eria Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 96.09.Z POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA no własnie ja się waham, bo na kursie podali nam inny kod "działalność usługowa związana z chowem i hodowlą zwierząt z wyłączeniem usług weterynaryjnych" a potem w necie znalazłam to co Ty podałaś i mam teraz mały zawias ;) Bo niby jednoznacznie jest strzyżenie wpisane w ten 96.09.Z ale tam też jest podane np studio tatuażu i piercingu i myśle czy mi w zwiazku z tym potem jakies problemy się nie narobią,sanepid jaki czy co....:roll: Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 córka doginki przyniosła mi wczoraj wyrzuconego pieska. no to jak tak w asyście osiedla znosi mi sierściuchy, to ja mam święte prawo tutaj wam oftopikować. cała pokręcona i chora historia powodów, dla których pies został wzięty oraz teraz jest wyrzucany, to ciekawa i pouczając lektura :cool1:. piesek jest młodziutki i wyjatkowo ładny. za tydzień zniknie, nie ma co do tego wątpliwości. proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/murzyn-zrobil-swoje-134833/ Quote
Doginka Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 eria napisał(a):no własnie ja się waham, bo na kursie podali nam inny kod "działalność usługowa związana z chowem i hodowlą zwierząt z wyłączeniem usług weterynaryjnych" a potem w necie znalazłam to co Ty podałaś i mam teraz mały zawias ;) Bo niby jednoznacznie jest strzyżenie wpisane w ten 96.09.Z ale tam też jest podane np studio tatuażu i piercingu i myśle czy mi w zwiazku z tym potem jakies problemy się nie narobią,sanepid jaki czy co....:roll: Ten kod wyżej dotyczy zwierząt gospodarskich, a my musimy mieć kod na zwierzęta domowe - niby mała różnica, ale jednak jest:cool3: Są zmienione kody - stare trzeba zastąpić nowymi - mi pomogła urzędniczka, więc mam pewność, że mam dobry kod PKD :p Dziś dostałam sms-a, że mogę odebrać wpis do EG:multi: Nie poszłam, bo zabrakło mi czasu:razz:Jutro odbiorę:p Aniu zeskanuję Ci mój wpis i wieczorkiem Ci podeślę na PW;), to zobaczysz jak to wygląda:p Quote
AnkaG Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Doginko jakie my nadmorskie - do morza 100 km. :eviltong: U mnie Kaja jest takim warczącym ciągle psem (tylko zębów nie pokazuje :cool3:). Warczy ale wszyscy ją zlewają. Ona warczy np. wycierajac sie na grzbiecie na kanapie, na kanapę jak chce wejść, nieustająco na Nuke która ma to głeboko w doop... i podczas warczenia przełazi po jej głowie do pańcia. Warczy jak TZ wsadza ją do samochodu, na inne psy nawet jak ma cieczke, prosi się na kolana a jak bierzesz to warczy...:diabloti: Życzymy dużo psich klientów. :lol: Quote
eria Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Aniu zeskanuję Ci mój wpis i wieczorkiem Ci podeślę na PW, to zobaczysz jak to wygląda będę wdzięczna :loveu: Quote
eria Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Raperowi sie pokićkało w łepetynie totalnie :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='AnkaG']...Życzymy dużo psich klientów. :lol: Tfu tfu tfu na psa urok (pluję przez lewe ramię i skaczę na jednej nodze w lewą stronę:evil_lol:) A Raper teraz właśnie podszedł do Miśki warcząc:evil_lol: - on chyba zakodował, że za warczenie dostaje nagrodę:evil_lol: Teraz się przewrócił na plecki i każe się Miśce miziać po brzuniu:diabloti: Eria, wysłałam e-mail;) Quote
sleepingbyday Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 mam prezencik dla dominiki (albo dla ciebie, nie wiem, której się bardziej spodoba, najwyżej się pokłócicie :diabloti:). wyjdziecie na łąkę ok 17? Quote
eria Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ale przemiana :crazyeye::crazyeye: rewelacyjnie wyszedł !! :loveu: Quote
Doginka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='sleepingbyday']mam prezencik dla dominiki (albo dla ciebie, nie wiem, której się bardziej spodoba, najwyżej się pokłócicie :diabloti:). wyjdziecie na łąkę ok 17? Pewnie będę, bo przyjeżdżają dogomaniaczki sznupkowe na bulwarek o 13.00:p Było tak:razz: Quote
Doginka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Justa']Doginko, obawiam się, że się zgubię w Sakryszaku :diabloti: Będę jechała odemnie 28 i wysiądę na Al. Zielenieckiej i podrepczę w stronę parku :oops: Przyjedź pod ratusz na Grochowskiej(Urząd Gminy) - od zielenieckiej jedzie tu tramwaj 6,3, i nie wiem czy na pewno, ale ostatnio jeździło 28, bo miało zmienioną trasę;) W razie czego dzwoń: 606873440 ;) Quote
Justa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Doginko, obawiam się, że się zgubię w Sakryszaku :diabloti: Będę jechała odemnie 28 i wysiądę na Al. Zielenieckiej i podrepczę w stronę parku :oops: Quote
Doginka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Justa, jeżeli 28 jedzie na GOCŁAWEK, to śmiało jedź dalej niż Zieleniecka - od wedla liczysz (łącznie z Wedlem) 4 przystanki (na 4 wychodzisz i my z Gassirą czekamy na Ciebie na tym przystanku) - to będzie Ratusz;) Quote
Justa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Doginka napisał(a):Justa, jeżeli 28 jedzie na GOCŁAWEK, to śmiało jedź dalej niż Zieleniecka - od wedla liczysz (łącznie z Wedlem) 4 przystanki (na 4 wychodzisz i my z Gassirą czekamy na Ciebie na tym przystanku) - to będzie Ratusz;) No to cudnie, w takim razie do zobaczenia ! :multi: Quote
Doginka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Justa']ZTM Warszawa - Linia 28 przystanek - praga płd - ratusz? i co dalej? Dalej my Cię odbierzemy z przystanku:p Tylko podaj nam godzinkę przyjazdu, albo puść sms-a jak będziesz koło Wedla:razz: Quote
Doginka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Justa']ZTM Warszawa - Linia 28 przystanek - praga płd - ratusz? i co dalej? Wyjdziesz na przystanku RATUSZ i już my Cię odbierzemy:diabloti: Quote
Justa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ZTM Warszawa - Linia 28 przystanek - praga płd - ratusz? i co dalej? Quote
Recommended Posts