Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Noooo to gratulję :) Wytarmoś oba ode mnie;)

P.S Co to BOG?:hmmmm:[/QUOTE]
Dzięki:lol:
BOG - Best Of Group;-)

Przepraszam, ale muszę się położyć i mam nadzieję, ze prochy i mięta zaczną działać:mdleje:

Posted

[quote name='Doginka']Dzięki:lol:
BOG - Best Of Group;-)

Przepraszam, ale muszę się położyć i mam nadzieję, ze prochy i mięta zaczną działać:mdleje:[/QUOTE]

zdrówka i jutro czekam na PW ;)
a teraz do łózeczka lulu :D i zdrowieć

Posted

[quote name='Doginka']Wybaczcie, ze odpowiem ogólnie:lol: Niestety mój żołądek się rozchorował i ledwo żyję, leci ze mnie z dwóch stron i strasznie mnie boli:bigcry:

Ale mam pocieszkę:multi:
LOTOS: ocena doskonała, V1, Zw. Młodzieży, Najlepszy Junior w rasie, III BIS Junior:multi: [B][COLOR=darkred]Ukończył Młodzieżowy Championat Polski[/COLOR][/B]:multi:
GORDON: ocena doskonała, V1, CWC, Zw, CACIB, BOB, II BOG:multi:
Moje kundle oba stały pierwszy raz na pudle[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_5.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_112.gif[/IMG]

[B]MAKOT'A[/B] fajnie było Cię poznać i oczywiście koleżankę też;-) Przepraszam, że tak mało byłam rozmowna, ale emocje wzięły górę i jestem do tej pory w szoku:lol:[/QUOTE]

Mi też było miło poznać :)
A że mało rozmowna, to się nie dziwię, było tuż przed finałami, bo ja strasznie późno Was znalazłam! Kręciliśmy się po ringach od dobrej godziny, zanim zauważyłam Gordona i Lotosa :)
A "koleżanka" to mój chłopak, tylko trochę kudłaty, więc może stąd ta pomyłka :eviltong:

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

A wyników gratuluję, chłopaki ładnie się prezentowali (nawet jak na moje laickie oko :) )
Gordon był w weteranach, prawda? Bo wydawało mi się, że to on, ale ja sznaucery mało rozróżniam, więc nie byłam pewna.

Posted

[QUOTE=makot'a;17133563]Mi też było miło poznać :)
A że mało rozmowna, to się nie dziwię, było tuż przed finałami, bo ja strasznie późno Was znalazłam! Kręciliśmy się po ringach od dobrej godziny, zanim zauważyłam Gordona i Lotosa :)
[B]A "koleżanka" to mój chłopak, tylko trochę kudłaty, więc może stąd ta pomyłka :eviltong:[/B]

A wyników gratuluję, chłopaki ładnie się prezentowali (nawet jak na moje laickie oko :) )
Gordon był w weteranach, prawda? Bo wydawało mi się, że to on, ale ja sznaucery mało rozróżniam, więc nie byłam pewna.[/QUOTE]

Ja przepraszam ale ja umarłam :D Widac Doginka mocno zmęczona:D

Posted

[quote name='Saththa']Ja przepraszam ale ja umarłam :D Widac Doginka mocno zmęczona:D[/QUOTE]
I ja, ale już nie chciałam nikogo dobijać :)

Posted

[quote name='WATACHA']I ja, ale już nie chciałam nikogo dobijać :)[/QUOTE]

ja się zastanowiłam ale mam nadzieje, ze napisałam w taki sposób, ze nikogo nie uraziłam :)

Posted

[quote name='Saththa']Ja przepraszam ale ja umarłam :D Widac Doginka mocno zmęczona:D[/QUOTE]

ja też, ale mówie bd cicho :D ale cieszyłam gębe do kompa z dobre 15 min :D

Posted

[quote name='Saththa']ja się zastanowiłam ale mam nadzieje, ze napisałam w taki sposób, ze nikogo nie uraziłam :)[/QUOTE]

Myślę, że nie.Ja bym się nie obraziła :).

Posted

[quote name='Doginka']
Ale mam pocieszkę:multi:
LOTOS: ocena doskonała, V1, Zw. Młodzieży, Najlepszy Junior w rasie, III BIS Junior:multi: [B][COLOR=darkred]Ukończył Młodzieżowy Championat Polski[/COLOR][/B]:multi:
GORDON: ocena doskonała, V1, CWC, Zw, CACIB, BOB, II BOG:multi:
Moje kundle oba stały pierwszy raz na pudle[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_5.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_112.gif[/IMG][/QUOTE]

No to kundle zaszalały:lol: gratulacje!:)

Posted

Hehe, widzę że tu niezły ubaw z tej pomyłki :P
Ale fakt faktem, Doginka zajęta była - i wcale się nie dziwię, bo było to 15 minut przed finałami (!), więc tylko rzuciła na nas okiem szybko. Burza włosów mogła ją zmylić :evil_lol:

Posted

[QUOTE=makot'a;17133943]Hehe, widzę że tu niezły ubaw z tej pomyłki :P
Ale fakt faktem, Doginka zajęta była - i wcale się nie dziwię, bo było to 15 minut przed finałami (!), więc tylko rzuciła na nas okiem szybko. Burza włosów mogła ją zmylić :evil_lol:[/QUOTE]

Sama zainteresowana się śmieje wiec się na nas nie obraziła, ze mamy uciechę:)

Posted

[quote name='klaudusia0219']zdrówka i jutro czekam na PW ;)
a teraz do łózeczka lulu :D i zdrowieć[/QUOTE]
Dzięki, ale dziś też mnie gania:sad:
A jakie PW, bo nie załapałam?:hmmmm:

