Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]taki kolor sama bym se walnęła :crazyeye: rewelka! :)
i nawet bardziej mi się podoba taki jak jest teraz niż intensywny....
cięcie też fajne :)
[/FONT]
Dzięki, Dominice też się podoba;-) Mamy chyba dobrą i tanią fryzjerkę :lol:

[quote name='Vectra']spróbuj tego http://www.lok-pol.pl/sklep/?1000,leo-rozjasniacz-do-pasemek-250g-czerwien-ognista&PHPSESSID=73fc518c8e5be7c3776ce8f76d6a3ead

czerwone jak paczka marlboro ;) używałam tego sama kiedyś , farbuje i czarne włosy
Właśnie to było użyte:lol:
[quote name='Korenia']Mnie się nie podoba :P ale mi ogólnie nie podobają się takie włosy, że góra inny kolor i dół inny.
Jakby każdemu się podobało, to byłoby nudno;-)

Posted

mnie osobiście średnio się podoba, ale najważniejsze zeby Dominika dobrze się czuła,
sama ją ścinalaś?
mam wrażenie że Miśka ma straaaaaaszznieee duuużoooo tych wlosów i przez to glowa tez jest duza a buzia niknie w tej czuprynie.
nie martwisz się, ze takim mocnym farbowaniem zniszczysz jej włosy?
chociaz jak bylam w wieku D to tez sobie walnełam czarną farbę, i potem farbowałam na różne brązy, kasztany i nawet mialam blond (na szczęscie nie platynowy i tylko belejage) ale tak zaczely mi włosy wychodzić, ze sama doszłam do wniosku iz lepiej micswój własny kolor, szczegolnie ze zaczął mi się podobać ;)

Posted

Shetanka napisał(a):
Kolorki są super :D

Dzięki, ja też tak uważam:lol:
Fides79 napisał(a):
mnie osobiście średnio się podoba, ale najważniejsze zeby Dominika dobrze się czuła,
sama ją ścinalaś?
mam wrażenie że Miśka ma straaaaaaszznieee duuużoooo tych wlosów i przez to glowa tez jest duza a buzia niknie w tej czuprynie.
nie martwisz się, ze takim mocnym farbowaniem zniszczysz jej włosy?
chociaz jak bylam w wieku D to tez sobie walnełam czarną farbę, i potem farbowałam na różne brązy, kasztany i nawet mialam blond (na szczęscie nie platynowy i tylko belejage) ale tak zaczely mi włosy wychodzić, ze sama doszłam do wniosku iz lepiej micswój własny kolor, szczegolnie ze zaczął mi się podobać ;)

Dominice ufarbowałam włosy dopiero drugi raz w życiu, więc raczej się nie zepsuły:lol: Jej naturalny kolor to ciemny blond, którego Miska nie znosi, chociaż teraz raczej bym sie skłaniała ku stwierdzeniu, ze jest naturalna szatynką, bo włosy jej ściemniały - jeszcze przed ufarbowaniem na czarno:lol:
Włosów na głowie wcale dużo nie ma, tylko to specjalne ciecie degażówkami i tapir na koniec:roflt: NA EMO:lol:
WATACHA napisał(a):
Mi się bardziej podobała poprzednia wersja.

A ja wolę obecną;-)
Saththa napisał(a):
Kolor fajny, mnie się strzyzenie nie podoba;) Strasznie dużo włosów;)

Ale przeca to nie nam ma się podobać tylko Dominice:loveu:

Ja znowu nie lubię krótkich włosów u kobiety;-) Miśka już miała krótkie włosy i jak widać nie za długo;-)
Lucky. napisał(a):
ale się naczytałam. :P
dla mnie w sumie wygląd ważny nie jest, bardziej zwracam uwagę na osobowość.
Byle osoba była czysta ]:->

Dobre podsumowanie:lol:
Silky123 napisał(a):
sama bym sobie zrobiła taki kolorek, a fryzura wystrzałowa. :loveu:

Ja chyba sobie tez takie zrobię, tylko niestety ja nie mam grzywki takiej jak Dominika, bo jak mi coś w oczy włazi, to się bardzo irytuję:roll:
makot'a;17100477 napisał(a):
Szaleństwo :D
Poczułam się taka...nudna z moimi prostymi, nieobcinanymi od kilku lat włosami o niejaskrawym kolorze :lol:

E tam, nie włosy są ważne, ale wnętrze człowieka;-)

Ja robiłam ostatnio pekińczyka na łyso, jak wgram foty na serwer to się pochwalę krzywonogim łysielcem 11-o letnim:roflt:

Posted

Alicja napisał(a):
bardzo fajna odmiana Miśki :cool2:

Pekińczyk rewelka :)

Dzięki:lol:
Pekińczyk ma strasznie krzywe łapy:roflt: A jego Pańcia zawsze sobie życzy strzyc go na łyso:lol: A Gordon cały czas próbował go "bzyknąć" - Nie ma jajek, przyszedł do domu, to musi być suczka:roflt:

Tak wygląda z góry:roflt: