CZARNA* Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Cześć wszystkim:lol: Z chęcią bym go wzieła ale... mam 2 psy, kota i jeza więc nie zabardzo... A i mam pomysł na banerek tylko nie wiem jak wstawic do postu... Quote
Poker Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 witaj Czarna *,Brutusek jak widzisz ma banerek,ale dzięki za dobre chęci.Przydałby się chocby płatny domek tymczasowy.A skąd jesteś? Quote
Majawrc Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Poker-ek dzięki Twojej odpowiedzi trafiłam tutaj, mogę pomoc rozwieszając plakaty na Grabiszynku, popytam też chociaż o tymczas, sama nie mogę bo jak wiesz adoptowałam niedawno Emirka i do tego są 2 fretki i papuga. Nic nie obiecuję ale się postaram, a jak na razie to w gorę malusi :cool3: Quote
Poker Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Majawrc,dzięki za zainteresowanie.Ja od dawna śledzę ;)Emirka i Ciebie. Szukaj domku dla Brutuska. Quote
ulvhedinn Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Nadal nie mam koncepcji... do siebie go nie wezme ze względu na Pałka, który z jednej strony bywa agresywny do samców, z drugiej- obecnośc innego psa-mężczyzny go potwornie stresuje... :shake: Quote
Poker Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 zrobiłam bazarek na Brutusa i Emira [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94526[/url] Quote
Majawrc Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Już dziękowałam, ale jeszcze raz podziękuję za bazarek, szczegolnie teraz jest potrzebny bo krytyczna sytuacja u Emir [url]http://fundacja-emir.org/petycje/pomoc_emir.htm[/url] i nowy wątek z petycją [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94861[/url] proszę, podpisujcie. Co do naszego bidulka to jeszcze nic nie załatwiłam, ale nadal pytam, jak na razie to słodziutkich, cieplutkich i pełnych miłości snow na dobranoc.:loveu: Quote
oktawia6 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ulv-podaj mi swoje namiary do przelewu-bo jutro dymam sprawdzic czy ta kasa jst dla Ciebie-i jakby co to od razu bym Ci przelała-to od Cangurotto Quote
ulvhedinn Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 A to, że już drugi raz nam zdechł samochód po drodze- dobrze, że we Wrocku jeszcze. Altrnator. Kolejne 150 zł do zapłacenia...:-( odbieramy w piątek. Jakieś fatum... Do tego mam stado kociąt (chorych), Aks postanowiła, że najlepiej się choruje w święto (odleżyna, zastój), a w nocy umarła Halusia, walczyłyśmy o nią trzy dni....:placz: Quote
witchpati Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Nie pisałam bo nie chciał zapeszac ale czekałam na odpowiedz od ciotki bo bardzo chciała wziąsc Brutuska (miałby u niej jak w niebie) ale niestety wujek sie nie zgadza (nagle zrobił sie skapy jak przestał popijac) bo trzeba karmic chodzxic na spacery i jeździc do weta i takie tam:angryy:Ciocia powiedział ze jeszcze spróbuje .Trzymajcie kciuki moze sie uda go przekonac. Quote
irysek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 trzymamy, jesli chodzi o finanse, to zawsze mozna zrobic bazarek dla brutuska, ja zbieram na pokarm dla nera i srednio wychodzi 80zl na miesiac, wiec jest ok. Quote
ulvhedinn Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Na razie namówiłam ciocię, żeby go wzięła na płatny DT... :oops: zawsze to ekonomiczniej, niż w hoteliku. I tak mi głupio, że ja obciążam kolejnym zwierzem :shake: Quote
ulvhedinn Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Weźmie o ile się nie rozłoży, bo się chyba paskudnie zaziębiła :placz: Choleeraaaaaaa!!!!!!!! Jak nie urok.... Quote
oktawia6 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [B][COLOR=blue]Ulv 100 zł jutro przeleję na Twoje konto na Brutusa-to te co szło za kryształy[/COLOR][/B] Quote
ulvhedinn Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Oktawia :loveu: Spróbuje rozwiązac tą sytuacje jak najszybciej... ale DT lub DS to priorytet:shake: Quote
ulvhedinn Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Brutusek już u mojej cioci. ale zostało zadłużenie- 200 zł trzeba dopłacić, a ile dołożyłam ze swoich, to dokładnie nie wiem, jutro wstawię rozliczenie, ale sporo... :-( ....a do Brucia nawet nikt nie zajrzy... :placz: Quote
ulvhedinn Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Tak... W sumie wpłat na Brutusa było 290 zł. Koszt hotelu wyniósł w sumie 860 zł... :shake: Zapłaciłam 660 zł (raz 300 i raz 360), 200 trzeba jak najszybciej dopłacić. Benzynę na 2 dojazdy pomijam. Ale część kasy pożyczyłam z "kongowego", a część ze swoich- a niestety mam tak wyliczone, że jak tego nie będzie, to albo nie zapłacę netu, albo prądu nie kupie, albo ... ? Quote
Poker Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ulv,wliczyłas 200 zł które użyczyłam na hotelik? ciocię tez trzeba wesprzeć finansowo. MOże by mu nowe zdjęcia porobić i wystawić na Allegro? bo tak to się nic nie ryszy :-( Quote
Recommended Posts