[quote name='Saththa']Aaaa to jednak ejst BOGiem w grupie :lol:[/QUOTE]
Ja nigdy w to nie wątpiłam:lol: Gordon to mój mały BOŻEK:loveu:
[QUOTE=makot'a;17133563]Mi też było miło poznać :)
[B]A "koleżanka" to mój chłopak, tylko trochę kudłaty[/B], więc może stąd ta pomyłka :eviltong:

Gordon był w weteranach, prawda? Bo wydawało mi się, że to on, ale ja sznaucery mało rozróżniam, więc nie byłam pewna.[/QUOTE]
Matko jedyna PRZEPRASZAM CHŁOPAKA i Ciebie, ale gafa z mojej strony:oops:
Na swoje usprawiedliwienie potwierdzę to, co napisałaś, a mianowicie, było tuż przed finałami, głowę miałam zajętą marzeniami o chociaż IV miejscu na BIS Junior i BOG. Jak widać wyniki przeszły moje oczekiwania:multi: No i jeszcze bardzo bolał mnie brzuch, ale trzymałam twarz i starałam się tego nie pokazywać, bo chciałam się dobrze bawić:lol:;-)

[quote name='WATACHA']To super.Głaszczaczki dla chłopaków.Zasłużyli :).A czemu tak rzadko wystawiasz Raperka?[/QUOTE]
Dzięki za gratki;-)
Raper jest mniej wystawowo podatny na wygrywanie, bo jest troszkę większy - ma 36cm w kłębie, a wzorzec przewiduje od 30cm do 35cm:lol: A ja jeszcze miliona nie wygrałam w totka, więc szkoda mi pieniędzy na psa, który ma mniejsze szanse na wygrana;-) Ale i tak go kocham, bo ma super charakter:loveu:

:oops:Bardzo zmęczona :oops::roflt:

[quote name='WATACHA']I ja, ale już nie chciałam nikogo dobijać :)[/QUOTE]
Mnie dobiłaś, siedzę i ryczę ze śmiechu, jak mogłam popełnić taką gafę:oops:

Posted

[quote name='Tekla64']no chodze czytam a wszedzie same sukcesy serdeczne gratulacje !!!
szbkiej poprawy[/QUOTE]
Dzięki za gratki;)Mam nadzieję, ze poprawa wkrótce nastąpi, bo inaczej mnie dobije:bigcry:

[quote name='klaudusia0219']ja też, ale mówie bd cicho :D ale cieszyłam gębe do kompa z dobre 15 min :D[/QUOTE]
Ja nadal cieszę:roflt:

[quote name='LeCoyotte']No to kundle zaszalały:lol: gratulacje!:)[/QUOTE]
Dzięki:buzi:

[QUOTE=makot'a;17133943]Hehe, widzę że tu niezły ubaw z tej pomyłki :P
Ale fakt faktem, Doginka zajęta była - i wcale się nie dziwię, bo było to 15 minut przed finałami (!), więc tylko rzuciła na nas okiem szybko. Burza włosów mogła ją zmylić :evil_lol:[/QUOTE]
I dobiję Cię bardziej Makot'a, ja Twojej twarzy z tego wszystkiego też nie pamiętam:oops: Przepraszam:buzi:

[quote name='Saththa']Sama zainteresowana się śmieje wiec się na nas nie obraziła, ze mamy uciechę:)[/QUOTE]
Ja też mam taką nadzieję;-)

[quote name='Alicja']Gratki za Kraków :klacz:[/QUOTE]
Dzięki:lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:multi::multi::multi: braaaawo!
wygląda na to że psiaki zapracowały sobie na jedzonko ;):evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Na podwójne porcje:lol:

Posted

Pomyłka robi furorę, hehe :D
A ja moją twarz też jakoś przeżyję :eviltong:

Dzisiaj jadę znów, bo dziś grupa I :loveu:
Wy z chłopakami też się wybieracie dzisiaj, czy już nie? :)

Posted

Sylwia serdeczne i WIELKIE gratulacje :multi:
musiałaś pięknie swoich chłopaków przygotowac
cieszę się razem z Tobą
no i pewnie jak wszyscy czekam na zdjęcia, ale najpierw sie wykuruj :lol:

Posted

[QUOTE=makot'a;17134805]Pomyłka robi furorę, hehe :D
A ja moją twarz też jakoś przeżyję :eviltong:

Dzisiaj jadę znów, bo dziś grupa I :loveu:
Wy z chłopakami też się wybieracie dzisiaj, czy już nie? :)[/QUOTE]
Ja już w Wawie od wczoraj jestem:lol:
[quote name='klaudusia0219']A PW wysłałam wczoraj :) może z przemęczenia nie zauważyłaś :) napewno gdzieś tam jest w odmętach skrzynki :D[/QUOTE]
Nic nie dostałam:shake:
[quote name='Fides79']Sylwia serdeczne i WIELKIE gratulacje :multi:
musiałaś pięknie swoich chłopaków przygotowac
cieszę się razem z Tobą
no i pewnie jak wszyscy czekam na zdjęcia, ale najpierw sie wykuruj :lol:[/QUOTE]
Dzięki za gratulacje:buzi: Psy przygotowałam jak zwykle, ale Gordon się po prostu super pokazuje, a Lotos niebawem też dojdzie do perfekcji;-) Na finałach Lotos już załapał chyba o co chodzi, bo lepiej się ustawiał i nie wysuwał łap do przodu:lol: