Doginka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Vectra napisał(a):jakie małe słodkie potworki :) Niech Cię TZ porządnie nasmaruje czymś rozgrzewającym ... herbatkę z soczkiem malinowym pij. TZ nie nasmaruje, bo jeszcze mieszkam sama:razz: Ale już niedługo ukończymy domek, wtedy sobie odbiję:diabloti: A herbatkę piję - Receptura na gardło;) Ale dziś o 7 rano wyglądałam jakbym miała świnkę z jednej strony - już zlazło, ale boli jak diabli - jakaś dziwna ta angina:-o Quote
Doginka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Właśnie TZ dzwonił, że też jest chory:cool3:A chory chłop to przekleństwo:diabloti:Lekki katarek i już umiera:evil_lol:Chyba w łikendzik zamiast wieszać firaneczki w nowym domku będę musiała niańczyć TZa:evil_lol:(a okienek w domeczku jest trochę) Moja córcia za to jest kochana i bardzo opiekuńcza:loveu: Wstała raniuteńko, zrobiła mi ziółka na gardziołko, podała strepsils do ssania i poszła do szkoły:loveu: Quote
eria Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 co to za argument że sama mieszkasz:evil_lol: -jesteś chora,TZ ma OBOWIĄZEK :diabloti: plecka nasmarować i pędzić do Ciebie najszybciej jak się da:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Doginka napisał(a):Ostatni zastrzyk:diabloti: jak to zabrzmiało :lol: Quote
Doginka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='malawaszka']jak to zabrzmiało :lol: Jak pokonanie cholernej babeszji:evil_lol: Quote
ariss Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 kolory wiosny nasrajają bardzo optymistycznie:loveu: Quote
Doginka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 A teraz coś, co mi nie wyszło:oops: Eria nie śmiej się z doopnego fotografa:evil_lol: Quote
eria Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 nie śmieję się ;) mi też takie wychodzą często ,cykam 50 fot jednej muchy z czego wybieram 2 które wyszły :evil_lol: Quote
madziamn Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 a z czego tu sie śmiac przecież te foty są śliczne:loveu: zdrowiej Doginko Quote
Dogha Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 :razz:Śliczne fotki Ach ta wiosna :loveu: A gdzie psiaki ? Super, że z Rapciem już dobrze :loveu: Quote
Darianna Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ale te małe kreciki podrosły...:crazyeye: Nie może być, to nie one, ktoś je podmienił :mad::diabloti: Quote
malawaszka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='ariss']kolory wiosny nasrajają bardzo optymistycznie:loveu: :turn-l: :evil_lol: Quote
ariss Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 malawaszka napisał(a)::turn-l: :evil_lol: wszyscy omineli a ta jedna musiała się czepnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No przecież na pewno mucha nasrajała na kwiatka:lol:. Ale fakt - jest piękna wiosna i żyć się od razu bardziej chce. :multi: Quote
LeCoyotte Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ariss napisał(a):wszyscy omineli a ta jedna musiała się czepnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: każdy bał się pierwszy napisać:diabloti: Quote
weszka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Hahaha też zauważyłam :D:diabloti: I bardzo się cieszę że Raputek sie zebrał! I zazdroszczę wyjazdu do Rumunii... oczywiście życzę wieeelkich sukcesów. I fajne zdjęcia z domku i słodkie szczeniaków i wiosna piękna :) Quote
Vectra Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ariss napisał(a):wszyscy omineli a ta jedna musiała się czepnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Waszka NIGDY nie omija :evil_lol: Quote
ariss Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Vectra napisał(a):Waszka NIGDY nie omija :evil_lol: błahahahah... widzisz doginko jakie wszyscy mają dobre humory dzięki Twojej twórczości...:evil_lol::diabloti: Quote
Doginka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Nie mogę cytować przez brak multicytatu:angryy: Ale przeczytałam każdy post:loveu: i uśmiałam się, że moja twórczość tak Was wszystkich radośnie nasraja:evil_lol::diabloti: To może Kaza też was radośnie nasroi:diabloti: Quote
Recommended Posts