ulvhedinn Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Napisała do mnie Witchpati. obok niej mieszka pies. Do niedawna myślała, że on nie żyje- nigdy nie spotkała go na spacerze. Taraz okazało się coś dużo gorszego :placz: Pies od śmierci właściciela[B] OD[/B] [B]ROKU[/B] [B]NIE BYŁ NA DWORZE!!!!!! [/B] W dodatku karminy jest, jak komuś się łaskawie przypomni... Prawdopodobnie ostatnio coraz rzadziej... nocami słychac jak rozpaczliwie płacze i błaga o ratunek:placz: Pies jest nieduży, kudłaty, buro- brązowo-czarny. Nieduzy, tzn. powienien ważyć pewnie z 10 kg, a waży prawdopodobnie o połowę mniej:shake: Pies jest pod opieką osoby hmm... patologicznej. Starszej kobiety. Kiedy wróci jej wnuk- pies zniknie... Psa chetnie odda, zresztą, jeśli nic nie zrobimy- czeka go schroniska, a w efekcie... uśpienie zaraz po kwarantannie:placz: [B]RATUJMY GO....[/B] --------------------------------------------------------------------- [B]Edit, psidełko mieszka w DT u mojej cioci. Jest cudnym, spokojnym, zrównoważonym psem. Nie niszczy nie brudzi, nie wyje... Lubi dłuższe, ale spokojne spacery i dobre papu :evil_lol:[/B] [B]Szuka super domu!!!!![/B] ----------------------------------------------------------------------------------------------- [B][SIZE=4]Z Grubciem jest bardzo niedobrze, od wczoraj nie wstaje, dostał steryd, na razie nie ma poprawy.... :( [/SIZE][/B] [B][SIZE=2]Niestety zaawansowana spondyloza raczej nie rokuje dobrze, ale moze chociaż na jakis czas uda mu sie pomóc.[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]Strasznie potrzebna jest każda pomoc finansowa, ciocia ma jeszcze trzy przygarnięte koty- dwa staruszki i Mikesz, połamańca, oraz Piesię, która też wymaga stałej opieki weta. [/SIZE][/B] [B][SIZE=2]Proszę pomóżcie....... [/SIZE][/B] Quote
ulvhedinn Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='Hala']masz jakiś pomysł?[/quote] Nie mam, jedyna szansa dla tego psa, to dom- stały lub tymczasowy- ale tego własnie brakuje... :-( Quote
oktawia6 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 bardzo ważne!!! pomocy!!!:Help_2::Help_2::Help_2: czy Straż dla Zwierząt jest powiadomiona? Quote
witchpati Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Nie bo zabiorą do schoniska.A ta rodzina nawet policji sie nie boi tylko ich leje.To był taki kochnay psiak ,wesoły zadbany zawsze nakarmiony.Niestety Sławek swojego ojca Sylwka wyrzucił z domu dwa lata temu i on zamarzła na ulicy.Jeszcze przez rok chodził z Brutuskiem na spacery ale póxniej przestał .Teraz sk..... lezy w szpitalu bo sie zalał w trupa tylko nie wiem po co go ratowali. Na oko Brutus ma jakieś 13 lat. Ciotki zlitujcie sie ja nie moge słuchac jak on płacze ,wziac go nie moge bo Dawciu jest choreńki znowu a Wena ma słabe Te swoje płuca.[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/1870/img0154rz1.jpg[/IMG]Ja tez prosze to mój kolega!!!!!!!!!Znajdzcie mu domek!!!!!! Quote
oktawia6 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [B][quote name='witchpati'][/B] [B]Nie bo zabiorą do schoniska.A ta rodzina nawet policji sie nie boi tylko ich leje.To był taki kochnay psiak ,wesoły zadbany zawsze nakarmiony.Niestety Sławek swojego ojca Sylwka wyrzucił z domu dwa lata temu i on zamarzła na ulicy.Jeszcze przez rok chodził z Brutuskiem na spacery ale póxniej przestał .Teraz sk..... lezy w szpitalu bo sie zalał w trupa tylko nie wiem po co go ratowali. Na oko Brutus ma jakieś 13 lat. Ciotki zlitujcie sie ja nie moge słuchac jak on płacze ,wziac go nie moge bo Dawciu jest choreńki znowu a Wena ma słabe Te swoje płuca.Ja tez prosze to mój kolega!!!!!!!!!Znajdzcie mu domek!!!!!![/B] [/quote] co za obejszczane lumpy:angryy:denne gnidy trzeba koniecznie psa ratowac!!! jakiś tymczas na cito!! Quote
ANETTTA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Koperek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jejku, a co on ma z oczkami???:-( Ktoś wie? Quote
iwop Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Trzeba go stamtąd wyciągnąć... Nie ma rzeczy niemożliwych. my w ostroecu ciągle wyciagamy psy od jakis meneli...:-( Quote
ulvhedinn Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Wyciągnięcie to nie problem- tylko co potem? Nie mam kompletnie gdzie go upchnąć.... :shake: Quote
oktawia6 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 dokładnie-jest napisane, że chętnie go oddadzą-gdzie o tylko ulokowac?:roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 W watku Nany amstaffki , ktos pisal o DT we Wrocławiu. Quote
oktawia6 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Beata_Dorobczyńska'] W watku Nany amstaffki , ktos pisal o DT we Wrocławiu. [/quote] Dzięki Bata! w tym wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69106&highlight=Nana[/URL] a na której stronie mniej więcej? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69106&highlight=Nana&page=32[/URL] post 940 Moze nie tylko bulla bo po przejsciach to ta psina jest zdecydowanie. Quote
BasiaD Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Hopaj Niuniu na 1 stronkę! Cioteczki do dzieła! Quote
witchpati Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ciociu Koperek to moja Wenula a nie ten psiak .On jest podobny do mojego pierwszego psa nie wiem czy zdjecie cos wam da (tego mojego) bo zdjęc Brutuska niestety nie będzie.Nie ma zgody:angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad:I cos mi sie wydaje ze bedzie cięzko jednak zwłaszcza jak sławek wyjdzie to trzeba będzie pójśc po niego ze strażą i to nie od zwierzat. Quote
dziuba Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 czy jak tego slawka nie ma, to oddzadza psa bez gadania? Quote
ulvhedinn Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Oddadzą. Ale jak wróci Sławek, może byc podobno niefajnie :shake: Quote
Poker Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 trzeba go wyrwać i zrobić zrzutkę na hotelik,żeby chłopak choc troche doszedł do siebie.Deklaruję 40 zł na początek,to są 2 dni w hotelu chyba,kto następny? Quote
Poker Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 w jakim rejonie miasta on jest?Co będzie jak wróci Sławek,to niech się wtedy jego rodzina martwi.Przecież nikt z nich nie będzie wiedział gdzie on jest.Uciekł i już jak go prowadzili,,koniec i kropka. Quote
ulvhedinn Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Dokładnie, im szybciej tym lepiej.. Piesek jest w rejonach ulicy Sienkiewicza. Quote
Recommended Posts