nie zgodziła. Będę o 11 pod domem na ulicy U. A więc prosimy o wpłaty na AFN na rzecz Brutusa z Wrocławia. Quote
Poker Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 nikt nie ineteresuje się Brutuskiem? :placz::crazyeye: Dajcie parę groszy na hotelik dla niego.:modla: Jutro po akcji będą jego zdjęcia. Quote
witchpati Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wiecie ciotki że własciwie to sobie nie moge darowac ze tak późno się zorientowałam ze Brutus jest w takim stanie:shake:Gdybym wczesniej wiedziała to ......Mam ochote dac sobie :mad:Ale wcześniej on tak nie płakał i nie było go słychac Quote
Ziutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='witchpati']Wiecie ciotki że własciwie to sobie nie moge darowac ze tak późno się zorientowałam ze Brutus jest w takim stanie:shake:[/quote] Cioteczko a skąd mogłaś o tym wiedzieć :roll: Jak wszystko wskazywało na to, że z Brutuskiem jest wszystko OK. Gdybyś wcześniej słyszała to na pewno byś zareagowała.....nie zarzucaj sobie nic a nic.........ważne, że teraz Brutusik będzie bezpieczny. Quote
Poker Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 witchpati,lepiej późno niż wcale,od jutra będzie mu lepiej.Tylko niech dziewczyny wpłacaja grosiki. Quote
oktawia6 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Poker'] szkoda,że sie pani I. nie zgodziła. Będę o 11 pod domem na ulicy U. A więc prosimy o wpłaty na AFN na rzecz Brutusa z Wrocławia. [/quote] niepoważna-nie robi się nadzieji psu w tak dramatycznej sytuacji:shake: Quote
Poker Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Oktawio 6 , na szczęście mamy ten komfort,że pies nie rozumie tego.:lol: Gdzie ten grad grosików dla Brutuska?:crazyeye: Quote
Kasia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Podnosimy na pierwszą stronę i bardzo prosimy o grosiki na hotel!!!! [SIZE=3]Ulvhedinn napisz moze w tytule, że potrzebna pilnie kasa na hotel dla zagłodzonego i umęczonego psa![/SIZE] Quote
GrubbaRybba Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Poker']szkoda,że sie pani I. nie zgodziła.[/quote] Może i dobrze, że pani I. się nie zgodziła. Dostałam bowiem informacje od jednej z dogomaniaczki, że podobno pani I. adoptowała psiaka z dogo i ten psiak zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach. Nikt nie wie, co się stało. Quote
graszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No Brutusek, na pierwsza chłopaku, na razie tylko tyle:oops: Quote
Recommended Posts