Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginko wyjdzie z tego Rapulek inaczej byc nie może wiesz z tą kupą to może dlatego że zwracał i nie jadł normalnie to nie miał czym się załatwic. Może po jedzonku to też wróci do normy. Kciuki trzymamy.

Posted

Biedny Raper! I biedna Ty, że musiałaś tak się o niego martwić i go wyciągać z paskudnej choroby. :-( Trzymam kciuki za Was.

Muszę koniecznie obejrzeć dokładnie moją sznupkę, czy czasem nie ma jakiegoś paskudztwa przyczepionego. Wczoraj jednego małego znalazłam :mad:

Posted

Kochani dzięki za kciukaski i ciepłe słowa!:loveu:
Rapulek właśnie dostał przedostatni zastrzyk. Czuje się dobrze, nawet dokazuje z Gordonem. Apetyt mu wrócił, załatwia się normalnie:multi:. Jutro zrobię mu ostatni zastrzyk i potem zrobimy badania, żeby sprawdzić, czy ta cholerna babeszja nie narobiła spustoszenia w nerkach albo wątrobie:razz:
Ale jestem w szoku, że tak szybko Raputek doszedł do siebie:crazyeye::multi:

Wieczorem wstawie kilka foteczek, a teraz zmykam....:diabloti:

Posted

[quote name='AnkaG']No wreszcie się odezwałaś - bo my się tu zamartwiamy ...:cool3:
Jestem padnięta i odchodzi ode mnie stres spowodowany Rapciulkiem.
Już jest OK:multi:(mam nadzieję):cool3:Napędził mi chłopsiaczek strachu:cool3:

Posted

[quote name='ariss']jak ja lubie czytać takie wiadomości:multi::multi::multi:

teraz jestem już spokojna i upominam się o te obiecane zdjęcia:loveu::diabloti:
Specjalnie dla Ciebie kolejne foty:p

Posted

ale ja lubie na nich patrzec:loveu:

a jak teraz tak patrze na Raputka i sobie pomyslałam, że tak źle było :placz:to mam mega ochotę go wymiziać,wycałować, wymęczyć, ale tak ,że dość by mnie miał na dłuuuuuuuuuuuuugo:evil_lol::diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
ale ja lubie na nich patrzec:loveu:

a jak teraz tak patrze na Raputka i sobie pomyslałam, że tak źle było :placz:to mam mega ochotę go wymiziać,wycałować, wymęczyć, ale tak ,że dość by mnie miał na dłuuuuuuuuuuuuugo:evil_lol::diabloti:

I tak nie przebijesz Dominiki:evil_lol:
DOBRANOC;)