Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
I dodam tak cichutko, że Gordon był chyba jedynym naturalnym sznupkiem w swojej klasie bez grama farby na sobie, może dlatego nic nie wygrał:angryy:

Ech... :shake:

A fotki super, szkoda, że nic nie zajęliście, ale moze nastepnym razem ;)

Posted

NIC NIE ZAJĘLIŚMY, ALE POWIEM SZCZERZE, ŻE GORDON JESZCZE NIGDY TAK PIĘKNIE SIĘ NIE POKAZAŁ JAK NA TYM KLUBIE;)

SILVER RAINBOW ALVARO

SILVER RAINBOW ALVARO

SILVER RAINBOW ALVARO

SILVER RAINBOW ALVARO, SCOOBY DOO ARCA NOI DYAS POLAND

SILVER RAINBOW ALVARO

Posted

Doginko tak jak wczoraj rozmawiałyśmy - klubówka porażka :/ U nas kolejność była odwrotna, sędzia Słowak dawał wszystko Słowaczce, a rasę wzięła suka co zeszła dzień wcześniej z bdb - ładna anatomicznie ale włos i kolor koszmarny.
Gordon pięknie szedł i pięknie stał - popieram!
A światówka - w takiej stawce dostać exc to już jest coś.
Więc nie masz powodów do smutku choć wiadomo że zawsze jest niedosyt. Mnie wkurzyła ta klubówka bo szkoda było kasy i czasu żeby zostawać.

Posted

weszka napisał(a):
Doginko tak jak wczoraj rozmawiałyśmy - klubówka porażka :/ U nas kolejność była odwrotna, sędzia Słowak dawał wszystko Słowaczce, a rasę wzięła suka co zeszła dzień wcześniej z bdb - ładna anatomicznie ale włos i kolor koszmarny.
Gordon pięknie szedł i pięknie stał - popieram!
A światówka - w takiej stawce dostać exc to już jest coś.
Więc nie masz powodów do smutku choć wiadomo że zawsze jest niedosyt. Mnie wkurzyła ta klubówka bo szkoda było kasy i czasu żeby zostawać.

Ja się nie smucę, bo wiem, jakiego psa posiadam, wiem jak pięknie się pokazał i baardzo się cieszę z oceny doskonałej:loveu::multi:
Ale klubówka to była totalna przesada:crazyeye: Jak sama zauważyłaś z resztą:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
WOW, TO GORDON MIAŁBY kolejny tytuł:crazyeye::diabloti:

Ten pan bardzo sympatyczny, jego pieski też, ale Gordon jest o wiele ładniejszy:loveu:

Posted

[quote name='ariss']Ten pan bardzo sympatyczny, jego pieski też, ale Gordon jest o wiele ładniejszy:loveu:
Nie mam nic do pana, ani do Jego piesków, ale zgadzam się w 100% z Twoim zdaniem:diabloti:

ORFEAS DI DOMENICO DANICA

ORFEAS DI DOMENICO DANICA, TOP SECRET GRASANT, ARCA NOI ODISSEY, GLORIS WIND, LUCKY BOY REZLARK

Posted

[quote name='eria']http://i36.tinypic.com/1pc51x.jpg
:roflt::roflt::roflt::roflt:
no padłam przy tej focie
JAKBYŚ TAM BYŁA, TO PADŁABYŚ PRZEZ SAMO OCENIANIE PSÓW :razz::diabloti:(MAM DLA CIEBIE KILKA OLBRZYMKÓW, ALE TO PO MINIKACH;))

BON JOVI VON SHAMAD

DESTROY Z DIXIE

AXOR ATTACHE (ATOS)

BON JOVI VON SHAMAD

BON JOVI VON SHAMAD

Posted

[quote name='ariss']a dla mnie średniaków pewnie nie masz:mad:obiecanki cacanki a głupiemu radość:placz:
NIE JA ROBIŁAM FOTKI. MUSIAŁAM PILNOWAĆ STAWKI, BO OCENIANIE STRASZNIE SZYBKO POSZŁO:razz: A PO OCENIE GORDONA SZYBKO SIĘ ZWINĘLIŚMY I WRÓCILIŚMY DO WAWKI;)

BLYTHEWOOD KINDLY CHAP

SANTA KNYRYS IV MONTAN

BLYTHEWOOD KINDLY CHAP

DJAKARTAS ISN'T IT

DJAKARTAS ISN'T IT