weszka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Doginka napisał(a):Mam i czarne i p&s olbrzymki:diabloti: Tych p&s masz jeszcze więcej niż u mnie wstawiłaś :razz: ?? Do zobaczenia w sobotę! Echhh ale mam już nerwa :roll::cool1: Quote
Doginka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='weszka']Tych p&s masz jeszcze więcej niż u mnie wstawiłaś :razz: ?? Do zobaczenia w sobotę! Echhh ale mam już nerwa :roll::cool1: Mam poprostu finały:p Stresa też mam, chociaż do soboty jeszcze trochę czasu zostało:diabloti: Ale mam też ogromne szczęście - nie miałam biletu parkingowego i już mam :multi:Na sektor A bilecik dzięki jednej Dogociółce dostałam:multi::multi::multi: Quote
kaho Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Istny reportaz ;). Powodzenia na swiatowce - bedziemy trzymac kciuki:-D. Quote
Doginka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 kaho napisał(a):Istny reportaz ;). Powodzenia na swiatowce - bedziemy trzymac kciuki:-D. Nie zapominaj kochana, że jesteś autorką połowy z tych zdjęć:diabloti:;) Quote
eria Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 http://i34.tinypic.com/2webgxt.jpg Inauguracja ma cudnie białe łapki :loveu: trzymamy kciuki! Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 kciuki zacisnięte :-) a tymczasem zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-jesienne-wieczory-do-19-10-09-do-21-00-a-148431/ Quote
Tekla64 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 my tyz trzymamy kciuki, pazury, szpony i racicie !!!! Quote
Doginka Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Witamy Wszystkie Dogocioteczki:loveu: Niestety wróciliśmy na tarczy, ale z oceną Exelent;) Jestem padnięta, więc fotki będą jutro;) Ale pomimo wszystko bardzo dziękujemy za trzymanie kciukasków, przynajmniej mamy ocenę doskonała, a nie bdb:p Quote
Doginka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Na razie Gordon na Klubówce słowackiej;) Niestety tylko ocena doskonała, Sędzia wybrała w klasie Championów najbrzydszego psa z całej stawki - taki rozlazły rosomak, a było sporo pięknych psów:angryy: I nie mówię tu o moim Gordusiu, bo był też prześliczny BLYTHEWOOD KINDLY CHAP:loveu: i wiele innych duuuużo piękniejszych sznupków:razz: SANTA KNYRYS IV MONTAN, SASQUEHANNA(FCI) GORDON, BLTHEWOOD KINDLY CHAP GORDON MERCURY ARCA NOI DYAS, NOBLE MONUMENT'S ATMAN, SANTA KNYRYS IV MONTAN, GORDON GORDON GORDON Quote
Doginka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Od lewej - DJAKARTAS ISN'T IT, GORDON, MERCURY ARCA NOI DYAS ;) Niestety nie ja robiłam fotki, a mój wspaniały J nie pomyślał, żeby robić i psa i właściciela z numerkirm na ręku:angryy: Dlatego niektóre psy nie będą podpisane:razz: Quote
Doginka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 DJAKARTAS ISN'T IT, GORDON, MERCURY ARCA NOI DYAS DJAKARTAS ISN'T IT DJAKARTAS ISN'T IT Quote
Recommended Posts