Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
ale cudnie Holly wygląda :loveu: a jak lśni w słońcu :lol:

Witam bardzo serdecznie, wreszcie zdobyłam się na odwagę aby coś dopisać :oops:. Muszę przyznać, że jestem zachwycona wyglądem Holly - sunia prezentuje się wspaniale :multi: - wielkie dzieki!

Posted

eria napisał(a):
ale cudnie Holly wygląda :loveu: a jak lśni w słońcu :lol:

W końcu to córeczka Gordonka:loveu:I jest bardzo do taty podobna nie tylko fizycznie:diabloti: I kocha mnie zaraz po swojej pańci:diabloti:
kaho napisał(a):
Witam bardzo serdecznie, wreszcie zdobyłam się na odwagę aby coś dopisać :oops:. Muszę przyznać, że jestem zachwycona wyglądem Holly - sunia prezentuje się wspaniale :multi: - wielkie dzieki!

Witamy:multi:Wreszcie odezwała się właścicielka Holuni:multi:Na kluba poprawimy jej firaneczki przy nóżkach, a raczej przy jednej nóżce i będzie jak ta lala:loveu:
Cheritka napisał(a):
Fajnie macie,
że Was tak dużo i ....
dziewczynki gdzieś się przewijają,
a nie same chłopy ;)))

Choroba, bo Gordon to dziewczynkorób:evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):

Na kluba poprawimy jej firaneczki przy nóżkach, a raczej przy jednej nóżce i będzie jak ta lala:loveu:

A ja nie mogę dojśc do ładu z łapami Dirulcowymi :angryy::placz: Przydałabyś mi się!

Posted

[quote name='weszka']A ja nie mogę dojśc do ładu z łapami Dirulcowymi :angryy::placz: Przydałabyś mi się!
A co z tymi łapami nie tak?:razz:

Trochę fotek i lecę na spacerek:diabloti:

Posted

[quote name='eria']http://i34.tinypic.com/21wjsp.jpg
wyjątkowo mi się ta mała podoba :loveu::loveu::loveu:
:multi::multi::multi:Ja też ją kocham:loveu:
[quote name='LeCoyotte']mi też się ta mała bardzo podoba:cool3::p
Pocieszasz mnie czy naprawdę tak myślisz?:p
[quote name='AnkaG']Nooo niezły zestaw sznupkowy - takie egzemplarze fiu fiu.:multi:

A zabawy w domu to żebranie w kuchni? :eviltong:
Pomyliłam się i wgrałam nie te foty, miała być zabawa, a wyszło żebractwo:evil_lol:

To tu będzie leżenie kołami do góry i później zabawa:diabloti:

Posted

Błagam trzymajcie jutro kciuki za Holly, Chiarę i Gordonka:loveu: Za Holly szczególnie mocno, bo to jej debiut wystawowy. Dziepsinka zaczyna z "gróbej rury", bo na klubie:diabloti: