ewka i haker Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Miśka jak wydoroślała:) widzę że Gordon odpicowany Quote
Doginka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 ewka i haker napisał(a):Miśka jak wydoroślała:) widzę że Gordon odpicowany Odpicowany to Gordon będzie o 4 rano:diabloti:, a Chiara o 6 rano, a Holly już przed występem na wystawie;) Quote
LeCoyotte Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Doginka napisał(a): Pocieszasz mnie czy naprawdę tak myślisz?:p nie śledzę wątku ostatnio więc nie wiem, czemu miałbym pocieszać?;) A piszę to co myślę:p Quote
Doginka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Chwalę się:eviltong: Gordon: złoto, CWC Chiara: złoto, bez CWC, bo grubas jest:mad::eviltong: Holly: Najlepsza suczka w szczeniętach, Najlepsze szczenię, Zwycięsca Klubu-Szczenię , 1 BIS Szczeniąt, :multi::multi::multi: Quote
weszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Doginko miło było się spotkać :lol: WIELKIE GRATULACJE za wszystkie sukcesy, a szczególnie oczywiście za HOLLY! Słodka z niej dziewczynka :loveu::multi: Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Gratulacje!!!! a ten duży czarny na pudle to co to? Quote
weszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 malawaszka napisał(a): a ten duży czarny na pudle to co to? PAN SYRIUSZ BLACK z Tartaku Quote
Justa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Holly jest prześliczna :multi: I ten piękny gęsty włos na łapach.. Pięknie pięknie, tylko weź człowiku to pielęgnuj :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 weszka napisał(a):PAN SYRIUSZ BLACK z Tartaku oooo rozważałam takie imię dla mojego dużego :loveu: Quote
eria Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Holly: Najlepsza suczka w szczeniętach, Najlepsze szczenię, Zwycięsca Klubu-Szczenię , 1 BIS Szczeniąt GRATULACJE !!!!! Piękny start ma dziewczynka :loveu::loveu: Quote
Doginka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 weszka napisał(a):Doginko miło było się spotkać :lol: WIELKIE GRATULACJE za wszystkie sukcesy, a szczególnie oczywiście za HOLLY! Słodka z niej dziewczynka Weszko mi też było bardzo miło:loveu:Vesper ukradła mi serducho, a Dirki zauroczyła mnie swoim cuuuuudownym, zrównoważonym zachowaniem:loveu: Kocham Twoje "żebraczki":eviltong::diabloti::loveu: malawaszka napisał(a):Gratulacje!!!! Dziękuję:p a ten duży czarny na pudle to co to? Już Ci Weszka odpowiedziała;) Justa napisał(a):Holly jest prześliczna I ten piękny gęsty włos na łapach.. Pięknie pięknie, tylko weź człowiku to pielęgnuj Wystarczy czesać czesać czesać i od czasu do czasu przyciąć włos na łapkach oraz wytrymować na łyso 2 x do roku:diabloti: malawaszka napisał(a):oooo rozważałam takie imię dla mojego dużego To Ty masz dużego?:crazyeye::diabloti: Imię bardzo ładne.:loveu: eria napisał(a):GRATULACJE !!!!! Piękny start ma dziewczynka Dzięki:lol: A ja byłam w wielkim szoku. Nie wierzyłam, że to Holly wzięła 1 BIS PUPPY i zamiast iść z nią na pudło to ja chciałam wyjść z ringu:evil_lol: Dopiero krzyk dziewczyn mnie ocucił i zaniosłam Holly tam, gdzie jej miejsce:multi::diabloti::loveu: Jeszcze nie mogę ochłonąć:diabloti: A dziś Holly nie była wystawiana:shake: CHIARA złoto, GORDON złoto i CWC i najpiękniejszy opis jaki kiedykolwiek dostał:loveu:: Krótki, mocny, elegancki, długa wyrazista głowa, doskonała górna i dolna linia, pojemna klatka piersiowa, doskonałe kątowanie kończyn, dynamiczny ruch, SZATA PROFESJONALNIE PRZYGOTOWANA DO WYSTAWY!!!:multi::multi::multi: Tym samym Pani Sędzia Małgorzata Zakrzewska pochwaliła mój grooming:multi::multi::multi: Quote
kaho Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [CHIARA złoto, GORDON złoto i CWC i najpiękniejszy opis jaki kiedykolwiek dostał:loveu:: Krótki, mocny, elegancki, długa wyrazista głowa, doskonała górna i dolna linia, pojemna klatka piersiowa, doskonałe kątowanie kończyn, dynamiczny ruch, SZATA PROFESJONALNIE PRZYGOTOWANA DO WYSTAWY!!!:multi::multi::multi:] Wielkie GRATULACJE!!! :laola: - widac po kim dziewczyny maja geny:sweetCyb:. Quote
weszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Brawo za dzisiaj!!! Mam kilka waszych fotek :) :) Quote
madziamn Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 WIELKIE GRATULACJE DLA CAŁEJ TRÓJKI:klacz::B-fly: Doginko śliczne fotki :loveu: Quote
Doginka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 kaho napisał(a):[CHIARA złoto, GORDON złoto i CWC i najpiękniejszy opis jaki kiedykolwiek dostał:loveu:: Krótki, mocny, elegancki, długa wyrazista głowa, doskonała górna i dolna linia, pojemna klatka piersiowa, doskonałe kątowanie kończyn, dynamiczny ruch, SZATA PROFESJONALNIE PRZYGOTOWANA DO WYSTAWY!!!:multi::multi::multi:] Wielkie GRATULACJE!!! :laola: - widac po kim dziewczyny maja geny:sweetCyb:. Nioooo, widać jaką panienkę trzymasz w domku - zadatek na Championa:loveu::diabloti: - wymiziaj moje kochane słoneczko :lol: madziamn napisał(a):WIELKIE GRATULACJE DLA CAŁEJ TRÓJKI:klacz::B-fly: Doginko śliczne fotki :loveu: Dzięki, fotki z finałow robiła moja kochana koleżanka Agusia:loveu: Dużo fot będzie jutro:razz: Quote
Justa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 http://img380.imageshack.us/img380/4572/csc0197.jpg Ależ ona jest mocno zbudowana jak na sukę :loveu: Quote
ariss Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Sylwia jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::laola::drinking::drink1::laola::cunao: Quote
zuzolandia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 OGROMNIASTE GRATULCAJEEEE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CAŁA TRÓJCA ŚWIETNIE SIE SPISAŁA :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
LeCoyotte Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 nieźle zaczyna:razz: gratulacje [quote name='Justa']http://img380.imageshack.us/img380/4572/csc0197.jpg Ależ ona jest mocno zbudowana jak na sukę :loveu: no właśnie dlatego taka fajna:p Quote
Recommended Posts