Doginka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 [quote name='Saththa']Noooo to gratulję :) Wytarmoś oba ode mnie;) P.S Co to BOG?:hmmmm:[/QUOTE] Dzięki:lol: BOG - Best Of Group;-) Przepraszam, ale muszę się położyć i mam nadzieję, ze prochy i mięta zaczną działać:mdleje: Quote
Culineo Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='Doginka']Dzięki:lol: BOG - Best Of Group;-) Przepraszam, ale muszę się położyć i mam nadzieję, ze prochy i mięta zaczną działać:mdleje:[/QUOTE] zdrówka i jutro czekam na PW ;) a teraz do łózeczka lulu :D i zdrowieć Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='Korenia']Gratulacje! :) BOG to best of group ;)[/QUOTE] Aaaa to jednak ejst BOGiem w grupie :lol: Quote
makot'a Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='Doginka']Wybaczcie, ze odpowiem ogólnie:lol: Niestety mój żołądek się rozchorował i ledwo żyję, leci ze mnie z dwóch stron i strasznie mnie boli:bigcry: Ale mam pocieszkę:multi: LOTOS: ocena doskonała, V1, Zw. Młodzieży, Najlepszy Junior w rasie, III BIS Junior:multi: [B][COLOR=darkred]Ukończył Młodzieżowy Championat Polski[/COLOR][/B]:multi: GORDON: ocena doskonała, V1, CWC, Zw, CACIB, BOB, II BOG:multi: Moje kundle oba stały pierwszy raz na pudle[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_5.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_112.gif[/IMG] [B]MAKOT'A[/B] fajnie było Cię poznać i oczywiście koleżankę też;-) Przepraszam, że tak mało byłam rozmowna, ale emocje wzięły górę i jestem do tej pory w szoku:lol:[/QUOTE] Mi też było miło poznać :) A że mało rozmowna, to się nie dziwię, było tuż przed finałami, bo ja strasznie późno Was znalazłam! Kręciliśmy się po ringach od dobrej godziny, zanim zauważyłam Gordona i Lotosa :) A "koleżanka" to mój chłopak, tylko trochę kudłaty, więc może stąd ta pomyłka :eviltong: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) A wyników gratuluję, chłopaki ładnie się prezentowali (nawet jak na moje laickie oko :) ) Gordon był w weteranach, prawda? Bo wydawało mi się, że to on, ale ja sznaucery mało rozróżniam, więc nie byłam pewna. Quote
Culineo Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='Saththa']Aaaa to jednak ejst BOGiem w grupie :lol:[/QUOTE] hahaha a jak :D Quote
WATACHA Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 To super.Głaszczaczki dla chłopaków.Zasłużyli :).A czemu tak rzadko wystawiasz Raperka? Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [QUOTE=makot'a;17133563]Mi też było miło poznać :) A że mało rozmowna, to się nie dziwię, było tuż przed finałami, bo ja strasznie późno Was znalazłam! Kręciliśmy się po ringach od dobrej godziny, zanim zauważyłam Gordona i Lotosa :) [B]A "koleżanka" to mój chłopak, tylko trochę kudłaty, więc może stąd ta pomyłka :eviltong:[/B] Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) A wyników gratuluję, chłopaki ładnie się prezentowali (nawet jak na moje laickie oko :) ) Gordon był w weteranach, prawda? Bo wydawało mi się, że to on, ale ja sznaucery mało rozróżniam, więc nie byłam pewna.[/QUOTE] Ja przepraszam ale ja umarłam :D Widac Doginka mocno zmęczona:D Quote
WATACHA Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='Saththa']Ja przepraszam ale ja umarłam :D Widac Doginka mocno zmęczona:D[/QUOTE] I ja, ale już nie chciałam nikogo dobijać :) Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='WATACHA']I ja, ale już nie chciałam nikogo dobijać :)[/QUOTE] ja się zastanowiłam ale mam nadzieje, ze napisałam w taki sposób, ze nikogo nie uraziłam :) Quote
Culineo Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='Saththa']Ja przepraszam ale ja umarłam :D Widac Doginka mocno zmęczona:D[/QUOTE] ja też, ale mówie bd cicho :D ale cieszyłam gębe do kompa z dobre 15 min :D Quote
WATACHA Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='Saththa']ja się zastanowiłam ale mam nadzieje, ze napisałam w taki sposób, ze nikogo nie uraziłam :)[/QUOTE] Myślę, że nie.Ja bym się nie obraziła :). Quote
LeCoyotte Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='Doginka'] Ale mam pocieszkę:multi: LOTOS: ocena doskonała, V1, Zw. Młodzieży, Najlepszy Junior w rasie, III BIS Junior:multi: [B][COLOR=darkred]Ukończył Młodzieżowy Championat Polski[/COLOR][/B]:multi: GORDON: ocena doskonała, V1, CWC, Zw, CACIB, BOB, II BOG:multi: Moje kundle oba stały pierwszy raz na pudle[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_5.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_112.gif[/IMG][/QUOTE] No to kundle zaszalały:lol: gratulacje!:) Quote
makot'a Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Hehe, widzę że tu niezły ubaw z tej pomyłki :P Ale fakt faktem, Doginka zajęta była - i wcale się nie dziwię, bo było to 15 minut przed finałami (!), więc tylko rzuciła na nas okiem szybko. Burza włosów mogła ją zmylić :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [QUOTE=makot'a;17133943]Hehe, widzę że tu niezły ubaw z tej pomyłki :P Ale fakt faktem, Doginka zajęta była - i wcale się nie dziwię, bo było to 15 minut przed finałami (!), więc tylko rzuciła na nas okiem szybko. Burza włosów mogła ją zmylić :evil_lol:[/QUOTE] Sama zainteresowana się śmieje wiec się na nas nie obraziła, ze mamy uciechę:) Quote
jonQuilla Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:multi::multi::multi: braaaawo! wygląda na to że psiaki zapracowały sobie na jedzonko ;):evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tekla64 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 no chodze czytam a wszedzie same sukcesy serdeczne gratulacje !!! szbkiej poprawy Quote
Doginka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 [quote name='klaudusia0219']zdrówka i jutro czekam na PW ;) a teraz do łózeczka lulu :D i zdrowieć[/QUOTE] Dzięki, ale dziś też mnie gania:sad: A jakie PW, bo nie załapałam?:hmmmm: [quote name='Saththa']Aaaa to jednak ejst BOGiem w grupie :lol:[/QUOTE] Ja nigdy w to nie wątpiłam:lol: Gordon to mój mały BOŻEK:loveu: [QUOTE=makot'a;17133563]Mi też było miło poznać :) A że mało rozmowna, to się nie dziwię, było tuż przed finałami, bo ja strasznie późno Was znalazłam! Kręciliśmy się po ringach od dobrej godziny, zanim zauważyłam Gordona i Lotosa :) [B]A "koleżanka" to mój chłopak, tylko trochę kudłaty[/B], więc może stąd ta pomyłka :eviltong: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) A wyników gratuluję, chłopaki ładnie się prezentowali (nawet jak na moje laickie oko :) ) Gordon był w weteranach, prawda? Bo wydawało mi się, że to on, ale ja sznaucery mało rozróżniam, więc nie byłam pewna.[/QUOTE] Matko jedyna PRZEPRASZAM CHŁOPAKA i Ciebie, ale gafa z mojej strony:oops: Na swoje usprawiedliwienie potwierdzę to, co napisałaś, a mianowicie, było tuż przed finałami, głowę miałam zajętą marzeniami o chociaż IV miejscu na BIS Junior i BOG. Jak widać wyniki przeszły moje oczekiwania:multi: No i jeszcze bardzo bolał mnie brzuch, ale trzymałam twarz i starałam się tego nie pokazywać, bo chciałam się dobrze bawić:lol:;-) [quote name='WATACHA']To super.Głaszczaczki dla chłopaków.Zasłużyli :).A czemu tak rzadko wystawiasz Raperka?[/QUOTE] Dzięki za gratki;-) Raper jest mniej wystawowo podatny na wygrywanie, bo jest troszkę większy - ma 36cm w kłębie, a wzorzec przewiduje od 30cm do 35cm:lol: A ja jeszcze miliona nie wygrałam w totka, więc szkoda mi pieniędzy na psa, który ma mniejsze szanse na wygrana;-) Ale i tak go kocham, bo ma super charakter:loveu: [quote name='Saththa']Ja przepraszam ale ja umarłam :D Widac Doginka mocno zmęczona:D[/QUOTE] :oops:Bardzo zmęczona :oops::roflt: [quote name='WATACHA']I ja, ale już nie chciałam nikogo dobijać :)[/QUOTE] Mnie dobiłaś, siedzę i ryczę ze śmiechu, jak mogłam popełnić taką gafę:oops: Quote
Doginka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 [quote name='Tekla64']no chodze czytam a wszedzie same sukcesy serdeczne gratulacje !!! szbkiej poprawy[/QUOTE] Dzięki za gratki;)Mam nadzieję, ze poprawa wkrótce nastąpi, bo inaczej mnie dobije:bigcry: [quote name='klaudusia0219']ja też, ale mówie bd cicho :D ale cieszyłam gębe do kompa z dobre 15 min :D[/QUOTE] Ja nadal cieszę:roflt: [quote name='LeCoyotte']No to kundle zaszalały:lol: gratulacje!:)[/QUOTE] Dzięki:buzi: [QUOTE=makot'a;17133943]Hehe, widzę że tu niezły ubaw z tej pomyłki :P Ale fakt faktem, Doginka zajęta była - i wcale się nie dziwię, bo było to 15 minut przed finałami (!), więc tylko rzuciła na nas okiem szybko. Burza włosów mogła ją zmylić :evil_lol:[/QUOTE] I dobiję Cię bardziej Makot'a, ja Twojej twarzy z tego wszystkiego też nie pamiętam:oops: Przepraszam:buzi: [quote name='Saththa']Sama zainteresowana się śmieje wiec się na nas nie obraziła, ze mamy uciechę:)[/QUOTE] Ja też mam taką nadzieję;-) [quote name='Alicja']Gratki za Kraków :klacz:[/QUOTE] Dzięki:lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:multi::multi::multi: braaaawo! wygląda na to że psiaki zapracowały sobie na jedzonko ;):evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Na podwójne porcje:lol: Quote
makot'a Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Pomyłka robi furorę, hehe :D A ja moją twarz też jakoś przeżyję :eviltong: Dzisiaj jadę znów, bo dziś grupa I :loveu: Wy z chłopakami też się wybieracie dzisiaj, czy już nie? :) Quote
Culineo Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A PW wysłałam wczoraj :) może z przemęczenia nie zauważyłaś :) napewno gdzieś tam jest w odmętach skrzynki :D Quote
Fides79 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Sylwia serdeczne i WIELKIE gratulacje :multi: musiałaś pięknie swoich chłopaków przygotowac cieszę się razem z Tobą no i pewnie jak wszyscy czekam na zdjęcia, ale najpierw sie wykuruj :lol: Quote
Doginka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 [QUOTE=makot'a;17134805]Pomyłka robi furorę, hehe :D A ja moją twarz też jakoś przeżyję :eviltong: Dzisiaj jadę znów, bo dziś grupa I :loveu: Wy z chłopakami też się wybieracie dzisiaj, czy już nie? :)[/QUOTE] Ja już w Wawie od wczoraj jestem:lol: [quote name='klaudusia0219']A PW wysłałam wczoraj :) może z przemęczenia nie zauważyłaś :) napewno gdzieś tam jest w odmętach skrzynki :D[/QUOTE] Nic nie dostałam:shake: [quote name='Fides79']Sylwia serdeczne i WIELKIE gratulacje :multi: musiałaś pięknie swoich chłopaków przygotowac cieszę się razem z Tobą no i pewnie jak wszyscy czekam na zdjęcia, ale najpierw sie wykuruj :lol:[/QUOTE] Dzięki za gratulacje:buzi: Psy przygotowałam jak zwykle, ale Gordon się po prostu super pokazuje, a Lotos niebawem też dojdzie do perfekcji;-) Na finałach Lotos już załapał chyba o co chodzi, bo lepiej się ustawiał i nie wysuwał łap do przodu:lol: Quote
sota36 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Wiedzialam kiedy powrocic, by od razu pogratulowac Wam sukcesu!!!!!!!!! Pozdrawiam wakacyjnie!!! brawo!!!!!! Quote
Culineo Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='Doginka'] Nic nie dostałam:shake: [/QUOTE] wysłałam jeszcze raz :) Quote
Recommended Posts