Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
jakie małe słodkie potworki :)

Niech Cię TZ porządnie nasmaruje czymś rozgrzewającym ... herbatkę z soczkiem malinowym pij.

TZ nie nasmaruje, bo jeszcze mieszkam sama:razz: Ale już niedługo ukończymy domek, wtedy sobie odbiję:diabloti:
A herbatkę piję - Receptura na gardło;)

Ale dziś o 7 rano wyglądałam jakbym miała świnkę z jednej strony - już zlazło, ale boli jak diabli - jakaś dziwna ta angina:-o

Posted

Właśnie TZ dzwonił, że też jest chory:cool3:A chory chłop to przekleństwo:diabloti:Lekki katarek i już umiera:evil_lol:Chyba w łikendzik zamiast wieszać firaneczki w nowym domku będę musiała niańczyć TZa:evil_lol:(a okienek w domeczku jest trochę)
Moja córcia za to jest kochana i bardzo opiekuńcza:loveu: Wstała raniuteńko, zrobiła mi ziółka na gardziołko, podała strepsils do ssania i poszła do szkoły:loveu:

Posted

co to za argument że sama mieszkasz:evil_lol: -jesteś chora,TZ ma OBOWIĄZEK :diabloti: plecka nasmarować i pędzić do Ciebie najszybciej jak się da:evil_lol:

Posted

Hahaha też zauważyłam :D:diabloti:
I bardzo się cieszę że Raputek sie zebrał!
I zazdroszczę wyjazdu do Rumunii... oczywiście życzę wieeelkich sukcesów.
I fajne zdjęcia z domku i słodkie szczeniaków i wiosna piękna :)

Posted

Vectra napisał(a):
Waszka NIGDY nie omija :evil_lol:

błahahahah...

widzisz doginko jakie wszyscy mają dobre humory dzięki Twojej twórczości...:evil_lol::diabloti:

Posted

Nie mogę cytować przez brak multicytatu:angryy:
Ale przeczytałam każdy post:loveu: i uśmiałam się, że moja twórczość tak Was wszystkich radośnie nasraja:evil_lol::diabloti:
To może Kaza też was radośnie nasroi:diabloti: