ahedok Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 jak juz wiem czego to gratuluję serdecznie! piękne wyniki :multi: czekam na fotki utytułowanych :diabloti: Quote
WATACHA Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A jeszcze zapytam.Wcale go nie wystawiasz czy tylko czasem? Strzyżesz też czyjeś psy prawda?A masz jakieś zniżki dla dogomaniaków ;) Quote
Natalia&Cody Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Doginka napisał(a):LOTOS: ocena doskonała, V1, Zw. Młodzieży, Najlepszy Junior w rasie, III BIS Junior:multi: Ukończył Młodzieżowy Championat Polski:multi: GORDON: ocena doskonała, V1, CWC, Zw, CACIB, BOB, II BOG:multi: Moje kundle oba stały pierwszy raz na pudle Gratulujemy wyników. Wygłaszcz ich ode mnie. :loveu: Quote
weszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Sylwia ściskałam Cię osobiście ale raz jeszcze gratuluję! Wspaniałe emocje, super wyniki! Quote
makot'a Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jakby kogoś interesowało, jak wyglada "koleżanka", to macie link :D https://lh5.googleusercontent.com/-LsXN0u8nFbw/TgeVg-LOJgI/AAAAAAAAAHo/qPqPeAarY9M/s720/IMGP5321.JPG Żeby nie było wątpliwości, że to facet :P A u mnie w galerii zdjęcia Gordona i Lotosa :) Nie chcę tutaj Dogince bałaganu robić, więc wrzuciłam u siebie. Także zapraszam do swojej galerii :D Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 sota36 napisał(a):Wiedzialam kiedy powrocic, by od razu pogratulowac Wam sukcesu!!!!!!!!! Pozdrawiam wakacyjnie!!! brawo!!!!!! Dzięki:lol: klaudusia0219 napisał(a):wysłałam jeszcze raz :) Dostałam, ale nie mam dla Ciebie dobrych wieści:sad: ahedok napisał(a):jak juz wiem czego to gratuluję serdecznie! piękne wyniki :multi: czekam na fotki utytułowanych :diabloti: Zaraz dam foty i cały album;-) WATACHA napisał(a):A jeszcze zapytam.Wcale go nie wystawiasz czy tylko czasem? Strzyżesz też czyjeś psy prawda?A masz jakieś zniżki dla dogomaniaków ;) Czasem Rapcia wystawiam, ale bardzo rzadko, bo wystawy są drogie, a raper nie zawsze ma szanse na wygraną;-) Strzygę psy czyjeś, to moja praca. Płacę podatki:lol: Nie mam zniżek dla Dogomaniaków, bo poszłabym z torbami:roll: Zniżkę u mnie mają tylko Dzieci po moim Gordonku;-) Silky123 napisał(a):Gratulujemy wyników. Wygłaszcz ich ode mnie. :loveu: Wygłaskane:lol: Dzięki;-) weszka napisał(a):Sylwia ściskałam Cię osobiście ale raz jeszcze gratuluję! Wspaniałe emocje, super wyniki! Dziękuję raz jeszcze:buzi: W albumie masz sporo luźnych fot Vespusi;-) Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 To na początek wstawię kilka fotek;-) KOKOSANKA Sweet Toys KOKOSANKA Sweet Toys, FEINIEL BRILLANTINO OF Dolina Rivendell FLIK FLAK Hajan Polonia Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Sasquehanna /FCI/ LILAK - miotowy brat LOTOSA:loveu: Sasquehanna /FCI/ LOTOS LOTOS, LILAK, FLIK FLAK Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 FLIK FLAK Hajan Polonia LOTOS, LILAK, FLIK FLAK Sasquehanna /FCI/ GORDON Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 LUIGI z Parady Gangsterów Sasquehanna XANTI Porównanie o BOB Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Gerowith FCI BASHAR, SQUAD STEREO Wawelskie Wzgórza FCI, Super Playis VERDI Gerowith FCI BASHAR SQUAD STEREO Wawelskie Wzgórza FCI, Super Playis VERDI Silver Senator VESPER Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 KADIRRA Flavago KONTINUITA Od Kobyliho Potoka, MISSIE Iringa, NORA BLACK Gagatek KONTINUITA Od Kobyliho Potoka NORA BLACK Gagatek Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 GASSIRA Flavago ROMUS BLACK Gagatek GASSIRA I KADIRRA COLOMBINA Tostom, DAREN DAJSY Laryland Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Sasquehanna /FCI/ LOTOS Sasquehanna /FCI/ GORDON W albumie na początku wklejania jest duuuuużo więcej fot;-) Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 makot'a;17140905 napisał(a):Jakby kogoś interesowało, jak wyglada "koleżanka", to macie link :D https://lh5.googleusercontent.com/-LsXN0u8nFbw/TgeVg-LOJgI/AAAAAAAAAHo/qPqPeAarY9M/s720/IMGP5321.JPG Żeby nie było wątpliwości, że to facet :P A u mnie w galerii zdjęcia Gordona i Lotosa :) Nie chcę tutaj Dogince bałaganu robić, więc wrzuciłam u siebie. Także zapraszam do swojej galerii :D O matko, Twoja "dziewczyna" ma brodę:crazyeye: ... :lol: Jeszcze raz przepraszam:modla: A foty moich burków wstawiaj śmiało do mnie - nic nie zaśmiecisz:lol:;-) Ja już mówię dobranoc:hand: Quote
WATACHA Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Wszystkie piesie takie cudne.A Twoje pieski nie mają brata na Bielanach, taki ślicznotek podobny chodzi ;)? Quote
Tekla64 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 oooznowu klimaty wystawowe mnie sie przypomnialy piekne fotecki z pieknymi zwierzakami no na wystawie sa same piekne psy hihihi Quote
Natalia&Cody Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Wszystkie psiaki cudne. :loveu: ale...Gordon i Lotos byli najlepsi, ja bym im dała pierwsze miejsca. :D Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 WATACHA napisał(a):Wszystkie piesie takie cudne.A Twoje pieski nie mają brata na Bielanach, taki ślicznotek podobny chodzi ;)? Jeśli piesek z Sasquehanna, to być może jakiś krewniak;-) Albo sznup, którego robię, bo mam klienta z Bielan:lol: Tekla64 napisał(a):oooznowu klimaty wystawowe mnie sie przypomnialy piekne fotecki z pieknymi zwierzakami no na wystawie sa same piekne psy hihihi Oj tak, było dużo śliczności:loveu: A ja uwielbiam Krakowskie Wystawy, od zawsze, nawet jak tam nie wygrywam:lol: Doskonała organizacja, super ringi, zawsze świetna atmosfera, dobre piffffko:roflt::lol: Ale nade wszystko piękne zwierzaki:loveu: Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Mam dla Was niespodziankę:lol: Taniu dziękuję za foty:loveu: Kiarowo-Gordonkowe dzieci kończą 3 tygodnie swego życia Quote
Natalia&Cody Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jej, jakie malutkie. :loveu: Wszystkie są takie słodziutkie. :loveu: Najbardziej mi się podoba ten szczeniok z białą łapką. :loveu: Gordonek ma śliczne dzieci i ma się czym chwalić. :evil_lol: Quote
Recommended Posts